Darmen en Gezondheid 11 juni


80% van je gezondheid zit in je darmen.
Weet jij hoe je goed voor je darmen moet zorgen? We leren het niet op school.

Onze darmen zijn de basis van zo’n groot deel van ons welbevinden. Energie, huid, slijmvliezen, gezondheid, gemoedstoestand, afvalstoffen, immuunsysteem en ons ‘gut feeling’, onze intuitie.
Onze voeding moet ons geven wat we nodig hebben, onze darmen zorgen er vervolgens voor dat we opnemen wat er nodig is in ons lichaam. Met onze voeding is veel niet in orde. En met onze spijsvertering ook niet. Tel maar op, en je komt uit bij alle westerse gezondheidsproblemen waar we nu mee te maken hebben.
Dit is niet alleen een maatschappelijk probleem dat veel geld en levens kost. Het belangrijkste is dat het de kwaliteit van ons leven zo sterk beinvloedt.

En dan nu het goede nieuws: je kunt er zelf wat aan doen!
Hetty en Marileen vertellen je alles over de natuurlijke manier waarop je goed voor je darmen kan zorgen. Met als gevolg een vitaler, gezonder, energieker en gelukkiger leven.

Je kunt deze middag niet alleen je kennis vergroten, maar ook proeven, ruiken, ervaren en delen. We maken er een gezellige, inspirerende middag van!

Ben jij hier klaar voor?
Geef je dan op via de link: https://eepurl.com/cPTK5T

De entreeprijs is €25,- incl koffie/thee met wat lekkers! Er geldt een korting als je met z’n tweeen komt: Je betaalt dan per persoon maar €20,-