Holly Jolly Christmas – kerstconcert


Sfeervolle kerstklanken onder de prachtige spitsbogen van ons Hemelryck! Na een knallend jubileumconcert in TivoliVredenburg zingt vrouwenkoor The Brand New Bags op 23 december al zingend de sterren van het Hemelryck.

Met een soulvol kerstrepertoire trakteert dit Utrechts koor U op een mix van soul- en gospelklassiekers, Christmas carols en meer recente (kerst)hits. Dit alles onder begeleiding van SaraLee Vos en live muziek.

Tickets & tijden

Tickets a €7,50 zijn verkrijgbaar via de online ticketshop of indien beschikbaar aan de deur.
Het kerstoptreden start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur.

Soulkoor The Brand New Bags

Soulkoor The Brand New Bags werd in 2008 opgericht door een stel enthousiaste vrouwen met liefde voor soulmuziek. De naam van het koor is geïnspireerd op het nummer Papa’s Got a Brand New Bag van soullegende James Brown. The Brand New Bags bestaat inmiddels uit ruim dertig enthousiaste vrouwen, verdeeld over de stemgroepen sopraan, hoge mezzo-sopraan, lage mezzo-sopraan en alt.

The Brand New Bags repeteert één keer in de week in Utrecht met SaraLee Vos als muzikaal leider. SaraLee werkt volgens haar eigen methode: een unieke blend van veel plezier, muzikaliteit, energie, creativiteit en gezond zingen.

Ook wordt er regelmatig opgetreden. Zo stond The Brand New Bags eerder op de podia van onder andere Tivoli de Helling, de Utrechtse Culturele Zondagen, diverse muzieklocaties in Utrecht en tijdens de Korendagen 2015 zelfs op het hoofdpodium van het Amsterdamse Paradiso.

☆★☆ It’s gonna be a holly jolly christmas! ☆★☆

Geniet van dit prachtige kerstconcert en loop meteen even een rondje over de kerstmarkt die deze dag ook bij Metaal Kathedraal neerstrijkt.

Fijne feestdagen!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN