[:nl]Kinderworkshop 'Creatieve afvalverwerking' (vanaf 5 jaar)[:]
23/12/2018

[:nl]Kom speuren in onze afvalberg en vindt de mooiste dingen!
Met kralen, dobbelstenen, pionnen, blokjes, stokjes, balletjes, hulsjes, touwtjes, staafjes, ringen, plastic beesten, poppetjes, plantjes, hartjes en nog veel meer bouwen we zelf een nieuwe wereld!

Niets is te gek!

Meedoen

Deze workshop creatieve afvalverwerking is voor kinderen vanaf 5 jaar en wordt gegeven door Lies Schermer. Kom gezellig langs en doe mee! De kosten per kind zijn €4,50 en reken je contant af bij Lies. Tot zondag!

Deze kinderworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN. Het aangeboden afvalmateriaal komt uit de afvalberg van Leidsche Rijn en is met dank aan Emmause / Parkwijk.
[:]

Metaal Kathedraal / 12.00 - 13.30
Kinderworkshop 'Creatieve afvalverwerking' (vanaf 5 jaar)
23/12/2018
[:nl]Kinderworkshop ‘Creatieve afvalverwerking’ (vanaf 5 jaar)[:]
Kom speuren in onze afvalberg en vindt de mooiste dingen! Met kralen, dobbelstenen, pionnen, blokjes, stokjes, balletjes, hulsjes, touwtjes, staafjes, ringen, plastic beesten, poppetjes, plantjes, hartjes en nog veel meer bouwen we zelf een nieuwe wereld! Niets is te gek! Meedoen Deze workshop creatieve afvalverwerking is voor kinderen vanaf 5...
/ Metaal Kathedraal / 12.00 - 13.30
 
   
[:nl]Kinderworkshop Wobbelyoga (4-8 jaar)[:]
23/12/2018

[:nl]Het is NIEUW! Het is UITDAGEND! Het is WOBBELYOGA!
Wil jij ook een keer wobbelen? Dat kan!

Data & tijden

Zondag 23 december geeft Studio Rafiki twee workshops Wobbelyoga:

  • 11.15 – 12.15 uur | voor ouder & kind (tussen 3 en 6 jaar)
  • 13.00 – 14.00 uur | voor alle kids tussen 4 en 8 jaar (maximaal 1.40 meter)

* Workshops gaan door bij voldoende deelnemers *

Wobbel

De Wobbel (Wobbelboard) is een fantastische ontdekking. Houten speelgoed dat jong en oud beweegt. De Wobbel is een prachtig balansbord, of misschien wel een schommel? Soms wordt het een hoopje aarde, de andere keer klimmen we als een eekhoorntje in een boom of de Wobbel is als een zee. De Wobbel vergroot je lichaamsbewustzijn en stimuleert balans, bewegen, kracht, spelen en ontdekken. Kom het beleven!

Kosten & reserveren

  • €15,- per kind / €20,- voor Ouder & Kind
  • Je kunt je per mail aanmelden bij Studio Rafiki via monique@studiorafiki.nl

De wobbelworkshops zijn er tijdens ‘Mekka op Zondag met de Bio Markt’. Voor, tijdens en na de yogasessie kun je dan ook heerlijk genieten van al het lekkers in Stadsherberg Boelens en de Bio Markt die tegelijkertijd plaatsvindt.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door DOEN en gemeente Utrecht!

fotocredit Studio Rafiki ©
[:]

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 14.00
Kinderworkshop Wobbelyoga (4-8 jaar)
23/12/2018
[:nl]Kinderworkshop Wobbelyoga (4-8 jaar)[:]
[:nl]Het is NIEUW! Het is UITDAGEND! Het is WOBBELYOGA! Wil jij ook een keer wobbelen? Dat kan! [:]
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 14.00
 
   
Holly Jolly Christmas - kerstconcert
23/12/2018

[:nl]Sfeervolle kerstklanken onder de prachtige spitsbogen van ons Hemelryck! Na een knallend jubileumconcert in TivoliVredenburg zingt vrouwenkoor The Brand New Bags op 23 december al zingend de sterren van het Hemelryck.

Met een soulvol kerstrepertoire trakteert dit Utrechts koor U op een mix van soul- en gospelklassiekers, Christmas carols en meer recente (kerst)hits. Dit alles onder begeleiding van SaraLee Vos en live muziek.

Tickets & tijden

Tickets a €7,50 zijn verkrijgbaar via de online ticketshop of indien beschikbaar aan de deur.
Het kerstoptreden start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur.

Soulkoor The Brand New Bags

Soulkoor The Brand New Bags werd in 2008 opgericht door een stel enthousiaste vrouwen met liefde voor soulmuziek. De naam van het koor is geïnspireerd op het nummer Papa’s Got a Brand New Bag van soullegende James Brown. The Brand New Bags bestaat inmiddels uit ruim dertig enthousiaste vrouwen, verdeeld over de stemgroepen sopraan, hoge mezzo-sopraan, lage mezzo-sopraan en alt.

The Brand New Bags repeteert één keer in de week in Utrecht met SaraLee Vos als muzikaal leider. SaraLee werkt volgens haar eigen methode: een unieke blend van veel plezier, muzikaliteit, energie, creativiteit en gezond zingen.

Ook wordt er regelmatig opgetreden. Zo stond The Brand New Bags eerder op de podia van onder andere Tivoli de Helling, de Utrechtse Culturele Zondagen, diverse muzieklocaties in Utrecht en tijdens de Korendagen 2015 zelfs op het hoofdpodium van het Amsterdamse Paradiso.

☆★☆ It’s gonna be a holly jolly christmas! ☆★☆

Geniet van dit prachtige kerstconcert en loop meteen even een rondje over de kerstmarkt die deze dag ook bij Metaal Kathedraal neerstrijkt.

Fijne feestdagen!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN[:]

Tickets / Metaal Kathedraal / 15.00 - 16.15
Holly Jolly Christmas - kerstconcert
23/12/2018
Holly Jolly Christmas – kerstconcert
Sfeervolle kerstklanken onder de prachtige spitsbogen van ons Hemelryck! Na een knallend jubileumconcert in TivoliVredenburg zingt vrouwenkoor The Brand New Bags op 23 december al zingend de sterren van het Hemelryck. Met een soulvol kerstrepertoire trakteert dit Utrechts koor U op een mix van soul- en gospelklassiekers, Christmas carols en...
/ Metaal Kathedraal / 15.00 - 16.15
9 10 11 12 13 14