Warm, knus, zen, ecodorp, kinderplezier & meer: De Bio Markt!

 

Zondag 4 maart verplaatst de Bio Markt lekker warm naar binnen in de kerk!

Buiten is het koud, maar daar trekken wij ons helemaal niets van aan!

Aanstaande zondag 4 maart verhuizen we de Bio Markt en de rest van het programma lekker warm en knus naar binnen in de kerk. En er is weer een heerlijk zondagsprogramma!

Food

Vergeet dat zondagse ontbijt en eet je buikje rond vandaag! Mini-kaasfonduetjes van De Kleine Kookfabriek, Vegan Hotdogs van Punkdog en ook bij Boelens kun je deze zondag weer terecht voor koffie, thee, taart, een fijne borrel, een verse kop erwtensoep of geheel in stijl met het weer warme Glühwein.

Kinderprogramma

Ook Professor Loep is vandaag van de partij. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met haar mee op ontdekkingstocht. Leerzaam en leuk! Online aanmelden is gewenst, maar gezellig aanhaken kan natuurlijk ook. Kosten zijn € 12,50 (inclusief materialen, drankje & snack).

Muziek

Koud weer vraagt om warme klanken. Wouter Poot voert met zijn warme gitaarklanken de temperatuur lekker op. Heerlijke zondagse gypsy-jazz waar je helemaal in op kunt gaan.

Oooohhhhmmmmm – Mindfulness workshop

Ook het innerlijk verdient aandacht. Tjeerd Verbeek geeft in onze Dome een workshop Mindfulness.
Mindfulness gaat over het met je aandacht helemaal aanwezig zijn in het huidige moment. Deze workshop is voor iedereen die bewuster wil omgaan met stress en behoefte heeft om los te komen van de hectiek van het dagelijks leven. Mindfulness leert je daarnaast bewuster en opmerkzamer te zijn en verbetert het concentratievermogen. De workshop wordt gegeven in de Dome, de bijzondere ronde koepel die buiten op het landgoed van Metaal Kathedraal staat, en start om 12.00 uur en duurt tot 13.30 uur. De kosten van deze workshop zijn €7,50. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan online. Op de bonnefooi langskomen kan natuurlijk ook, maar vol=vol.

Lezing Ecodorpen

Om 13.30 uur geeft Ad Vlems in Hollandia een lezing over Ecodorpen. Ad heeft als een van de initiatiefnemers van ecodorp Boekel in de afgelopen 5 jaar diverse ecodorpen bezocht om zo een duidelijker beeld te krijgen over wat ze precies met ecodorp Boekel willen realiseren en hoe ze dit willen doen. Voor deze lezing wordt een vrijwillige bijdrage in € gevraagd.

Markt

Ontdek de (h)eerlijke producten Zoet en Zuiver, Met PitDe Hippe Soepterrine, Mevrouw Lampenkap, Mesjokke, Vandebron, Stroopwafels van Ad, de Mengelmoestuin, De Kleine Kookfabriek, Rio de Bio & Punkdog.