3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES – DEEL 1. DE THERAPHI


DEZE AVOND WAS ONDERDEEL VAN EEN UNIEK KENNISMAKING/BIJSCHOLING 3-LUIK

Een uitnodiging aan een ieder en medische professionals in het bijzonder om de invloed van natuurlijke harmonieuze frequenties, elektromagnetisme en plasma op heelwording te (her)ontdekken.

Drie maandagavonden van 19.00 – 21.00 uur, waarin ontwikkelaars, experts en practitioners hun kennis deelden en vragen beantwoorden over de technologie, de werking en de therapeutische inzet van de Theraphi, de Aquera stem analyse en biofeedback software en de Flame In Mind EEG biofeedback technologie.

Bekijk hier de lezing over de Theraphi van maandag 4 september 2023

DEEL 1: DE THERAPHI
ELEKTROMAGNETISCHE FREQUENTIE/PLASMA/LICHT TECHNOLOGIE

In gesprek met Dan Winter en Silvia Hoevenaar

De Theraphi bestaat uit twee met edelgas gevulde glazen lampen die middels een krachtig elektromagnetisch Tesla veld geactiveerd worden en een bio actief plasma veld genereren welke met natuurlijke frequenties wordt gevoed. Het harmonische niet-invasieve bioactieve elektromagnetische veld dat ontstaat ondersteunt het cellulaire regeneratieve systeem van het lichaam. Een bad aan helende frequenties om in onder te dompelen en in te resoneren.

Dan Winter (goldenmean.info, fractalfield.com) geeft als mede ontwikkelaar van de Theraphi een live online lezing en Silvia Hoevenaar deelt over de ervaring van het gebruik ervan in haar praktijk Key To Health.

De Theraphi kan voor diverse klachten en aandoeningen therapeutisch worden ingezet. Voor behandelingen met de Theraphi kun je in Nederland op verschillende plaatsen terecht, waaronder:

Metaal Kathedraal (Utrecht)

Praktijk KeyToHealth (Zandvoort)

School Of Frequency (Amsterdam)

WELKOM BIJ DE GENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST EN HET VERRE VERLEDEN

Bij Metaal Kathedraal kun je terecht voor ervaringen die je lichaam, geest en ziel her-inneren aan natuurlijke harmonische orde en zelfheling.

Als we tot balans terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Plasma en frequentie therapie ondersteunen ons lichaam en activeren ons zelfherstellend vermogen.

De grootste heel-bron zit in onszelf. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat dis-ease een manifestatie is van geestelijke, mentale en/of fysieke on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen. We kunnen hierbij ondersteund en geholpen worden maar uiteindelijk zijn we allemaal onze eigen heelmeester.

Als je het uni-versum wilt begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’. -Nikola Tesla