MAAK KENNIS MET DE HEILZAME VELDEN VAN DE THERAPHI EN MEET DE COHERENTIE IN JE BREIN EN HART MET DE FLAME IN MIND BIOFEEDBACK APP

 

Per september 2023 kun je op de woensdag bij Metaal Kathedraal terecht voor een kennismaking met de helende frequenties van de THERAPHI en voor feedback op de coherentie in je brein en je hart met de FLAME IN MIND SOFTWARE

DE THERAPHI – baadt in een bad van heilzame harmonische electromagnetische plasma velden

Theraphi staat voor Therapeutic Phi. De Phi ratio, ofwel de Gulden Snede, is een universele harmonische verhouding die we overal in de natuurlijke wereld terugvinden. Het is een expressie van heelheid en balans.

De Theraphi is de volgende generatie frequentie/plasma heling technologie. Twee met edelgas gevulde glazen lampen worden door een krachtig elektromagnetisch veld tot plasma geactiveerd en gevoed met natuurlijke frequenties gebaseerd op de Phi ratio.

Wanneer je in dit veld van heelheid ligt resoneert je lichaam en je geest als vanzelf met de harmonische frequenties wat ondersteunend is voor je natuurlijke zelfherstellend vermogen.

Als ervaringsdeskundige begeleid Niels je bij het ervaren van het heilzame plasma-bad van de Theraphi

Bekijk de lezing die Dan Winter en Silvia Hoevenaar op maandag 4 september in Metaal Kathedraal gaven over de technologie, de werking en de toepassing ervan in de praktijk. Lees hier meer over de lezing. Een aanrader om te bekijken voor je een begeleidingssessie met Niels afspreekt.

BEN JE BENIEUWD NAAR DE HELENDE PLASMAVELDEN? WIL JE HET ERVAREN? BOEK EEN KENNISMAKING SESSIE!

Via Moving Meditation kun je een kennismaking sessie bij Niels boeken voor de Theraphi, de Flame in Mind of een combinatie. Je investering is 70 euro voor een sessie van 1 uur.

Heb je vragen of wil je meer informatie? App of mail Niels via: 0627074280 of movingmeditation1@gmail.com

FLAME IN MIND EEG BIOFEEDBACK – meet de mate van coherente harmonie (bliss) in je brein en je hart

Met de Flame In Mind EEG biofeedback software kun je de coherentie van je brein en je hart zichtbaar maken. De Flame In Mind EEG software is uniek in zijn soort omdat het laat zien wanneer er sprake is van harmonie o.b.v. de gulden snede (phi) en octaaf ratio’s (natuurlijke geometrie) en daarmee aantoont wanneer er sprake is van optimale (natuurlijke) harmonische verhoudingen tussen de frequentiespectra van je hersengolven (delta, theta, alpha, beta, gamma), tussen je beide hersenhelten, in je hartritme èn tussen je hart en je brein. De app werkt samen met de MUSE, een hoofdband die jouw hersenfrequenties meet.

Ook heeft de app een biofeedback functie waarmee je deze zelfde harmonische frequenties via een headset (binaural beats) af kunt spelen of waarmee je met plasma en/of Tesla technologie een harmonisch frequentie veld in een ruimte kunt creëren à la de plasma technologie van de Theraphi.

Als ervaringsdeskundige begeleid Niels je bij het in beeld brengen en interpreteren van de feedback die de Flame In Mind software je geeft

Deze video geeft een goed beeld over de mogelijkheden en de werking van de Flame in Mind Software en is een aanrader om te bekijken voor je een begeleidingssessie met Niels afspreekt.

BEN JE BENIEUWD NAAR JE BREIN EN HART COHERENTIE? WIL JE HET ERVAREN? BOEK EEN KENNISMAKING SESSIE!

Via Moving Meditation kun je een kennismaking sessie bij Niels boeken voor de Theraphi, de Flame in Mind of een combinatie. Je investering is 70 euro voor een sessie van 1 uur.

Heb je vragen of wil je meer informatie? App of mail Niels via: 0627074280 of movingmeditation1@gmail.com

WIE IS NIELS VOIGT?

“Na opgeleid te zijn als docent Lichamelijke Opvoeding heb ik de afgelopen 30 jaar mijn werking gehad in de sport wereld; specifiek als trainer, coach en technisch manager in de hockeysport in en rondom Amsterdam.

7 jaar binnen het school systeem als gymmeester werkzaam geweest. Waarvan de eerste 4 jaar aan het begin van die 30 sport jaren en de afgelopen 3 jaar op een basisschool in Breukelen.

De afgelopen jaren is steeds meer vanuit eigen passie en studie het persoonlijk bewegen centraal komen te staan. Dit proces is al begonnen tijdens mijn studie jaren b.v. tijdens een Tai Chi studie resulterend in 12 jaar dagelijks Zonnegroet, Hachi Dan Kin Kata’s en andere Chi Kung vormen. Van het ‘buiten’ bewegen steeds meer naar het ‘binnen’ bewegen. De afgelopen 7 jaar meditatie, biofeedback en het laatste jaar de brainwaves met de Flame in Mind. Pranayama (ademhalingsyoga): coherente ademhaling en hart /hoofd afstemming staan nu centraal.

Bij Metaal Kathedraal geef ik dit nu verder vorm met een aanbod voor jou ter kennismaking met de Theraphi en de Flame in Mind.”

DE HEEL HEID LIGT IN ONS TE WACHTEN

Als we tot balans terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Dat is de basis van onze visie op heelheid en herstel.

De grootste heel-bron zit namelijk in onszelf. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat dis-ease een manifestatie is van geestelijke, mentale en/of fysieke on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen. We kunnen hierbij ondersteund en geholpen worden maar uiteindelijk zijn we allemaal onze eigen heelmeester.

Niels Voigt is zo iemand die je kan begeleiden op je eigen reis naar herstelde heelheid. Dit doet hij per september 2023 vanuit zijn praktijk Moving Meditation binnen Metaal Kathedraal.

Bij Metaal Kathedraal kun je terecht voor kennis en ervaringen die je lichaam, geest en ziel her-inneren aan natuurlijke harmonische orde en zelfheling. We zijn dan ook erg verheugd om Niels en zijn praktijk te verwelkomen binnen onze leergemeenschap.

Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Word jij ook Deelgenoot? 

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

, , ,