Workshop EHBO kruiden #1 Smeerwortel


Workshops EHBO kruiden bij Metaal Kathedraal

Met bloemen en kruiden valt veel te doen, zowel culinair, cosmetisch als medisch. Metaal Kathedraal is een prachtige plek om aan de slag te gaan met de geneeskracht van kruiden.
Heddy Veltkamp studeert Kruidengeneeskunde op het Kruidenrijk te Haaren. De natuur en geneeskrachtige planten en bomen in het bijzonder inspireren haar. Zij wil graag haar kennis delen met anderen, daarom biedt zij komend najaar aantal workshops aan: EHBO kruiden.
De workshops zijn voor iedereen die interesse heeft in de geneeskracht van kruiden en hier iets mee wil doen. Je kunt je voor 1 workshop inschrijven maar ook voor alle drie!

De eerste workshop is op 8 oktober van 13.30 tot 16.30 uur en er wordt gewerkt met Smeerwortel!

Smeerwortel helpt bij verstuikingen, zwellingen, blauwe plekken en spierpijn en past dus prima in een EHBO kastje.  Tijdens de workshop maak je kennis met de plant en de medicinale werking. Maar ook graven we een wortel op en maken een Smeerwortelzalf. Met deze zalf en handige hand-out ga je weer naar huis.


Prijs 25,00 per workshop, inclusief thee en materialen. Minimaal 2 deelnemers, maximaal 8 per workshop. Schrijf je snel in via onderstaande link!