Workshop Mindfulness


Infostress? Altijd bereikbaar? Druk, druk, druk? Dan is het een verademing om eens stil te staan en tot jezelf te komen. Dat is waar het in onze mindfulness workshop om draait. Een mindfulness meditatie workshop is rustgevend en leert je bewust te ontspannen.

Kernwoorden: aandacht, bezinning, ontspanning, bewustwording, anders met stress omgaan.

Mindfulness gaat over het met je aandacht helemaal aanwezig zijn in het huidige moment. Het is een eenvoudige en praktische vorm van meditatie, ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn. Deze workshop is voor iedereen die bewuster wil omgaan met stress en behoefte heeft om los te komen van de hectiek van het dagelijks leven. Mindfulness leert je daarnaast bewuster en opmerkzamer te zijn en verbetert het concentratievermogen.

De workshop wordt gegeven door Tjeerd Verbeek.

Meedoen

Reserveer jouw plekje online via onze ticketshop. Op de bonnefooi langskomen kan natuurlijk ook, maar vol=vol. Kosten zijn €7,50

Een prachtige zondag!

Behalve deze workshop is er 4 maart nog meer te doen bij Metaal Kathedraal. Zo is er tussen 13.30 – 14.15 uur een interessante lezing over ecodorp Boekel door Ad Vlems, is de Bio Markt tussen 11.00 – 16.00 uur geopend voor de dagelijkse biologische boodschappen, gaan kinderen vanaf 4 jaar op pad met professor Loep en geniet je bij Stadsherberg Boelens van koffie en taart.