NSvP OmkeerEvent 2017


NSvP OmkeerEvent 2017

Hoe en waar leren jongeren skills voor de toekomst? Wat moet er worden omgekeerd om leren en talentvol werken ruim baan te geven? Hoe gaan we van moeten naar willen leren? Denk, praat en debatteer mee tijdens het NSvP OmkeerEvent op 15 juni!

Met een afwisselend programma vraagt de NSvP aandacht voor het thema Re-framing Leven Lang Leren. In de ochtend zoomen we in op toekomst-skills die bijdragen aan een Leven Lang Leren, en de vraag of en hoe deze zijn te ontwikkelen. In het middagprogramma staat gedragsbewust HR-beleid centraal. Acht organisaties willen met behulp van OntwikkelNudges onderzoeken hoe beleid beter afgestemd kan worden op menselijk gedrag: hoe doorbreken we de impasse en komen we makkelijker in de actiestand als het gaat om blijvend leren en ontwikkelen?

Boeiende sprekers en debatten

Dagvoorzitters Daan Boom en Stijn van Vliet (bekend van het tv-programma StreetLab) leiden het ochtendprogramma in goede banen. Verder: inhoudelijke bijdragen van o.a. Juliette Walma van der Molen (NSvP/NIAS-fellow) en Eva van den Broek (gedragseconoom WUR), een jongerenpanel bestaande uit Jan Portheine (CEO KarTent), Chloé Rutzerveld (3D Food Print) en Suzanne Smulders (co-founder Lena Fashion Library), discussie en debat onder leiding van Mirjam Bink (ONL voor ondernemers), Joanne Reinhard (Behavioural Insights Team) en Semih Eski (voorzitter CNV Jongeren).

Tijdens het OmkeerEvent zullen de winnaars van de SkiLLLsChallenge (samen met Instituut Gak) en de NudgeChallenge (samen met Behavioural Insights Team en PW) bekend worden gemaakt. Voor de meest excellente Masterscriptie op het gebied van A&O-psychologie en HRM reiken we ‘s middags de jaarlijkse David van Lennep Scriptieprijs uit.

Aanmelden?

Onder het kopje ‘praktisch’ kun je je aanmelden! Bekijk hier de video-impressie van het OmkeerEvent van vorig jaar.

Het Programma

9.30 Inloop met koffie en thee
10:00 Start programma met Daan en Stijn van Streetlab
10:45 SkiLLLs pitches (1e ronde) – flitsende filmpresentaties.
11:10 Intermezzo: Hoe /waar ontwikkel je skills van de toekomst?
Column Juliette Walma van der Molen en interview jongeren-panel
11:40 SkiLLLs pitches (2e ronde) – flitsende filmpresentaties.
12:00 Stemmen en bekendmaking winnaars SkiLLLsChallenge
12:30 LUNCH
13:30 Aanvang middagprogramma met keynote Eva van den Broek: ‘Beleid voor echte mensen’
14:00 Uit de impasse – met OntwikkelNudges.
Bekendmaking winnaars pilotprijs NudgeChallenge.
14:30 DilemmaDebatten o.l.v. Semih Eski, Mirjam Bink, Joanne Reinhard.
15:30 David van Lennep Scriptieprijs
16:00 Afsluiting en borrel