[:nl]Darmen en Gezondheid 11 juni[:]
11/06/2017

[:nl]80% van je gezondheid zit in je darmen.
Weet jij hoe je goed voor je darmen moet zorgen? We leren het niet op school.

Onze darmen zijn de basis van zo’n groot deel van ons welbevinden. Energie, huid, slijmvliezen, gezondheid, gemoedstoestand, afvalstoffen, immuunsysteem en ons ‘gut feeling’, onze intuitie.
Onze voeding moet ons geven wat we nodig hebben, onze darmen zorgen er vervolgens voor dat we opnemen wat er nodig is in ons lichaam. Met onze voeding is veel niet in orde. En met onze spijsvertering ook niet. Tel maar op, en je komt uit bij alle westerse gezondheidsproblemen waar we nu mee te maken hebben.
Dit is niet alleen een maatschappelijk probleem dat veel geld en levens kost. Het belangrijkste is dat het de kwaliteit van ons leven zo sterk beinvloedt.

En dan nu het goede nieuws: je kunt er zelf wat aan doen!
Hetty en Marileen vertellen je alles over de natuurlijke manier waarop je goed voor je darmen kan zorgen. Met als gevolg een vitaler, gezonder, energieker en gelukkiger leven.

Je kunt deze middag niet alleen je kennis vergroten, maar ook proeven, ruiken, ervaren en delen. We maken er een gezellige, inspirerende middag van!

Ben jij hier klaar voor?
Geef je dan op via de link: https://eepurl.com/cPTK5T

De entreeprijs is €25,- incl koffie/thee met wat lekkers! Er geldt een korting als je met z’n tweeen komt: Je betaalt dan per persoon maar €20,-[:]

Metaal Kathedraal / 14.00 - 17.00
Darmen en Gezondheid 11 juni
11/06/2017
[:nl]Darmen en Gezondheid 11 juni[:]
80% van je gezondheid zit in je darmen. Weet jij hoe je goed voor je darmen moet zorgen? We leren het niet op school. Onze darmen zijn de basis van zo'n groot deel van ons welbevinden. Energie, huid, slijmvliezen, gezondheid, gemoedstoestand, afvalstoffen, immuunsysteem en ons 'gut feeling', onze intuitie. Onze...
/ Metaal Kathedraal / 14.00 - 17.00
 
   
[:nl]NSvP OmkeerEvent 2017[:]
15/06/2017

[:nl]

NSvP OmkeerEvent 2017

Hoe en waar leren jongeren skills voor de toekomst? Wat moet er worden omgekeerd om leren en talentvol werken ruim baan te geven? Hoe gaan we van moeten naar willen leren? Denk, praat en debatteer mee tijdens het NSvP OmkeerEvent op 15 juni!

Met een afwisselend programma vraagt de NSvP aandacht voor het thema Re-framing Leven Lang Leren. In de ochtend zoomen we in op toekomst-skills die bijdragen aan een Leven Lang Leren, en de vraag of en hoe deze zijn te ontwikkelen. In het middagprogramma staat gedragsbewust HR-beleid centraal. Acht organisaties willen met behulp van OntwikkelNudges onderzoeken hoe beleid beter afgestemd kan worden op menselijk gedrag: hoe doorbreken we de impasse en komen we makkelijker in de actiestand als het gaat om blijvend leren en ontwikkelen?

Boeiende sprekers en debatten

Dagvoorzitters Daan Boom en Stijn van Vliet (bekend van het tv-programma StreetLab) leiden het ochtendprogramma in goede banen. Verder: inhoudelijke bijdragen van o.a. Juliette Walma van der Molen (NSvP/NIAS-fellow) en Eva van den Broek (gedragseconoom WUR), een jongerenpanel bestaande uit Jan Portheine (CEO KarTent), Chloé Rutzerveld (3D Food Print) en Suzanne Smulders (co-founder Lena Fashion Library), discussie en debat onder leiding van Mirjam Bink (ONL voor ondernemers), Joanne Reinhard (Behavioural Insights Team) en Semih Eski (voorzitter CNV Jongeren).

Tijdens het OmkeerEvent zullen de winnaars van de SkiLLLsChallenge (samen met Instituut Gak) en de NudgeChallenge (samen met Behavioural Insights Team en PW) bekend worden gemaakt. Voor de meest excellente Masterscriptie op het gebied van A&O-psychologie en HRM reiken we ‘s middags de jaarlijkse David van Lennep Scriptieprijs uit.

Aanmelden?

Onder het kopje ‘praktisch’ kun je je aanmelden! Bekijk hier de video-impressie van het OmkeerEvent van vorig jaar.

Het Programma

9.30 Inloop met koffie en thee
10:00 Start programma met Daan en Stijn van Streetlab
10:45 SkiLLLs pitches (1e ronde) – flitsende filmpresentaties.
11:10 Intermezzo: Hoe /waar ontwikkel je skills van de toekomst?
Column Juliette Walma van der Molen en interview jongeren-panel
11:40 SkiLLLs pitches (2e ronde) – flitsende filmpresentaties.
12:00 Stemmen en bekendmaking winnaars SkiLLLsChallenge
12:30 LUNCH
13:30 Aanvang middagprogramma met keynote Eva van den Broek: ‘Beleid voor echte mensen’
14:00 Uit de impasse – met OntwikkelNudges.
Bekendmaking winnaars pilotprijs NudgeChallenge.
14:30 DilemmaDebatten o.l.v. Semih Eski, Mirjam Bink, Joanne Reinhard.
15:30 David van Lennep Scriptieprijs
16:00 Afsluiting en borrel

 [:]

Metaal Kathedraal / 9.30 - 16.00
NSvP OmkeerEvent 2017
15/06/2017
[:nl]NSvP OmkeerEvent 2017[:]
NSvP OmkeerEvent 2017 Hoe en waar leren jongeren skills voor de toekomst? Wat moet er worden omgekeerd om leren en talentvol werken ruim baan te geven? Hoe gaan we van moeten naar willen leren? Denk, praat en debatteer mee tijdens het NSvP OmkeerEvent op 15 juni! Met een afwisselend programma...
/ Metaal Kathedraal / 9.30 - 16.00
 
   
[:nl]Lunchconcert in het Hemelryck met Ensemble Coffebaum[:]
18/06/2017

[:nl]Kom op zondag 18 juni luisteren en lunchen tijdens het Lunchconcert in het Hemelrijck. Metaal Kathedraal verzorgt in samenwerking met Ensemble Coffebaum en Stadsherberg Boelens hemelse klanken en smaken.

Concert – 11:30 – 12:30
Tijdens het concert word je mee terug in de tijd genomen naar de 18e eeuw. De gouden tijd van pracht en praal en krachtige gevoelsuitdrukkingen. In deze tijd ontstonden de eerste koffiehuizen, waar altijd wel een muziekensemble aanwezig was. Zo werden  hier ook stukken van musici als Bach, Fasch en Händel uitgevoerd. Deze drie musici waren alle drie meesters in het combineren van Duitse degelijkheid, Italiaanse vormgeving en Franse smaak in hun muziek. Ensemble Coffebaum zal een selectie van stukken van deze grote musici spelen. Zo bestaat het programma onder andere uit fluitsonates van Bach en Händel, een triosonate van Fasch en een bijzondere vioolsonate van Bach.

Lunch – 12:30 – 14:00
Stadsherberg Boelens serveert speciaal voor het Lunchconcert in het Hemelrijck een hemels en biologisch lunch. Wees er snel bij, voor dit arrangement zijn er beperkt plaatsen beschikbaar!

Ensemble Coffebaum
Marike Richters, fluit
Vera Heins, viool
Willem Poot, clavecimbel[:]

Tickets / Metaal Kathedraal / 11.30 - 14.00
Lunchconcert in het Hemelryck met Ensemble Coffebaum
18/06/2017
[:nl]Lunchconcert in het Hemelryck met Ensemble Coffebaum[:]
[:nl]Kom op zondag 18 juni luisteren en lunchen tijdens het Lunchconcert in het Hemelrijck. Metaal Kathedraal verzorgt in samenwerking met Ensemble Coffebaum en Stadsherberg Boelens hemelse klanken en smaken.[:]
/ Metaal Kathedraal / 11.30 - 14.00
 
   
[:nl]Filmavond 'Our Daily Bread'[:]
18/06/2017

[:nl]Elke derde zondag van de maand film kijken bij Metaal Kathedraal

Met vanavond ‘Our daily bread’. Onthutsende documentaire van Oosterijker Nikolaus Geyrhalter.
De film biedt een inkijk in productieprocessen van uiteenlopende etenswaren. Waar komt ons voedsel vandaan en hoe komt het tot stand? De soms schokkende beelden laten zien hoe loopbanden, snijapparaten en machines het proces bepalen. Mensen, dieren en gewassen lijken slechts een bijrol in het geheel.

Geyrhalter oordeelt niet, hij laat enkel zien wat vooraf gaat aan het moment dat ‘ons dagelijks brood’ op het bord ligt. ‘Our Daily Bread’ werd tijdens het International Documentary Festival Amsterdam 2005 bekroond met de Speciale Juryprijs.

Vernietigende efficiëntie

“Geyrhalter gebuikt geen muziek in ‘Our Daily Bread’, geen voice-over, geen interviews, geen titels met plaats- en/of tijdbepalingen. Hij registreert alleen maar; met een feilloos oog legt de Oostenrijker de vernietigende efficiëntie vast. (…) ‘Our Daily Bread’ is pure poëzie; de speciale juryprijs voor Geyrhalters ‘food for thought’ op het IDFA in 2005 is terechte lof.”

Jan Pieter Ekker – De Volkskrant

IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam) omschrijf ‘Our Daily Bread’ als volgt:
“Wel eens een machine gezien die binnen vijftien seconden alle olijven uit een olijfboom weet te schudden? Our Daily Bread neemt de kijker mee naar de plaatsen in Europa waar ons voedsel geproduceerd wordt. Verschillende productieprocessen van uiteenlopende etenswaren passeren de revue, van olijven tot biefstuk en van tomaten tot zout. De soms schokkende beelden laten zien hoe loopbanden, snijapparaten en machines de ritmes van het proces bepalen. Mensen, dieren en gewassen lijken slechts een bijrol te hebben in de logistiek van de voedselproductie. We kijken als buitenstaanders naar de activiteiten van de mensen die met ons voedsel hun brood verdienen. Zo roept de film vragen op over de gevolgen voor mens, dier en milieu, en over de wenselijkheid van moderne productiemethoden. Zonder commentaar of uitleg krijgen we de soms surreële taferelen voorgeschoteld en wordt de afstand tussen consument en product bijna tastbaar gemaakt.”

Maandelijkse filmavond

Deze filmavond elke derde zondag van de maand is een samenwerking tussen Filmtheater ’t Hoogt en Metaal Kathedraal. Filmtheater ’t Hoogt is voor Metaal Kathedraal de ideale partner om deze programmering te verzorgen. Met een aanbod dat voornamelijk bestaat uit films van niet-westerse en jonge, onbekende filmmakers met potentie, kijkt zij verder dan het reguliere aanbod.

Op de maandelijkse filmavond worden films getoond die ertoe doen. Films die laten zien wat er nu in de wereld gebeurt en gaan over mensen die het anders durven aan te pakken; films die verrassen, raken, aanzetten tot nadenken en confronteren. Deze films worden in de context van het inhoudelijke programma van Metaal Kathedraal geplaatst. Een van de programmalijnen is de Kunst van de Kringloop. Dit programma plaatst op diverse wijzen ons afval in een ander daglicht. De Kunst van de Kringloop geeft artistiek commentaar op de wereld en gaat in op de relatie tussen mens, afval en natuurlijke bronnen.

Biologische keuken

Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is voorafgaand aan de film geopend voor een biologische maaltijd of een hapje bij de borrel. Reserveren is gewenst.

Koop je ticket online of aan de deur.

[:]

Tickets / Metaal Kathedraal / 19.30 - 22.00
Filmavond 'Our Daily Bread'
18/06/2017
[:nl]Filmavond ‘Our Daily Bread'[:]
[:nl]Deze filmavond elke derde zondag van de maand is een samenwerking tussen Filmtheater 't Hoogt en Metaal Kathedraal. Filmtheater ’t Hoogt is voor Metaal Kathedraal de ideale partner om deze programmering te verzorgen. Met een aanbod dat voornamelijk bestaat uit films van niet-westerse en jonge, onbekende filmmakers met potentie, kijkt zij verder dan het reguliere aanbod.[:]
/ Metaal Kathedraal / 19.30 - 22.00
 
   
[:nl]Ruimte voor Initiatief #2[:]
25/06/2017

[:nl]

Inspiratiesessie voor duurzame initiatieven in Metaal Kathedraal

Breng maatschappelijke initiatieven en sociaal ondernemers samen met kunstenaars in Metaal Kathedraal en er gebeurt iets bijzonders. Heb jij of maak jij deel uit van een initiatief en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan op zondagmiddag 25 juni naar de Metaal Kathedraal in Utrecht.

De bijeenkomst is onderdeel van het Transitielab. Transitielab bestaat uit een serie deelprojecten waarmee de Provincie Utrecht initiatieven in de regio wil waarderen en stimuleren in hun groeiproces. De deelprojecten bevorderen de zichtbaarheid van initiatieven en bieden coaching tijdens leercafés. Er wordt onderzoek gedaan hoe gemeenten en andere belanghebbenden initiatieven kunnen ondersteunen en aanmoedigen.

De partners zijn Stichting Oikos, Stichting Aarde, Young Innovators van de Universiteit Utrecht, NMU en GreenWish.

‘Ruimte voor Initiatief’ 25 juni

‘Ruimte voor initiatief’ biedt een podium voor duurzame (buurt)initiatieven om ervaringen te delen en praktische ondernemerstips uit te wisselen. Het is niet alleen een uitstekende netwerkgelegenheid, maar ook een creatieve inspiratiesessie. Initiatieven worden door kunstenaar en onderzoeker Roland van Dierendonck aangemoedigd om na te denken over hoe kunst kan helpen bij het maken van statements en het aanwakkeren van duurzame transitie in de maatschappij.

Programma

1) Ruimte voor praktische tips door experts en het uitwisselen van ervaringen uit de praktijk onder begeleiding van Greenwish en Metaal Kathedraal.

2) Een creatieve sessie onder leiding van Roland van Dierendonck (artist in residence bij Metaal Kathedraal) waarin beeldvorming en conceptontwikkeling worden onderzocht. Hoe denk jij over kernthema’s zoals drijfveren, statements, betrokkenheid en pionieren? Roland van Dierendonck laat je graag een verrassende creatieve methode zien waarmee jouw ideeën worden uitgedrukt.

3) Na al dit geweldige werk gaan we samen borrelen!

Meedoen

Wil je meedoen en/of ken je initiatieven die willen aansluiten? Meld je aan door een mail te sturen naar hofdienaar@metaalkathedraal.nl. Vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer, initiatief en het aantal deelnemers. Deelname is gratis.

Over

Ruimte voor Initiatief #2 maakt deel uit van de Grote Transitie Utrecht, met als missie om buurtinitiatieven in Utrecht te waarderen, inspireren en stimuleren in hun groeiproces.

Partners Grote Transitie Utrecht:
Natuur- en Milieufederatie Utrecht
Stichting Oikos
Stichting Aarde
Young Innovators van de Universiteit Utrecht
GreenWish
Team Metaal Kathedraal

De Grote Transitie wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht[:]

Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
Ruimte voor Initiatief #2
25/06/2017
[:nl]Ruimte voor Initiatief #2[:]
[:nl]Na Ruimte voor Initiatief #1 waarin we kennis hebben gemaakt met elkaar en met Metaal Kathedraal, staat Ruimte voor initiatief #2 in het teken van beeldvorming en buurtondernemerschap. [:]
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
 
   
[:nl]Bio Markt[:]
02/07/2017

[:nl]Eindelijk is het zover: Leidsche Rijn heeft zijn eigen Bio Markt! Een maandelijks terugkerende markt op de eerste zondag van de maand met bijzondere ondernemers en een heerlijk biologisch aanbod om je boodschappenmand mee te vullen. Metaal Kathedraal werkt stap voor stap toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, divers en biologisch aanbod. Boeren en leveranciers met een verhaal die het op hun eigen manier durven aan te pakken.

De Bio Markt is geopend tussen 11.00 – 15.00 uur en vindt plaats in de achtertuin van Metaal Kathedraal aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht, Leidsche Rijn.

Ga voor meer informatie over de aanwezige marktpartijen naar www.metaalkathedraal.nl/biomarkt.

Voedselpodium

Met de komst van een integraal voedselbos in toekomstige woonwijk Rijnvliet met Metaal Kathedraal als aanjager van deze ontwikkelingen te midden van Leidsche Rijn, is de achtertuin van deze oude kerk de uitgelezen plek voor een Bio Markt. De markt is tevens de plek waar delen van de culturele en artistieke programmering van Metaal Kathedraal gepresenteerd worden.

Dit jaar werken kunstenaars met “de Kunst van de Kringloop” en nemen voedsel in de breedste zin onder de loep. Een rijke aanvulling voor bezoekers die op unieke wijze aan de hand genomen worden door kunstenaars en inzichten krijgen voorgeschoteld over voedsel en het klimaat.

Een markt met een verhaal.

Eten & drinken

Geniet van een kop koffie, een biologische lunch en ander lekkers bij Stadsherberg Boelens. Boelens is goed voor mens en natuur en elk weekend geopend van 11-22uur. Nestel je op het prachtige terras en laat je verwonderen door een betoverend landgoed gelegen aan de historische Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal is een ecologische culturele broedplaats in Leidsche Rijn.

Een plek waar je elk moment een wonder kan verwachten.[:]

Metaal Kathedraal / 11.00 - 15.00
Bio Markt
02/07/2017
[:nl]Bio Markt[:]
[:nl]De Bio Markt Leidsche Rijn is er elke 1e zondag van de maand tussen 11.00 - 15.00 uur. De Bio Markt biedt een uitgebreid biologisch aanbod van groenten, fruit, vlees, vis en kaas en wordt gehouden achter Metaal Kathedraal.[:]
/ Metaal Kathedraal / 11.00 - 15.00
 
   
[:nl]Buitenatelier Professor Loep![:]
02/07/2017

[:nl]Op 2 juli is ze er weer bij Metaal Kathedraal! Professor Loep geeft een superleuke workshop voor avontuurlijke en creatieve kinderen vanaf 6 jaar.  Je gaat je eigen kunstwerk maken met natuurlijke materialen uit onze eigen tuin. Doe je mee?!? De workshop begint om 13.00 uur en om 15.00 uur sluiten we af. De kosten zijn 15,00 per persoon. Er is ruimte voor maximaal 10 kinderen dus meld je snel aan! Je kunt je aanmelden via weldoener@metaalkathedraal.nl[:]

Metaal Kathedraal / 13.00 - 15.00
Buitenatelier Professor Loep!
02/07/2017
[:nl]Buitenatelier Professor Loep![:]
Op 2 juli is ze er weer bij Metaal Kathedraal! Professor Loep geeft een superleuke workshop voor avontuurlijke en creatieve kinderen vanaf 6 jaar.  Je gaat je eigen kunstwerk maken met natuurlijke materialen uit onze eigen tuin. Doe je mee?!? De workshop begint om 13.00 uur en om 15.00 uur...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 15.00
 
   
[:nl]Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht[:]
02/07/2017

[:nl]Op Zondag 2 juli vindt het Internationaal Kamermuziekfestival weer plaats! Ook Metaal Kathedraal zet de deuren weer open. In het Hemelryck kun je genieten van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet.  Meer informatie over het programma en het bestellen van tickets? Kijk op www.kamermuziekfestival.nl[:]

Metaal Kathedraal / 13.00 - 15.00
Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht
02/07/2017
[:nl]Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht[:]
Op Zondag 2 juli vindt het Internationaal Kamermuziekfestival weer plaats! Ook Metaal Kathedraal zet de deuren weer open. In het Hemelryck kun je genieten van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet.  Meer informatie over het programma en het bestellen van tickets? Kijk op www.kamermuziekfestival.nl
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 15.00
 
   
[:nl]Buurtdiner Leidsche Rijn en AZC[:]
03/07/2017

[:nl]Neem plaats aan de ronde tafels in Metaal Kathedraal om uitgebreid te tafelen met buurtgenoten en bewoners van het AZC!

Verbinden door samen koken en samen dineren. Metaal Kathedraal en AZC (Oog in Al) koppelen buurtbewoners van Leidsche Rijn aan bewoners van het AZC tijdens het Buurtdiner op maandag 3 juli van 18.00 tot 21.30. Bewoners van Leidsche Rijn steunen het goede doel door hun eigen diner én het diner van een bewoner van het AZC te betalen.

Het thema van deze eerste editie is “Hollandse pot”. Buurtbewoners Leidsche Rijn en bewoners van het AZC zullen samen een typisch Hollands gerecht koken voor de gasten. Daarnaast is er een rijk gevuld programma met live muziek en een open podium. Er is ruimte voor kinderen om te spelen.

Wil je je graag inzetten voor dit mooie initiatief? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze avond te helpen, spelletjes te spelen met de kinderen van het AZC en carpoolen (bewoners van het AZC ophalen en thuisbrengen). Stuur ons een mailtje met je naam en telefoonnummer naar hofdienaar@metaalkathedraal.nl

Heb je een bijzonder, komisch of ontroerend talent? Meld je dan aan voor het open podium met je naam, telefoonnummer, act en wat je nodig hebt om het te kunnen uitvoeren.

Wil je graag aanschuiven bij dit diner? Koop dan snel een ticket via onderstaande link. De prijs bedraagt 15 euro per kaartje. Voor elk verkocht kaartje wordt een bewoner van het AZC uitgenodigd. In de prijs zit dus je eigen diner en het diner voor een bewoner van het AZC inbegrepen.[:]

Tickets / Metaal Kathedraal / 18.00 - 21.30
Buurtdiner Leidsche Rijn en AZC
03/07/2017
[:nl]Buurtdiner Leidsche Rijn en AZC[:]
[:nl]Verbinden door samen koken en samen dineren. Metaal Kathedraal en AZC (Oog in Al) koppelen buurtbewoners van Leidsche Rijn aan bewoners van het AZC tijdens het Buurtdiner op maandag 3 juli van 18.00 tot 21.30. [:]
/ Metaal Kathedraal / 18.00 - 21.30
 
   
[:nl]Filmavond "Koyaanisqatsi"[:]
16/07/2017

[:nl]Elke derde zondag van de maand film kijken bij Metaal Kathedraal

Hoe geweldig is het om de film Koyaanisqatsi , die de relatie tussen mens en natuur beschrijft, te bekijken in ons prachtige Bramenbosch!?! Dat gaan we dan ook doen op deze zomeravond! We houden rekening met de zonsondergang en de film begint deze keer om 19.30 uur! Wees Welkom!

Koyaanisqatsi staat voor ‘leven uit balans’. Met hypnotiserende beelden en betoverende muziek beschrijft de cultfilm van Godfrey Reggio de relatie tussen de mens en de natuur. Door de afwezigheid van een duidelijk plot en onder begeleiding van de muziek van de bekende Phillip Glass laat de film veel ruimte voor interpretatie. Technologisering, klimaatverandering, de ontwrichting van de relatie mens-natuur: Koyaanisqatsi behandelt talloze onderwerpen.

Films die ertoe doen

Deze filmavond is een samenwerking tussen Filmtheater ’t Hoogt en Metaal Kathedraal. Filmtheater ’t Hoogt is voor Metaal Kathedraal de ideale partner om deze programmering te verzorgen. Met een aanbod dat voornamelijk bestaat uit films van niet-westerse en jonge, onbekende filmmakers met potentie, kijkt zij verder dan het reguliere aanbod.

Op de maandelijkse filmavond worden films getoond die ertoe doen. Films die laten zien wat er nu in de wereld gebeurt en gaan over mensen die het anders durven aan te pakken; films die verrassen, raken, aanzetten tot nadenken en confronteren. Deze films worden in de context van het inhoudelijke programma van Metaal Kathedraal geplaatst. Een van de programmalijnen is de Kunst van de Kringloop. Dit programma plaatst op diverse wijzen ons afval in een ander daglicht. De Kunst van de Kringloop geeft artistiek commentaar op de wereld en gaat in op de relatie tussen mens, afval en natuurlijke bronnen.

Biologische keuken

Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is voorafgaand aan de film geopend voor een biologische maaltijd of een hapje bij de borrel. Reserveren is gewenst.

Koop je ticket online of aan de deur.[:]

Tickets / Metaal Kathedraal / 19.30 - 20.55
Filmavond "Koyaanisqatsi"
16/07/2017
[:nl]Filmavond “Koyaanisqatsi”[:]
[:nl]Deze filmavond elke derde zondag van de maand is een samenwerking tussen Filmtheater 't Hoogt en Metaal Kathedraal. Filmtheater ’t Hoogt is voor Metaal Kathedraal de ideale partner om deze programmering te verzorgen. Met een aanbod dat voornamelijk bestaat uit films van niet-westerse en jonge, onbekende filmmakers met potentie, kijkt zij verder dan het reguliere aanbod.[:]
/ Metaal Kathedraal / 19.30 - 20.55
1 2 3 4 5 6 7