Groene Bruiloft

Natuurlijk bij Metaal Kathedraal: de groene bruiloft. Trouwen uit liefde voor elkaar, met liefde voor onze planeet. Jullie kiezen voor een eco-fabuleuze droomdag!

Metaal Kathedraal, vroeger oude kerk annex fabriek, nu circulaire en ecologische biotoop is dé plek bij uitstek om jullie verbinding vorm te geven. Een groene bruiloft is een bruiloft waarbij zorg en liefde voor onze planeet een belangrijke plek krijgen. Dit is niet alleen zichtbaar in jullie keuze voor een (vegan) taart, maar wellicht kiezen jullie ook voor rituele circulaire inhoud (bijv. samen een liefdesboom planten). Een dag die zo niet alleen in het teken staat van jullie liefde voor elkaar, maar ook van jullie liefde voor de wereld. Jullie mooiste dag wordt prachtig, inspireert jullie gasten en levert een bijdrage aan duurzame verandering. Een cadeau voor elkaar, je gasten en de wereld. Dit is toch hoe je wil trouwen!

Metaal Kathedraal als trouwlocatie

Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige, klimaat-geëngageerde locatie. Het is moeilijk om haar mogelijkheden voor jullie groene bruiloft in 1 zin te noemen. Een uniek, sferisch, monumentaal pand in het hart van Nederland die klein en intiem ingericht zeer romantisch werkt, maar met foodtrucks en kunstenaars buiten en/of binnen een waar circulair festival-hart vormt.

Onze bedrijfsinrichting richt zich al 10 jaar volledig op circulair functioneren: we hebben zonnepanelen en duurzame energievoorziening, een sedum-dak, biologische schoonmaakmiddelen, vintage inrichting, en circulaire afvalstromen. Onze lokale culinaire partner zorgt met biologische en lokale (seizoens)producten voor 100% vegetarische of vegan catering en dranken.

Mogelijkheden

Trouwen onder de nok van een Kathedraal? Buiten dineren aan een lange tafel omgeven door vuren, fakkels, flora en fauna? Dansen rond het vuur? Een klimaatdichter met een ode aan de liefde voor de aarde? Bohemian, reflectief, elegant, parade, Moulin Rouge, exclusief of eenvoudig? Wij hebben een uitgebreid netwerk van culturele en circulaire partners, leveranciers en professionals om van jullie groene bruiloft een droomdag te maken voor jullie, jullie gasten en de aarde! Denk aan muzikanten, dichters, rituelen-makers, weddingplanners, maar ook aan een gerecyclede trouwjurk, Barok meubilair, Parade terras, schemerlampen, prikkabel, bar inrichting en meer.

Benieuwd naar Metaal Kathedraal voor jullie groene bruiloft? Neem vrijblijvend contact op of kom langs om de sfeer te proeven in onze magistrale kathedraal, op ons weelderig landgoed waar de natuur goed gedijt.

Contact

Metaal Kathedraal verhuurt haar diverse binnen- en buitenruimtes voor een heerlijke groene bruiloft-ceremonie, dienst en diner. Voor beschikbaarheid, een locatie bezoek en de trouwbrochure met prijzen mail naar: opperdame@metaalkathedraal.nl. Op al onze verhuur zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ter indicatie: Een trouwceremonie tot 100 personen is per dagdeel van 4 uur, vanaf €3.750,00 inclusief btw. Dit is zonder taart en catering.

Zodra de trouwdatum is geboekt, volgt de aanbetalingsfactuur van €1.210,- inclusief BTW.

Er is beperkte parkeermogelijkheid op eigen terrein tot 30 auto’s en 100 fietsen.

Geen drones, confetti, ballonnen en drumstellen.

De ruimte dient om 23:00 uur leeg te zijn van gasten.

Versterkte harde muziek is in zaal Hemelryck niet toegestaan. Wij hanteren een geluid limiet van >80 decibel.