Professor Loep & het kunstlaboratorium


Professor Loep is een professor die zaken graag van een andere kant bekijkt met behulp van een loep.

Ze draagt een praktische overall met allerlei zakjes met daarin de eerste benodigdheden voor haar avonturen. Ze houdt van kunst, techniek, natuur en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het liefst beleeft ze avonturen waar dat allemaal in voorkomt.
Als zij haar koffers meeneemt, ga jij met haar mee op avontuur?

Elke eerste zondag van de maand tijdens de Bio Markt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Met deze zondag 4 maart: Weven met de natuur. Hoewel het nog berekoud is, komt de lente er aan! Laten we de natuur een handje helpen door natuurlijke weefgetouwen te maken. Met takken en andere natuurlijke materialen maken we het allemaal een beetje mooier.

Meedoen

Zeker zijn van deelname? Reserveer online! Komen aanwaaien tijdens de Bio Markt kan natuurlijk ook, maar vol = vol.
Reserveer snel jouw plekje bij Professor Loep via onze online ticketshop. Kosten zijn € 12,50 (ex €0,79 online servicekosten) en inclusief materialen, drankje & snack.

Professor is er elke 1e zondag van de maand tussen 13.30 – 15.00 uur tijdens de Bio Markt.

Een prachtige zondag

Naast deze fijne kinderactiviteit is er op 4 maart nog meer te doen bij Metaal Kathedraal. Zo is er tussen 13.30 – 14.15 uur een interessante lezing over ecodorp Boekel door Ad Vlems, kun je tussen 12.00 – 13.30 een workshop mindfulness volgen bij Tjeerd Verbeek, is de Bio Markt tussen 11.00 – 16.00 uur geopend voor de dagelijkse biologische boodschappen en geniet je bij Stadsherberg Boelens van koffie en taart.