INZICHT/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
08/12/2023

Een inzicht-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en ons zelf afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, liefde …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om jezelf en ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro òf 5 zilveren munten (à 1 Troy Ounce) per persoon. Daarin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Zilveren munten zijn o.a. hier verkrijgbaar

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
INZICHT/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
08/12/2023
INZICHT/ERVARINGSDAG ‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een inzicht-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen. We zijn het...
/ 10.00 - 17.00
 
   
De magie van het Hart
08/12/2023

Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze inspirerende workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken voor een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. Schrijf je nu in en ervaar hoe deze krachtige combinatie je kan helpen om meer emotionele balans te vinden.

Workshop met Dana Schaferova Duur: 4 uur Prijs: €100 excl. btw

Wat je zult ontdekken:

  • Een van de snelste manieren om in balans te komen
  • De kracht van je eigen intuïtie en hartintelligentie
  • Hoe je de taal van je hart kunt begrijpen
  • Hoe je bewuster en harmonieuzer kunt leven

De workshop omvat theoretische inzichten, interactieve oefeningen en korte meditaties, waaronder:

  1. Stressherkenning en het opbouwen van veerkracht (HeartMath)
  2. Hartintelligentie, inclusief een demonstratie van HRV (hartritme variabiliteit) en coherentiemeting
  3. Intuïtie als gids: leer hoe je toegang krijgt tot je intuïtie.

“Dana is een toegewijde HeartMath Coach en NeuroChange Consultant, getraind door vooraanstaande experts zoals Dr. Joe Dispenza en het HeartMath Institute. Ze combineert deskundig lichaamsbewustzijn, spiritualiteit en wetenschap.”

Voor meer informatie en vragen, bezoek onze website: https://www.mindsetsolutions.nl

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De magie van het Hart
08/12/2023
De magie van het Hart
Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze inspirerende workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken voor een evenwichtiger en veerkrachtiger leven. Schrijf je nu in en ervaar hoe deze krachtige combinatie je...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
 
   
Soundhealing avond met Mantraband Vishuddha: zang, gitaar, piano, native flute, percussie
09/12/2023

Laat je door de muzikanten van Mantraband Vishuddha meenemen op een heerlijke muzikale reis in het Hemelryck

De mantraband Vishuddha is een samenwerking van Peter Gouw, Wendy Vorstenbosch, Leon Hermans en Ronald Vermijs. Muzikanten bekend van televisie in binnen- en buitenland. Laat je verrassen door de mooie klanken van de spaanse gitaar, gitaar, piano, native flute, percussie-instrumenten en allerlei andere instrumenten. We gaan samen zingen maar het is ook ok als je liever ontspannen wilt luisteren en genieten van de mooie zang en muziek.

Je komt in een heerlijke ontspanning en gaat van je hoofd naar je hart

We vertellen waar de mantra over gaat, zodat je de intentie van de mantra begrijpt en wat de mantra voor je kan betekenen. Samen mantra’s zingen schept verbondenheid en opent je hart. verhoogt de energie en creëert een diepgaande verbinding.

Met het zingen van mantra’s zet je een bepaalde trilling neer, die resoneert in je lichaam en je in beweging zet. Iedere mantra geeft een andere trilling en de ervaring van het mantra zingen is ook elke keer anders.

Wendy Vorstenbosch: zang & trom
Ronald Vermijs: gitaar, keyboard & zang
Leon Hermans: ‘spaanse’ gitaar & zang
Peter Gouw: percussie, zang & native flute

Reserveer je ticket(s) via de website van Ohmpunctuur

Metaal Kathedraal / 19.30 - 21.30
Soundhealing avond met Mantraband Vishuddha: zang, gitaar, piano, native flute, percussie
09/12/2023
Soundhealing avond met Mantraband Vishuddha: zang, gitaar, piano, native flute, percussie
Laat je door de muzikanten van Mantraband Vishuddha meenemen op een heerlijke muzikale reis in het Hemelryck De mantraband Vishuddha is een samenwerking van Peter Gouw, Wendy Vorstenbosch, Leon Hermans en Ronald Vermijs. Muzikanten bekend van televisie in binnen- en buitenland. Laat je verrassen door de mooie klanken van de...
/ Metaal Kathedraal / 19.30 - 21.30
 
   
Manifesteer flow in je project, team of organisatie
15/12/2023

 

Hoe manifesteer je flow in je project, team of organisatie?

Ervaar hoe het is om met plezier het onzichtbare zichtbaar te maken. Leer creëren vanuit intuïtie.

Waarom kost het vaak moeite om dingen op poten te zetten of te veranderen? Ook als alle betrokkenen willen meewerken?

Meestal wordt geprobeerd organisatieverbeteringen door te voeren op het niveau van materie, structuur en eventueel ook op het niveau van cultuur, samenwerking, communicatie. Maar de echte transformatie zit op een dieper niveau, op de laag van energie en informatie. Alles bestaat uit energie, zoals de kwantumfysica stelt. Energie is overal. Als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. En dat is vast niet wat je wilt…

In deze workshop ga je werken met je intuïtie. Je leert hoe je stopt met problemen oplossen en start met het creëren van wat je werkelijk wenst voor jouw project, team of organisatie. We laten je ervaren hoe je kan werken van reactief naar proactief, vanuit authenticiteit en autonomie. En wat gebeurt er dan? Er ontstaat een grandioos speelveld, boordevol energie en informatie. Je begint met leren hoe je dit kunt managen…

Open het volledige potentieel

Je hebt meer mogelijkheden in huis dan je nu waarschijnlijk denkt. Want als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. Maar wat als je weet hoe je de wind kunt laten draaien? Kun je dan wonderen verrichten? Natuurlijk!

Een van de belangrijke schakels voor succes is beseffen hoe de energie binnen een project, team of organisatie werkt en vanuit welke intentie er wordt gewerkt. Wat zijn intentie en energie nu werkelijk? En hoe zet je ze als instrumenten optimaal in? Wij bieden je een praktische workshop aan om je te laten ervaren wat jouw ongeziene mogelijkheden zijn om jezelf, je team of organisatie optimaal in haar kracht te zetten.

Aan het einde van de workshop heb je ervaren wat energiemanagement voor jou kan betekenen. Je hebt een creërende intentie ingezet en gevoeld welke energie hieraan verbonden is. Als je wilt, bieden wij je een eerstvolgende stap aan (energie scan) of een jaarprogramma (energie managementprogramma) met praktische tools op maat.

Dit doen we niet alleen met een zeer divers en ervaren team in energie- en intuïtiewerk, maar ook op een bijzondere krachtplek in het hart van Nederland. Natascha van den Ban, Solita Brüning, Marieke van der Meché en Jon Marree zijn door Center for ECOintention opgeleid in energiemanagement en hebben jaren ervaring met het begeleiden van projecten, teams en organisaties.

Geïnteresseerd? Klik op de datum hieronder om je aan te melden.

Wanneer: Dinsdag 7 november of vrijdag 15 december 2023, 9.30-13.00 uur, Metaal Kathedraal, Utrecht
Voor wie: projectleiders, leidinggevenden, directeuren en (kleine) ondernemers
Bijdrage: 250,- euro (excl. BTW)
De workshopfacilitators:

Jon Marree MSc trainer, coach & energy engineer. Studeerde politicologie en is opgeleid door het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en het Center for ECOintention. Heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen in bedrijven en organisaties met heel verschillende achtergronden.
Marieke van der Meché business energy coach & verbinder van mensen, organisaties en netwerken. Opgeleid in Cultuur, Organisatie en Management en Energiemanagement. Haar expertise richt zich op transformatie, innovatie en nieuw leiderschap. Zij heeft jarenlange ervaring met bestuurders en directies van overheden om de vraagstukken te achterhalen en op een vernieuwende manier antwoord te vinden voor de complexe opgaven.
Solita Brüning organisatie ontwikkelaar, regenerator & business energy coach. Opgeleid in o.a. Organisatie Ontwikkeling (IBO), HRM, Coaching en Energiemanagement. Heeft ruim 25 jaar ervaring in transformatie van organisaties en de mensen daarbinnen. Solita laat vanuit verschillende perspectieven zien hoe complexe vraagstukken op te lossen en grip te krijgen op de onderstroom zodat impact vergroot.
Ing. Natascha van den Ban MLA, MSc tuin- en landschapsarchitect (MLA), coachend docent, ECOintention Practioner (MSc) en intuïtie-trainer. Natascha zet zich in voor een bloeiende samenleving gebaseerd op bewust-zijn en verbinding met de natuur. Ze heeft jarenlange ervaring in ontwerp en uitvoering van projecten met uiteenlopende opdrachtgevers en stakeholders. Ook heeft zij 20 jaar onderwijservaring. Mede opgeleid als Healing Touch Practioner heeft zij haar intuïtie en energetisch bewustzijn getraind. 

Tot slot

Deze workshop is een kennismaking met de toepassing van energiemanagement in jouw organisatie. Ben je nieuwsgierig naar meer? Dan kun je na deze workshop kiezen voor een energie scan en/of energie management programma van jouw project, team of organisatie.

Energie scan
Een energie scan laat zien wat de energetisch sterke en zwakke plekken zijn in jouw project, team en/of organisatie. Bijvoorbeeld: Hoe staat het met de vitaliteit, de inspiratie, het realisatievermogen? Maar ook: welke stagnerende patronen zijn er? Door middel van een helder rapport laat deze scan laat zien hoe de energie er bij jou voor staat. Wil je de energie positief beïnvloeden en er meer grip op krijgen? Dan is een energie management programma een mooie vervolgstap.

Energie management programma
Binnen een jaar brengen wij samen met jou, de energie van jouw project, team of organisatie helemaal op peil. Stap voor stap. We laten je de voortgang zien in overzichtelijke grafieken. En we leren je de beginselen van energiemanagement, zodat jij ook zelf aan de slag kunt in de wereld van energie en informatie en kunt zorgen voor meer flow in jouw project, team of organisatie.

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 9.30 - 13.00
Manifesteer flow in je project, team of organisatie
15/12/2023
Manifesteer flow in je project, team of organisatie
  Hoe manifesteer je flow in je project, team of organisatie? Ervaar hoe het is om met plezier het onzichtbare zichtbaar te maken. Leer creëren vanuit intuïtie. Waarom kost het vaak moeite om dingen op poten te zetten of te veranderen? Ook als alle betrokkenen willen meewerken? Meestal wordt geprobeerd...
/ Metaal Kathedraal / 9.30 - 13.00
 
   
INZICHT/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
29/12/2023

Een inzicht-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en ons zelf afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, liefde …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om jezelf en ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro òf 5 zilveren munten (à 1 Troy Ounce) per persoon. Daarin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Zilveren munten zijn o.a. hier verkrijgbaar

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
INZICHT/ERVARINGSDAG 'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
29/12/2023
INZICHT/ERVARINGSDAG ‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een inzicht-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen. We zijn het...
/ 10.00 - 17.00