Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal
26/02/2024
Voor de eerste editie van de maandelijkse samenkomst van de Mad Hadder Science Club in de Metaal Kathedraal deelt Mad Hatter Frank Colaris zijn praktische kennis over energie

Wat: Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal. Alchemie & AEther als gewoongoed
Wanneer: Maandag 26 februari 2024
Hoe laat?: 19.30-21.00, inloop vanaf 19:00
Bijdrage: €25,-
Waar? : Leergemeenschap van het creërend en zelfherstellend vermogen Metaal Kathedraal. Rijksstraatweg 20,3545 NA Utrecht.

1 keer per maand is er een DOEN AVOND & WERKsessie om samen wijzer te worden!
Van Chemie naar Alchemie. Van machine denken naar creatiekracht en… zijn.

Hoe (her)ontdekken we onszelf om de kracht en oneindige mogelijkheden van ons creërend vermogen in samenwerking met de aether in haar kracht te zetten? De gast(en) & Mad Hatter van de avond brengt (niet)werkende opstellingen in die we op onderzoekende wijze met elkaar verder brengen. Kennis wordt open source gedeeld en met elkaar beschikbaar gemaakt. Overdag werken de Mad Hatter met dezelfde opstellingen met kinderen van Light Tribe van 7-15 jaar.  Dit zijn kinderen, thuis in thuisonderwijs, die zich de werking van hun zijn in relatie tot alchemie en AEther eigen maken.  Als zij zijn, kunnen wij heel worden. Doe je mee? Onze eerste Mad Hatter is Frank Colaris van Blue Earth Innovations.

Lees hier meer over hun missie: https://blueearthinnovations.com/nl/blue-earth-innovations-nl/

De bijdrage aan deze beweging en het manifesteren van handvatten voor de komende generatie is 25 euro. Bedankt! Jouw bijdrage dekt de (reis)kosten van de Mad Hatter, de lokatie Metaal Kathedraal én ondersteunt Light Tribe. Plus je krijgt 3 dubbel waar voor je geld als je met open vizier meedoet en inbrengt. Proefjes, experimenten en opstellingen zijn welkom. Sta open en herontdek ons volle potentieel.
Iedere Mad Hatter presenteert de volgende Mad Hatter. Alle Mad Hatters geven in de middag les in Light Tribe.
P.s. Parkeren in de wijk en in en rond burg. Verderlaan. Dank voor je medewerking.  Deuren staan open om 19.00. We starten 19.30.
Tickets / Metaal Kathedraal / 19.00 - 21.00
Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal
26/02/2024
Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal
Voor de eerste editie van de maandelijkse samenkomst van de Mad Hadder Science Club in de Metaal Kathedraal deelt Mad Hatter Frank Colaris zijn praktische kennis over energie Wat: Mad Hatter Science Club in Metaal Kathedraal. Alchemie & AEther als gewoongoed Wanneer: Maandag 26 februari 2024 Hoe laat?: 19.30-21.00, inloop...
/ Metaal Kathedraal / 19.00 - 21.00
 
   
INZICHT/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
01/03/2024

Een inzicht-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en ons zelf afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, liefde …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om jezelf en ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro per persoon. Hierin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
INZICHT/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
01/03/2024
INZICHT/ERVARINGSDAG ‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een inzicht-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen. We zijn het...
/ 10.00 - 17.00
 
   
De Magie van het Hart
15/03/2024

Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath.

– Ontdek een van de snelle methoden om in balans te komen
– Leer de taal van het hart te ontcijferen om bewuster en harmonieuzer te leven
– Activeer de kracht van intuïtie en hart-intelligentie om beter in je leven kunnen
navigeren.

Inhoud:

Theorie, interactieve oefeningen en korte meditaties
1. Stress herkennen en veerkracht opbouwen (HeartMath)
2. Hart intelligentie, incl. demo HRV (hartritme variabiliteit) en *hart-coherentie meting
3. Intuïtie als gids. Leer hoe je toegang krijg tot je intuïtie.

*Door te meten, krijg je inzicht in wat er in je lichaam gebeurt. Op het scherm zie je real-time resultaten, waardoor je direct leert hoe je hier zelf meer invloed op kunt uitoefenen.

Prijs: €100 excl. btw

Let op! Tickets zijn verkrijgbaar tot 7 dagen voor aanvang van het evenement.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op: https://www.mindsetsolutions.nl

“In slechts vijf minuten liefdevolle en compassievolle gevoelens ervaren, terwijl je je op je hart richt, boost je je immuunsysteem wel tot zes uur lang.”

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De Magie van het Hart
15/03/2024
De Magie van het Hart
Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath. - Ontdek een van de snelle methoden om in balans te komen - Leer de taal van het hart te ontcijferen om bewuster en harmonieuzer te leven - Activeer...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
 
   
COMPOST WORMEN COMPOST RIJNVLIET
14/04/2024

Maak je eigen Wormenbak

 

De man die echt alles weet over composteren met wormen – Peter Jan Brouwer – legt je deze middag uit hoe je thuis afval kunt composteren; ook als je geen tuin hebt! Je gaat ook je eigen wormenbak maken om mee naar huis te nemen. Je moet daarvoor drie gelijke emmertjes meenemen die in elkaar kunnen schuiven (tussen 10l inhoud of meer) Peter Jan zorgt voor de wormen, startmateriaal  en gereedschap. Maar mocht je een accuboormachine hebben neem die dan gerust mee.

 

Meedoen kost €20.- incl. koffie & thee. Aanmelden doe je bij pjb@compostacademie.nl.

 

duur workshop: plusminus anderhalf uur

alle leeftijden, jonge kinderen graag met begeleiding

 

Metaal Kathedraal / 13.30 - 15.30
COMPOST WORMEN COMPOST RIJNVLIET
14/04/2024
COMPOST WORMEN COMPOST RIJNVLIET
Maak je eigen Wormenbak   De man die echt alles weet over composteren met wormen – Peter Jan Brouwer – legt je deze middag uit hoe je thuis afval kunt composteren; ook als je geen tuin hebt! Je gaat ook je eigen wormenbak maken om mee naar huis te nemen....
/ Metaal Kathedraal / 13.30 - 15.30
 
   
De Magie van het Hart
07/06/2024

Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath.

– Ontdek een van de snelle methoden om in balans te komen
– Leer de taal van het hart te ontcijferen om bewuster en harmonieuzer te leven
– Activeer de kracht van intuïtie en hart-intelligentie om beter in je leven kunnen
navigeren.

Inhoud:

Theorie, interactieve oefeningen en korte meditaties
1. Stress herkennen en veerkracht opbouwen (HeartMath)
2. Hart intelligentie, incl. demo HRV (hartritme variabiliteit) en *hart-coherentie meting
3. Intuïtie als gids. Leer hoe je toegang krijg tot je intuïtie.

*Door te meten, krijg je inzicht in wat er in je lichaam gebeurt. Op het scherm zie je real-time resultaten, waardoor je direct leert hoe je hier zelf meer invloed op kunt uitoefenen.

Prijs: €100 excl. btw

Let op! Tickets zijn verkrijgbaar tot 7 dagen voor aanvang van het evenement.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op: https://www.mindsetsolutions.nl

“In slechts vijf minuten liefdevolle en compassievolle gevoelens ervaren, terwijl je je op je hart richt, boost je je immuunsysteem wel tot zes uur lang.”

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De Magie van het Hart
07/06/2024
De Magie van het Hart
Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath. - Ontdek een van de snelle methoden om in balans te komen - Leer de taal van het hart te ontcijferen om bewuster en harmonieuzer te leven - Activeer...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00