contact

Metaal Kathedraal is een unieke locatie in Utrecht, gelegen tussen de wijken Oog in Al en Leidsche Rijn in het dorp De Meern aan de rand van de stad. Metaal Kathedraal is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20, aan rivier de Oude Rijn en de nieuwe woonwijk Rijnvliet.

De deuren staan open van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00.

Telefoonuren van maandag tot vrijdag van 9.00 – 12.30 uur.

Even komen kijken? Van Ma tot vrij kunnen dankzij verhuringen de diverse ruimtes toch besloten en dus niet begaanbaar zijn. Het landgoed is over het algemeen wel bereikbaar.

Wil je zeker zijn? Maak dan een afspraak voor een lokatiebezoek.

In de weekenden zijn wij niet bereikbaar en alleen open als er aanbod van programma’s zijn.

Bakkerij Amadeus : Open van Woensdag tot zondag. Op is op!

Website: bakkerijamadeus.nl   Mail: bakkerijamadeus@gmail.com

Restaurant Kasvio: Open op donderdag tot zondag.

Zie website voor actuele tijden en reserveringen.

Telefoon nr.: 030-237 40 62 | Mail: info@kasvio.nl

BEREIKBAARHEID

Fiets

Het is nog geen 15 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Pak de OV Fiets! En fiets langs het water, over het Amsterdam-Rijnkanaal naar Rijksstraatweg 20.

Bus

Ook met de bus 4 is Metaal Kathedraal goed bereikbaar. Na ongeveer 7 minuten in de bus stap je uit bij Burgemeester Verderlaan. Aan het einde van de laan zie je het pand van Metaal Kathedraal. Via de brug loop je om het water heen. Voor actuele bus tijden zie 9292.nl.

Auto

Vanuit Amsterdam: Neem afslag 8 richting Langerak vanaf de A2. Let op! Na Breukelen, rechts aanhouden! Ga bij de stoplichten linksaf. Volg de stadsbaan en houd links aan. Bij de volgende stoplichten linksaf. Ga de eerstvolgende linksaf. Dit is de Burgemeester Verderlaan. Einde linksaf, de brug over naar rechts. Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Vanuit Den Bosch: Neem afslag 8 en ga bij stoplichten linksaf. Sla rechtsaf bij 2e stoplichten en volg richting Langerak. Bij de volgende stoplichten linksaf naar Langerak. Direct linksaf de Burgemeester Verderlaan in. Einde linksaf, de brug over naar rechts. Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Parkeren

Als regeneratieve locatie, stimuleren en adviseren wij gebruik te maken van het OV. Het is een schitterende fietstocht van max 15 minuten van Utrecht Centraal. Metaal Kathedraal heeft op eigen terrein ruimte voor 20 auto’s die gratis kunnen parkeren.
Op 5 min. loopafstand zijn gratis parkeerplaatsen van de gemeente beschikbaar op Burgemeester Verderlaan (16 plaatsen), Akkrumerraklaan (10 plaatsen) en Zandweg/Park Voorn (8 plaatsen).

Het is mogelijk een pendeldienst in te huren vanaf een locatie naar keuze, bijvoorbeeld Parkeergarage Berlijnplein (600 plaatsen, kosten €6,00 per 24 uur). Hiervoor kun je contact opnemen met Firma Meerkerk (030 – 24 38 009) of met Kool Busverhuur (030 – 60 36 076).

Belangrijk! AUB:
Gelieve niet te parkeren op de Rijksstraatweg, op de Zandweg voor de woningen of aan de zijkant van ons pand op het terrein van de buren. Dank U voor uw medewerking.

E-mail

hallo@metaalkathedraal.nl

Address

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parking

Please do NOT park in front of Metaal Kathedraal or at Rijksstraatweg and Zandweg.

We have a private free parking for approx. 30 cars. Follow the P signs.

Directions

Check Google Maps for your travel directions.