Studio Metaal Kathedraal

Verbindt met anderen door live streaming, webinar en videoregistratie en casting

Zoekt u mogelijkheden om een grotere doelgroep te benaderen, dan biedt Metaal Kathedraal verschillende opties om het event of de vergadering niet alleen offline te laten plaatsvinden op locatie, maar op te nemen en/of online te streamen. Bij Metaal Kathedraal hebben we alle faciliteiten om dit soepel te laten verlopen. U concentreert zich op de inhoud, wij doen de rest. Onze audiovisueel partner neemt alle techniek uit handen en het prachtige decor van Metaal Kathedraal zorgt voor een belevenisvol online evenement. Door deze oplossing voor de anderhalve-meter-economie blijft uw organisatie ook op afstand kennisdelen en verbinden.  Uw evenement, seminar of vergadering gaat gewoon door.

Event live streaming
Afhankelijk van uw wensen wordt een mobiele studio ingericht op 1 of meerdere van de prachtige plekken op onze locatie zoals de Dome, het Hemelryck, de pluktuin en natuurlijk de Buyck. Sprekers en activiteiten worden in beeld gebracht met meerdere camera’s, belichting en indien gewenst, gecast via het platform van jullie keuze (bijv. facebook, youtube, zoom of een ander kanaal). Interactieve tools zoals een chatfunctie en video-linken zijn ook mogelijk.

Semi-livestream
Een alternatief voor live streamen/ webcasten is het organiseren van een krachtige, verhalende videoregistratie van een training, evenement of spreker en deze na edit online ‘live’ te publiceren. Deze aanpak heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is het mogelijk om conceptueel meer te spelen met de mogelijkheden van de locatie van Metaal Kathedraal (verschillende plekken, zelfs buiten en op andere momenten). Ten tweede is de kwaliteit van het gefilmde materiaal op deze manier kwalitatief hoog en kunnen er in de edit-fase achteraf nog keuzes gemaakt worden. 

Zowel livestream als semi-livestream zijn mogelijk met publiek. Binnen de richtlijnen kunnen wij vanaf 1 juli 60-75 personen verwelkomen.

Wat biedt Metaal Kathedraal
We denken graag met u mee over hoe uw boodschap via een seminar of online event het beste in beeld komt. Metaal Kathedraal biedt door haar grote netwerk van inspirerende duurzame initiatieven, sprekers, projecten, de mogelijkheid om uw video (stream) tot een krachtige en voedende beleving te maken voor uw publiek. Wij nodigen u ook van harte uit om bij ons op locatie eens te komen kijken naar hoe de verschillende installaties, beeldend materiaal en ecologisch, circulaire experimenten in de (pluk)tuin in het gebouw en op het terrein van Metaal Kathedraal uw evenement kunnen versterken.  

offerte-aanvragen

Neem contact met ons op voor de technische mogelijkheden en een offerte toegespitst op uw evenement, vergadering, webinar of online (video) training of registratie. U kunt mailen met hallo@metaalkathedraal.nl of tijdens kantoortijden 09:30 / 17:00 bellen met 030-237 4060.

Op al onze verhuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.