Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
04/10/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
04/10/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES - DEEL 2. FLAME IN MIND EEG BIOFEEDBACK
09/10/2023

DEZE AVOND IS ONDERDEEL VAN EEN UNIEK KENNISMAKING/BIJSCHOLING 3-LUIK

Een uitnodiging aan een ieder en medische professionals in het bijzonder om de invloed van natuurlijke harmonieuze frequenties, elektromagnetisme en plasma op heelwording te (her)ontdekken.

Drie maandagavonden van 19.00 – 21.00 uur, waarin ontwikkelaars, experts en practitioners hun kennis delen en jouw vragen beantwoorden over de technologie, de werking en de therapeutische inzet van de Theraphi, Aquera stem analyse en biofeedback software en op deze maandagavond de Flame In Mind EEG biofeedback technologie.

Maandag 9 Oktober van 19.00 – 21.00 uur, Metaal Kathedraal

NB Online deelname is ook mogelijk! Op de dag van de lezing ontvang je de zoomlink  per mail.

Bijdrage: 33 euro

DEEL 2 – FLAME IN MIND
EEG & BIOFEEDBACK FREQUENTIE TECHNOLOGIE

In gesprek met Patrick Botte & Niels Voigt

Met de Flame In Mind EEG biofeedback software kun je de coherentie van je brein en je hart zichtbaar maken. De Flame In Mind EEG software is uniek in zijn soort omdat het laat zien wanneer er sprake is van harmonie o.b.v. de gulden snede (phi) en octaaf ratio’s (natuurlijke geometrie) en daarmee aantoont wanneer er sprake is van optimale (natuurlijke) harmonische verhoudingen tussen de frequentiespectra van je hersengolven (delta, theta, alpha, beta, gamma), tussen je beide hersenhelten, in je hartritme èn tussen je hart en je brein.

Ook heeft de app een biofeedback functie waarmee je deze zelfde harmonische frequenties via een headset (binaural beats) af kunt spelen of waarmee je met plasma en/of Tesla technologie een harmonisch frequentie veld in een ruimte kunt creëren à la de plasma technologie van de Theraphi.

Patrick Botte geeft deze avond als mede ontwikkelaar van de Flame In Mind software een live online lezing en Niels Voigt deelt over zijn ervaring van het gebruik ervan in de praktijk. We houden een live demonstratie zodat je een beeld krijgt hoe je de software in de praktijk kunt gebruiken en wat het laat zien.

Deze video geeft een goed beeld over de mogelijkheden en de werking van de Flame in Mind software. Het is erg aan te raden de video voorafgaand aan de lezing te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=oIg5bdSe4aM.

De Flame In Mind biofeedback software wordt voor diverse klachten en aandoeningen diagnostisch en therapeutisch ingezet. Voor analyses met de Flame In Mind EEG technologie en inzicht in de coherentie van je hart en brein kun je in Nederland, onder begeleiding van Niels, terecht bij Metaal Kathedraal.

De software is ook aan te schaffen voor eigen gebruik via de website van Patrick Botte.

WELKOM BIJ DE GENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST EN HET VERRE VERLEDEN

Bij Metaal Kathedraal kun je terecht voor ervaringen die je lichaam, geest en ziel her-inneren aan natuurlijke harmonische orde en zelfheling.

Als we tot balans terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Plasma en frequentie therapie ondersteunen ons lichaam en activeren ons zelfherstellend vermogen.

De grootste heel-bron zit in onszelf. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat dis-ease een manifestatie is van geestelijke, mentale en/of fysieke on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen. We kunnen hierbij ondersteund en geholpen worden maar uiteindelijk zijn we allemaal onze eigen heelmeester.

Als je het uni-versum wilt begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’. -Nikola Tesla

Tickets / 19.00 - 21.00
3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES - DEEL 2. FLAME IN MIND EEG BIOFEEDBACK
09/10/2023
3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES – DEEL 2. FLAME IN MIND EEG BIOFEEDBACK
DEZE AVOND IS ONDERDEEL VAN EEN UNIEK KENNISMAKING/BIJSCHOLING 3-LUIK Een uitnodiging aan een ieder en medische professionals in het bijzonder om de invloed van natuurlijke harmonieuze frequenties, elektromagnetisme en plasma op heelwording te (her)ontdekken. Drie maandagavonden van 19.00 - 21.00 uur, waarin ontwikkelaars, experts en practitioners hun kennis delen en...
/ 19.00 - 21.00
 
   
KENNIS/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
13/10/2023

Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro òf 5 zilveren munten (à 1 Troy Ounce) per persoon. Daarin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Zilveren munten zijn o.a. hier verkrijgbaar

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
KENNIS/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
13/10/2023
KENNIS/ERVARINGSDAG ‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen. We zijn het licht waar we op...
/ 10.00 - 17.00
 
   
3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES - DEEL 3. AQUERA STEM ANALYSE
16/10/2023

DEZE AVOND IS ONDERDEEL VAN EEN UNIEK KENNISMAKING/BIJSCHOLING 3-LUIK

Een uitnodiging aan een ieder en medische professionals in het bijzonder om de invloed van natuurlijke harmonieuze frequenties, elektromagnetisme en plasma op heelwording te (her)ontdekken.

Drie maandagavonden van 19.00 – 21.00 uur, waarin ontwikkelaars, experts en practitioners hun kennis delen en jouw vragen beantwoorden over de technologie, de werking en de therapeutische inzet van de Theraphi, Aquera stem analyse en biofeedback software en de Flame In Mind EEG biofeedback technologie.

LET OP! NIEUWE DATUM IS BEKEND

16 Okt, van 19.00 – 21.00 uur, Metaal Kathedraal

Bijdrage: 33 euro

NB Online deelname is ook mogelijk! Op de dag van de lezing ontvang je de zoomlink  per mail.

DEEL 3 – AQUERA STEMANALYSE & BIOFEEDBACK
DIAGNOSTIEK EN BIOFEEDBACK FREQUENTIE TECHNOLOGIE

In gesprek met Hans van Mosel en Silvia Hoevenaar

De Aquera stemanalyse software combineert een analyse van de frequenties in je stem en je hersengolven met balancerende biofeedback therapie d.m.v. geluidstechnologie waarmee disbalans hersteld wordt.

Hans van Mosel geeft als ontwikkelaar van de Aquera software een live online lezing en Silvia Hoevenaar deelt over de ervaring van het gebruik ervan in haar praktijk Key To Health.

De Aquera stemanalyse en biofeedback software wordt voor diverse klachten en aandoeningen diagnostisch en therapeutisch ingezet. Voor behandelingen met de Aquera technologie kun je in Nederland op verschillende plaatsen terecht, waaronder:

Praktijk KeyToHealth (Zandvoort)
Faro Health Center (Volendam)

WELKOM BIJ DE GENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST EN HET VERRE VERLEDEN

Bij Metaal Kathedraal kun je terecht voor ervaringen die je lichaam, geest en ziel her-inneren aan natuurlijke harmonische orde en zelfheling.

Als we tot balans terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Plasma en frequentie therapie ondersteunen ons lichaam en activeren ons zelfherstellend vermogen.

De grootste heel-bron zit in onszelf. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat dis-ease een manifestatie is van geestelijke, mentale en/of fysieke on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen. We kunnen hierbij ondersteund en geholpen worden maar uiteindelijk zijn we allemaal onze eigen heelmeester.

Als je het uni-versum wilt begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’. -Nikola Tesla

Tickets / 19.00 - 21.00
3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES - DEEL 3. AQUERA STEM ANALYSE
16/10/2023
3-LUIK: DE HELENDE KRACHT VAN PLASMA, VOLTAGE EN FREQUENTIES – DEEL 3. AQUERA STEM ANALYSE
DEZE AVOND IS ONDERDEEL VAN EEN UNIEK KENNISMAKING/BIJSCHOLING 3-LUIK Een uitnodiging aan een ieder en medische professionals in het bijzonder om de invloed van natuurlijke harmonieuze frequenties, elektromagnetisme en plasma op heelwording te (her)ontdekken. Drie maandagavonden van 19.00 - 21.00 uur, waarin ontwikkelaars, experts en practitioners hun kennis delen en...
/ 19.00 - 21.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
18/10/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
18/10/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
De magie van het Hart
20/10/2023

Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze inspirerende workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken voor een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. Schrijf je nu in en ervaar hoe deze krachtige combinatie je kan helpen om meer emotionele balans te vinden.

Workshop met Dana Schaferova Duur: 4 uur Prijs: €100 excl. btw

Wat je zult ontdekken:

 • Een van de snelste manieren om in balans te komen
 • De kracht van je eigen intuïtie en hartintelligentie
 • Hoe je de taal van je hart kunt begrijpen
 • Hoe je bewuster en harmonieuzer kunt leven

De workshop omvat theoretische inzichten, interactieve oefeningen en korte meditaties, waaronder:

 1. Stressherkenning en het opbouwen van veerkracht (HeartMath)
 2. Hartintelligentie, inclusief een demonstratie van HRV (hartritme variabiliteit) en coherentiemeting
 3. Intuïtie als gids: leer hoe je toegang krijgt tot je intuïtie.

“Dana is een toegewijde HeartMath Coach en NeuroChange Consultant, getraind door vooraanstaande experts zoals Dr. Joe Dispenza en het HeartMath Institute. Ze combineert deskundig lichaamsbewustzijn, spiritualiteit en wetenschap.”

Voor meer informatie en vragen, bezoek onze website: https://www.mindsetsolutions.nl.

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De magie van het Hart
20/10/2023
De magie van het Hart
Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze inspirerende workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken voor een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. Schrijf je nu in en ervaar hoe deze krachtige combinatie je...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
 
   
KENNIS/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
27/10/2023

Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro òf 5 zilveren munten (à 1 Troy Ounce) per persoon. Daarin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Zilveren munten zijn o.a. hier verkrijgbaar

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
KENNIS/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
27/10/2023
KENNIS/ERVARINGSDAG ‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen. We zijn het licht waar we op...
/ 10.00 - 17.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
01/11/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
01/11/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
Manifesteer flow in je project, team of organisatie
07/11/2023

 

Hoe manifesteer je flow in je project, team of organisatie?

Ervaar hoe het is om met plezier het onzichtbare zichtbaar te maken. Leer creëren vanuit intuïtie.

Waarom kost het vaak moeite om dingen op poten te zetten of te veranderen? Ook als alle betrokkenen willen meewerken?

Meestal wordt geprobeerd organisatieverbeteringen door te voeren op het niveau van materie, structuur en eventueel ook op het niveau van cultuur, samenwerking, communicatie. Maar de echte transformatie zit op een dieper niveau, op de laag van energie en informatie. Alles bestaat uit energie, zoals de kwantumfysica stelt. Energie is overal. Als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. En dat is vast niet wat je wilt…

In deze workshop ga je werken met je intuïtie. Je leert hoe je stopt met problemen oplossen en start met het creëren van wat je werkelijk wenst voor jouw project, team of organisatie. We laten je ervaren hoe je kan werken van reactief naar proactief, vanuit authenticiteit en autonomie. En wat gebeurt er dan? Er ontstaat een grandioos speelveld, boordevol energie en informatie. Je begint met leren hoe je dit kunt managen…

Open het volledige potentieel

Je hebt meer mogelijkheden in huis dan je nu waarschijnlijk denkt. Want als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. Maar wat als je weet hoe je de wind kunt laten draaien? Kun je dan wonderen verrichten? Natuurlijk!

Een van de belangrijke schakels voor succes is beseffen hoe de energie binnen een project, team of organisatie werkt en vanuit welke intentie er wordt gewerkt. Wat zijn intentie en energie nu werkelijk? En hoe zet je ze als instrumenten optimaal in? Wij bieden je een praktische workshop aan om je te laten ervaren wat jouw ongeziene mogelijkheden zijn om jezelf, je team of organisatie optimaal in haar kracht te zetten.

Aan het einde van de workshop heb je ervaren wat energiemanagement voor jou kan betekenen. Je hebt een creërende intentie ingezet en gevoeld welke energie hieraan verbonden is. Als je wilt, bieden wij je een eerstvolgende stap aan (energie scan) of een jaarprogramma (energie managementprogramma) met praktische tools op maat.

Dit doen we niet alleen met een zeer divers en ervaren team in energie- en intuïtiewerk, maar ook op een bijzondere krachtplek in het hart van Nederland. Natascha van den Ban, Solita Brüning, Marieke van der Meché en Jon Marree zijn door Center for ECOintention opgeleid in energiemanagement en hebben jaren ervaring met het begeleiden van projecten, teams en organisaties.

Geïnteresseerd? Klik op de datum hieronder om je aan te melden.

Wanneer: Dinsdag 7 november of vrijdag 15 december 2023, 9.30-13.00 uur, Metaal Kathedraal, Utrecht
Voor wie: projectleiders, leidinggevenden, directeuren en (kleine) ondernemers
Bijdrage: 250,- euro (excl. BTW)
De workshopfacilitators:

Jon Marree MSc trainer, coach & energy engineer. Studeerde politicologie en is opgeleid door het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en het Center for ECOintention. Heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen in bedrijven en organisaties met heel verschillende achtergronden.
Marieke van der Meché business energy coach & verbinder van mensen, organisaties en netwerken. Opgeleid in Cultuur, Organisatie en Management en Energiemanagement. Haar expertise richt zich op transformatie, innovatie en nieuw leiderschap. Zij heeft jarenlange ervaring met bestuurders en directies van overheden om de vraagstukken te achterhalen en op een vernieuwende manier antwoord te vinden voor de complexe opgaven.
Solita Brüning organisatie ontwikkelaar, regenerator & business energy coach. Opgeleid in o.a. Organisatie Ontwikkeling (IBO), HRM, Coaching en Energiemanagement. Heeft ruim 25 jaar ervaring in transformatie van organisaties en de mensen daarbinnen. Solita laat vanuit verschillende perspectieven zien hoe complexe vraagstukken op te lossen en grip te krijgen op de onderstroom zodat impact vergroot.
Ing. Natascha van den Ban MLA, MSc tuin- en landschapsarchitect (MLA), coachend docent, ECOintention Practioner (MSc) en intuïtie-trainer. Natascha zet zich in voor een bloeiende samenleving gebaseerd op bewust-zijn en verbinding met de natuur. Ze heeft jarenlange ervaring in ontwerp en uitvoering van projecten met uiteenlopende opdrachtgevers en stakeholders. Ook heeft zij 20 jaar onderwijservaring. Mede opgeleid als Healing Touch Practioner heeft zij haar intuïtie en energetisch bewustzijn getraind. 

Tot slot

Deze workshop is een kennismaking met de toepassing van energiemanagement in jouw organisatie. Ben je nieuwsgierig naar meer? Dan kun je na deze workshop kiezen voor een energie scan en/of energie management programma van jouw project, team of organisatie.

Energie scan
Een energie scan laat zien wat de energetisch sterke en zwakke plekken zijn in jouw project, team en/of organisatie. Bijvoorbeeld: Hoe staat het met de vitaliteit, de inspiratie, het realisatievermogen? Maar ook: welke stagnerende patronen zijn er? Door middel van een helder rapport laat deze scan laat zien hoe de energie er bij jou voor staat. Wil je de energie positief beïnvloeden en er meer grip op krijgen? Dan is een energie management programma een mooie vervolgstap.

Energie management programma
Binnen een jaar brengen wij samen met jou, de energie van jouw project, team of organisatie helemaal op peil. Stap voor stap. We laten je de voortgang zien in overzichtelijke grafieken. En we leren je de beginselen van energiemanagement, zodat jij ook zelf aan de slag kunt in de wereld van energie en informatie en kunt zorgen voor meer flow in jouw project, team of organisatie.

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 9.30 - 13.00
Manifesteer flow in je project, team of organisatie
07/11/2023
Manifesteer flow in je project, team of organisatie
  Hoe manifesteer je flow in je project, team of organisatie? Ervaar hoe het is om met plezier het onzichtbare zichtbaar te maken. Leer creëren vanuit intuïtie. Waarom kost het vaak moeite om dingen op poten te zetten of te veranderen? Ook als alle betrokkenen willen meewerken? Meestal wordt geprobeerd...
/ Metaal Kathedraal / 9.30 - 13.00
 
   
De magie van het Hart
10/11/2023

Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze inspirerende workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken voor een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. Schrijf je nu in en ervaar hoe deze krachtige combinatie je kan helpen om meer emotionele balans te vinden.

Workshop met Dana Schaferova Duur: 4 uur Prijs: €100 excl. btw

Wat je zult ontdekken:

 • Een van de snelste manieren om in balans te komen
 • De kracht van je eigen intuïtie en hartintelligentie
 • Hoe je de taal van je hart kunt begrijpen
 • Hoe je bewuster en harmonieuzer kunt leven

De workshop omvat theoretische inzichten, interactieve oefeningen en korte meditaties, waaronder:

 1. Stressherkenning en het opbouwen van veerkracht (HeartMath)
 2. Hartintelligentie, inclusief een demonstratie van HRV (hartritme variabiliteit) en coherentiemeting
 3. Intuïtie als gids: leer hoe je toegang krijgt tot je intuïtie.

“Dana is een toegewijde HeartMath Coach en NeuroChange Consultant, getraind door vooraanstaande experts zoals Dr. Joe Dispenza en het HeartMath Institute. Ze combineert deskundig lichaamsbewustzijn, spiritualiteit en wetenschap.”

Voor meer informatie en vragen, bezoek onze website: https://www.mindsetsolutions.nl.

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De magie van het Hart
10/11/2023
De magie van het Hart
Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze inspirerende workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken voor een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. Schrijf je nu in en ervaar hoe deze krachtige combinatie je...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
1 2