Workshop Kachel Lassen


WORKSHOP KACHEL LASSEN!

Het ijzer smeed je als het heet is en waar doe je dat nou liever dan bij Metaal Kathedraal! Deze oude metaalfabriek is nu in gebruik als creatieve broedplaats. In de tuinen van Metaal Kathedraal ga je in de metaalwerkplaats aan de slag met het lassen van je eigen kachel.

De workshop Kachel Lassen wordt gegeven door Lodewijk Kieft, Edwin Schulte en/of Niels van Went. Zij hebben jarenlange ervaring met het bewerken van metaal. Je leert tijdens deze workshop de basisprincipes van het lassen. We starten we met het ontwerp van je kachel en het bij elkaar leggen van de benodigde materialen. Vervolgens breng je de losse delen op maat en slijp je de te lassen delen schoon. Wat rest is lassen, afwerken en de fik er in!

De workshop Kachel Lassen is geschikt voor alle niveaus en aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen gemaakte kachel. Zo zit je er binnenkort warmpjes bij in je eigen tuin!

Per workshop kunnen maximaal 6 deelnemers deelnemen, meld je dus op tijd aan om teleurstelling te voorkomen.

Je kunt op de volgende datum een workshop Kachel Lassen bij ons volgen:

  • Zondag 1 oktober 2017

De kosten voor een workshop bedragen €225 euro per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en natuurlijk je zelfgemaakte kachel.

In het kort
Workshop Kachel Lassen
1 oktober 2017
Van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20, Utrecht
Kosten: €220,00 – inclusief koffie, thee, lunch en je eigen kachel
Max. aantal deelnemers 6

Koop je tickets via onderstaande link!

 

Workshop Kachel Lassen wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van Stichting DOEN