Bio Markt


Elke 1e zondag van de maand is de Bio Markt Leidsche Rijn vast onderdeel van Mekka op Zondag; het afwisselend cultureel programma van Metaal Kathedraal met workshops, kunst, muziek, film, bijzondere ondernemers, makers, kinderprogramma & meer. Sinds de start van de markt afgelopen jaar heeft Metaal Kathedraal stap voor stap toegewerkt naar een steeds rijker gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. En dat is gelukt. Je kunt vanaf nu ècht voor alle dagelijkse boodschappen terecht bij de Bio Markt Leidsche Rijn. Naast het aanbod van non-food, groente, fruit en kaas is er nu bijvoorbeeld ook een bakker met heerlijk brood, taart en koek en een kraam met zuivelproducten.

Meer lezen over waarom Metaal Kathedraal de uitgelezen plek is voor een biomarkt?
Lees dan het persbericht.

Lees hier meer informatie over de aanwezige marktpartijen

Bereikbaarheid Metaal Kathedraal op 3 juni

We zijn allemaal wel eens de weg kwijt – sterker nog: de dansvoorstelling Verkeerd Verbonden, die je vandaag drie keer in ons Hemelryck kunt bewonderen, gaat hier zelfs over! 🙂 – de weg naar onze maandelijkse Bio Markt is jullie natuurlijk reeds bekend. Ook vandaag kun je weer lekker komen bio-shoppen en genieten van het lekkere weer in onze spannende tuin <3

Aangepaste bereikbaarheid ivm hardloopevenement

Zondag 3 juni vindt tegenover Metaal Kathedraal een hardloopevenement plaats. Hiervan kun je tussen 13-15 uur enige hinder ondervinden. We zijn gewoon bereikbaar, maar het kan zijn dat je hier je route iets op moet aanpassen. Kom je tussen 13-15 uur met de auto naar Metaal Kathedraal, dan is het handiger om te rijden via industrieterrein Strijkviertel (ligt aan de achterzijde van Metaal Kathedraal). Het OV rijdt volgens dezelfde route als normaal.