Zomer buitenschool

Als je de wereld om ons heen beter wilt begrijpen én besturen is de moreel heldere blik van kinderen onmisbaar. Dit is de reden dat Metaal Kathedraal samenwerkt met Waterschool Utrecht en dat we graag van hun leren. Daarom ook starten we deze zomer met de Zomerschool. Hier verlengen we hun eigen heldere wereldbeeld vanuit de genialiteit van de natuur. IN de natuur! Geweldige leraren gaan met aller jongsten mee op avontuur in onze stadse natuur. Er zijn workshops zoals: survivallen, fikkie stoken en wildplukken, toveren en betoveren, Op zoek naar de de wilde dieren, de geheime plekken in het bos, sterren plukken en de spirits of nature ontdekken.

De Zomer BUITENschool 2021 was een feit! Een super programma vol avontuur om de natuur echt te ervaren en eigen te maken. Wijkbewoners en vrijwilligers droegen bij om het nieuws te verspreiden en te assisteren en in een mum van een tijd zat alles vol. Zij hebben 35 workshops gegeven met meer dan 300 kids. Het was een grote eer om jullie kinderen mee te nemen in deze editie vol weldaad van moeder natuur! Wij zijn trots op de ouders en kids die meededen en iedereen die aan het zomerprogramma heeft meegewerkt, gebouwd en gesjouwd. 

We nemen alle opgedane ervaring mee en richten ons op de opening van de buitenschool als school in september 2021. De Zomer BUITENschool zullen we ook zeker herhalen!

Doe je weer mee?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en graag tot de volgende keer!
Diepe buiging en grote dank!