Workshop EHBO kruiden #2 Rode Zonnehoed


Workshops EHBO kruiden bij Metaal Kathedraal

Met bloemen en kruiden valt veel te doen, zowel culinair, cosmetisch als medisch. Metaal Kathedraal is een prachtige plek om aan de slag te gaan met de geneeskracht van kruiden.
Heddy Veltkamp studeert Kruidengeneeskunde op het Kruidenrijk te Haaren. De natuur en geneeskrachtige planten en bomen in het bijzonder inspireren haar. Zij wil graag haar kennis delen met anderen, daarom biedt zij komend najaar aantal workshops aan: EHBO kruiden.
De workshops zijn voor iedereen die interesse heeft in de geneeskracht van kruiden en hier iets mee wil doen. Je kunt je voor 1 workshop inschrijven maar ook voor alle drie!

De tweede workshop is op zondag 29 oktober van 13.30 tot 16.30 uur en er wordt gewerkt met Rode Zonnehoed!

Rode Zonnehoed activeert en verhoogt de lichaamseigen afweer. Je lichaam gaat meer witte bloedlichaampjes aanmaken die ziektekiemen aanvallen. Erg goed in te zetten bij een aankomende griep. In de workshop maak je kennis met deze  plant en je eigen Echinaceae tinctuur.


Prijs 25,00 per workshop, inclusief thee en materialen. Minimaal 2 deelnemers, maximaal 8 per workshop. Schrijf je snel in via onderstaande link!