Dag van de Teamontwikkeling – de Festivaleditie


Hét festival over teamontwikkeling

Kom kijken, luisteren, voelen, doen en leren van ervaringen van anderen. Haal uit het programma wat jij nodig hebt of waar jij nieuwsgierig naar bent om samenwerking in teams naar een hoger niveau te tillen. Of je nu teamlid, HR adviseur, leidinggevende, coach, trainer, opleidingsdeskundige of nieuwsgierige bent. Iedereen maakt onderdeel uit van een team … Er is altijd wat te winnen. Dus ben je op zoek naar inspiratie of concrete tips waar je zelf mee aan de slag kan, of wil je leren van succeservaringen van onze klanten, kom dan naar deze diverse dag!

De tweede editie van de Dag van de teamontwikkeling is opgezet als festival, zodat jij eruit kan halen wat je wil. Je bepaalt zelf je programma en wanneer je aanschuift (dat kan van 10.00 – 22.00 uur).

Special Edition mét avondprogramma

Jouw bezoek aan het festival is pas geslaagd als je ook ons speciale avondprogramma bijwoont. Vanuit het dagprogramma kom je via de borrel en een diner terecht bij een avondprogramma waarin de kracht van samenwerken op een bijzondere manier belicht wordt.

Klik hier voor meer informatie, het programma en tickets!

Organisatie

Initiatiefnemers tot de Dag van de Teamontwikkeling zijn net als vorig jaar Mensen in Bedrijf en Outing Holland. Als geen ander weten we wat de kracht van samenwerking is. Immers, we bedenken en verzorgen al ruim zes jaar gezamenlijk teamontwikkelingsprogramma’s voor uiteenlopende opdrachtgevers. Deze samenwerking heeft ons sterker gemaakt, en smaakt naar meer. Wij willen je graag de magie van ónze samenwerking laten ervaren zodat je vervolgens zelf aan de slag kan gaan met samenwerking (en communicatie, motivatie, inspiratie en nog veel meer) in of met je eigen team(s)!