Dansvoorstellingen VERKEERD VERBONDEN

 

Zondag 3 juni & Zondag 17 juni bij Metaal Kathedraal
Eerder dit jaar wonnen ze de 2e prijs bij danswedstrijd Shell We Dance en dat was nog maar een opwarming voor de spiksplinternieuwe voorstelling van L.O.F. DanceCrew. Met hun nieuwe voorstelling VERKEERD VERBONDEN zijn ze zes keer bij ons te zien. Jou in het hier en nu meenemen in de verhalen van het lichaam. Dat is de beleving die L.O.F. DanceCrew mee wil geven aan het publiek. Daarom zit het publiek bij deze nieuwe voorstelling in plaats van anoniem in het donker op een theatertribune lekker dicht bij de dansers.

VERKEERD VERBONDEN heeft daarom ook niet gekozen voor een doorsnee theater, maar voor ons prachtige Hemelryck. Per voorstelling is er plek voor een select groepje publiek. Dit om jou een nog persoonlijkere en intiemere ervaring mee naar huis te geven.

VERKEERD VERBONDEN is een interview met het lichaam dat zich genegeerd voelt. Deze hardwerkende machine met eindeloze mogelijkheden, emoties, verlangens en behoeften laat zich openhartig uit. Over de vicieuze cirkel van steeds aandacht voor de ander, maar niet voor onszelf. Over rebellie en de weg kwijt zijn; een vurig pleidooi voor de viering van het hier en nu.

Meld je aan voor het Facebook Event https://www.facebook.com/events/442216289543026/ en blijf op de hoogte!

Bent U minder valide? Mail dan eerst naar info@LOFDanceCrew.nl alvorens een ticket te kopen.