Workshop EHBO kruiden #3 Goudsbloem


Workshops EHBO kruiden bij Metaal Kathedraal

Met bloemen en kruiden kunt u uw eigen leven verrijken. Een rijkdom die u iedere dag kan vertrappen of… plukken en verwerken tot de elixer van het betere leven. Met bloemen en kruiden valt veel te doen, zowel culinair, cosmetisch als medisch. Metaal Kathedraal is een prachtige plek om aan de slag te gaan met de geneeskracht van kruiden.


Heddy Veltkamp studeert Kruidengeneeskunde op het Kruidenrijk te Haaren. De natuur en geneeskrachtige planten en bomen in het bijzonder inspireren haar. Zij wil graag haar kennis delen met anderen, daarom biedt zij komend najaar aantal workshops aan: EHBO kruiden.
De workshops zijn voor iedereen die interesse heeft in de geneeskracht van kruiden en hier iets mee wil doen. 


De laatste workshop is op zondag 19 november van 13.30 tot 16.30 uur. (Er volgen meer!)

Goudsbloem bevat stoffen met weefselherstellende eigenschappen en heelt wonden, maar dit kruid kan nog meer. In deze workshop maakt je kennis met de Goudsbloem en waar je dit allemaal voor kan inzetten.  Met een oliemaceraat van Goudsbloem maak je je eigen Calendulazalf.

Prijs 25,00 per workshop, inclusief thee en materialen. Minimaal 2 deelnemers, maximaal 8 per workshop. Schrijf je snel online in!