Buurtdiner Leidsche Rijn en AZC


Neem plaats aan de ronde tafels in Metaal Kathedraal om uitgebreid te tafelen met buurtgenoten en bewoners van het AZC!

Verbinden door samen koken en samen dineren. Metaal Kathedraal en AZC (Oog in Al) koppelen buurtbewoners van Leidsche Rijn aan bewoners van het AZC tijdens het Buurtdiner op maandag 3 juli van 18.00 tot 21.30. Bewoners van Leidsche Rijn steunen het goede doel door hun eigen diner én het diner van een bewoner van het AZC te betalen.

Het thema van deze eerste editie is “Hollandse pot”. Buurtbewoners Leidsche Rijn en bewoners van het AZC zullen samen een typisch Hollands gerecht koken voor de gasten. Daarnaast is er een rijk gevuld programma met live muziek en een open podium. Er is ruimte voor kinderen om te spelen.

Wil je je graag inzetten voor dit mooie initiatief? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze avond te helpen, spelletjes te spelen met de kinderen van het AZC en carpoolen (bewoners van het AZC ophalen en thuisbrengen). Stuur ons een mailtje met je naam en telefoonnummer naar hofdienaar@metaalkathedraal.nl

Heb je een bijzonder, komisch of ontroerend talent? Meld je dan aan voor het open podium met je naam, telefoonnummer, act en wat je nodig hebt om het te kunnen uitvoeren.

Wil je graag aanschuiven bij dit diner? Koop dan snel een ticket via onderstaande link. De prijs bedraagt 15 euro per kaartje. Voor elk verkocht kaartje wordt een bewoner van het AZC uitgenodigd. In de prijs zit dus je eigen diner en het diner voor een bewoner van het AZC inbegrepen.