18/06/2024

Let op! Deze activiteit kan helaas niet doorgaan. Volgende keer Wijkmakerij komt snel!

Kom meedenken over hoe een wijk zichzelf kan organiseren ten voordele van de inwoners van de wijk! Kijk maar naar Rijnvliet, en je ziet al snel dat de wijk vol zit met een gigantische diversiteit aan talenten – hoe mooi zou het zijn als dat ook merkbaar is binnen de wijk en we bepaalde “zaken” ook gewoon binnen onze eigen wijk kunnen regelen/kopen/ruilen? Als we samen een of meerdere leuke verdienverdeelmodellen kunnen verzinnen in Rijnvliet kunnen we onszelf organiseren om de wijk leuker, mooier, eetbaarder, gezelliger én ondernemender te maken. En tevens op een eenvoudige manier geld besparen! Dus kom op 18 juni om 19:00 naar de Metaal Kathedraal voor de vervolgsessie van Wijkmakerij voor Rijnvliet.

Op 28 mei is er al veel inspiratie opgedaan dankzij een workshop van Carla Onderlinden, waarvan hier een kort verslag te lezen is voor een goede indruk van wat we doen tijdens een avond Wijkmakerij.

Datum: dinsdag 18 juni
Tijd: 19:00
Locatie: Metaal Kathedraal
Aanmelden: mail/app Kim (voedselboswachter@metaalkathedraal.nl)

Het is geen probleem als je iets later wil aansluiten, zet het even bij je aanmelding.

19.00 - 20.30
18/06/2024
Helaas afgelast! Wijkmakerij: samen Rijnvliet nog mooier en leuker maken!
Let op! Deze activiteit kan helaas niet doorgaan. Volgende keer Wijkmakerij komt snel! Kom meedenken over hoe een wijk zichzelf kan organiseren ten voordele van de inwoners van de wijk! Kijk maar naar Rijnvliet, en je ziet al snel dat de wijk vol zit met een gigantische diversiteit aan talenten...
/ 19.00 - 20.30
 
   
Leer Didgeridoo Spelen
19/06/2024

Maak kennis met de didgeridoo als bijzonder muziekinstrument. Leer achtergronden en vooral spelen! Van de eenvoudig spelende lesbuis naar een teakhouten didgeridoo en een schuif didge. Leer de basistoon spelen en de tong- en de wangeffecten ervaren. Mindf*ck circulair ademen en diepe sounds maken met je stem. Kortom, een leuke avond waarop je meer van jezelf zal ontdekken!

* Ken je de magische oerklanken van de didgeridoo?
* Heb je al langer het verlangen om deze klanken zelf te kunnen maken?
* Of heb je thuis al een mooie didgeridoo maar krijg je er zelf nog geen geluid uit?
* Wil je zonder vereiste muziekkennis dit bijzondere muziekinstrument leren spelen?

Ik neem je graag mee in de bijzondere ruimte “De Dome” van de Methaalkathedraal in Utrecht voor een leuke avondworkshop waarin ik je:
– gegarandeerd de basistoon leer spelen
– het effect van de tong en wang technieken laat ervaren
– versteld zult laten zijn van wat voor geluid jij zelf kan maken met je stem
– laat kennismaken met de mindf*ck techniek “circulair ademen”
– diverse succeservaringen laat beleven
– handvatten geef om thuis verder te oefenen als je verder wilt
– aankoop advies geef als je nog geen eigen didgeridoo hebt

# Inhoud workshop
Maak kennis met dit bijzondere blaasinstrument. Ik vertel je het een en ander over de achtergronden en daarna gaan we vooral spelen. In deze beginnersworkshop leer ik je allereerst de basistoon spelen (de drone). Eerst op een gemakkelijk spelende lesbuis. Daarna is er voor ieder een teak houten didge en een schuif didge beschikbaar om verder te gaan. Bijvoorbeeld met de tong- en de wangeffecten. Ook gaan we de diepere sounds maken met onze stem en gaan we de mindf*ck van het circulair ademen ervaren. Kortom, een leuke avond waarop je meer van jezelf zal ontdekken en jezelf mag laten horen.

# Bewustwording en ademwerk
Bewust zijn van je lichaam, je geest en je adem is essentieel om de didge te kunnen bespelen. We gaan dan ook eerst gronden. Je leert de juiste ademhaling en zelf ga je ook aan de slag met de ademtechniek “circling breathing”. Hiervan leer ik je twee technieken om eventueel zelf thuis verder mee aan de slag te gaan.

# Speeltechnieken
Ik laat je kennismaken met de diverse speeltechnieken. Zo er er een groot verschil tussen diepe klanken spelen (meditatief/healing work) en ritmisch spelen, bijvoorbeeld met een beat of band mee.

Tot slot vertel ik over de soorten didgeridoo’s en geef ik advies voor als je er zelf een wilt gaan aanschaffen. Voor de één blijft het bij een leuke workshop, voor de ander het begin van een nieuwe passie.

Laat je verwonderen en laten we het samen ervaren!

# Kosten
De kosten voor deze avond bedragen € 45,00 per persoon. (+€0,80 boekingskosten)
Tickets kun je via Hipsy bestellen. Max 15 personen per workshop.
Door het maximum van 15 personen kan ik de persoonlijke aandacht garanderen.
De workshops is 
inclusief het gebruik van drie persoonlijke didgeridoo’s en het reinigen na afloop.

# Bijzonderheden
* Inloop vanaf 19.00 uur (we starten om 19.30 uur)
* Ik zorg voor diverse soorten thee en voldoende water.
* Het is fijn om je eigen waterfles mee te nemen.
* Heb je al een eigen didgeridoo? Neem deze dan zeker mee zodat ik er wat over kan vertellen.
* We maken gebruik van de bijzondere ruimte “De Dome” achter de Kathedraal.

# Vragen of meer info
Mocht je nog vragen hebben. Bel mij gerust op 06 – 411 410 93 of stuur je e-mail naar jeroen@didgejerome.com. Meer didgeridoo activiteiten kun je vinden op mijn website https://www.didgejerome.com

Tickets / 19.30 - 22.00
Leer Didgeridoo Spelen
19/06/2024
Leer Didgeridoo Spelen
Maak kennis met de didgeridoo als bijzonder muziekinstrument. Leer achtergronden en vooral spelen! Van de eenvoudig spelende lesbuis naar een teakhouten didgeridoo en een schuif didge. Leer de basistoon spelen en de tong- en de wangeffecten ervaren. Mindf*ck circulair ademen en diepe sounds maken met je stem. Kortom, een leuke...
/ 19.30 - 22.00
 
   
Didgeridoo Sound Journey
20/06/2024

Welkom in ons exclusieve soundbath voor maximaal 10 personen. Laat je meenemen in een reis rond de wereld. Van diepe didgeridoo trillingen uit Australië, Keltische invloeden via de handpan, harmonische tonen uit India tot diverse geluiden uit het regenwoud. Cacao uit Zuid Amerika en Blauwe Lotus uit Egypte. Geef je over en ontvang.

* Ben je nieuwsgierig naar diepe klanken en trillingen van de didgeridoo?
* Ervaren hoe het is als een didgeridoo op je lichaam wordt bespeeld?
* Sta je open voor meditaties en serene rust?
* Durf je naar binnen te gaan en je over te geven?
* Word je blij van 2,5 uur gedragen worden?
* Op een plek te zijn waar je even niets meer hoeft en alles er mag zijn?

# De didgeridoo
De didgeridoo staat bekend om zijn diepe trillingen en unieke klanken. Laat je meevoeren met dit eeuwenoude instrument. De diepe vibraties zorgen voor geestelijke ontspanning. Het zal je ademhaling synchroniseren en je hartslag kalmeren, waardoor stress en spanningen kunnen verdwijnen. De oerklanken van didgeridoo kunnen je lichaam weer in balans brengen. Laat je onderdompelen in de energieen van de natuur en kom in een diepe staat van ontspanning en vernieuwing. Voel je helemaal welkom om de transformerende kracht van de didgeridoo te ervaren. Een reis naar innerlijke rust, heling en harmonie.

# Hoe ziet de avond eruit?
Na het rustig landen tijdens de inloop, beginnen we met een cacao/water ceremonie. Hierbij is cacao zeker geen must, de ceremonie kan ook met water ervaren worden.

We vervolgen onze reis met een geleide meditatie waarin we ons hoofd leegmaken en uit onze dagelijkse beslommeringen stappen. Vanuit hier start de reis rond de wereld. In deze reis lig je heerlijk op je eigen plek en hoef je helemaal niets meer te doen.

Je krijgt vooraf van ons richtlijnen hoe je eventueel met arm-en handgebaren de persoonlijke aandacht van de trillingen kunt sturen als je dit wilt. Na een lange, diepe reis nemen we voldoende tijd om terug te komen zodat je veilig en opgeladen weer naar huis kunt gaan.

“Het is bizar hoe mensen en dieren geraakt worden door de klanken en trillingen van de didgeridoo.”

# Wie zijn wij?
Wij zijn Agnes en Jeroen. Naast dat wij al 32 jaar elkaars liefdespartners zijn, delen wij graag onze energie in groepen. Zo begeleiden wij al jaren diverse ceremonies en houden wij ons bezig met persoonlijke ontwikkeling en muziek. Agnes in de basis als coach en Jeroen als muzikant.

Agnes Geense – https://www.purenes.nl
Agnes houdt zich vooral bezig met coaching en spiritualiteit. Daarnaast speelt zij intuïtief haar handpan. Niet volgens het boekje, maar op een heel zachte, rustige, eigen wijze, in de energie van het moment. Zo ‘download’ ze haar meditatieve teksten en klanken in het moment (en het klopt altijd ;-)). Agnes zal zich op de avond bezig houden met de cacao/water ceremonie, de meditatieve gedeelten en het bespelen van de handpan. Daarnaast heeft Agnes veel ervaring in het spaceholden en het begeleiden van mogelijke persoonlijke processen.

Jeroen van der Sluis – https://www.didgejerome.com
Jeroen is van oorsprong het meer rationele type waarbij alles van te voren goed en degelijk voorbereid dient te zijn ;-). Echter, bij de didgeridoo is het net even anders. Slechts beperkt voorbereid en zeker in een soundbath als deze zal hij dingen in het moment laten ontstaan. Daarnaast is Jeroen erg van het spelen met individuele aandacht. Per persoon en zelfs per orgaan kan hij met de didgeridoo intunen en ruimte geven. De magie die hierin kan ontstaan, kan hij zelf vaak nog niet in woorden verklaren. Naast dat Jeroen optreedt met bands en (ecstatic) dance muziek is hij gespecialiseerd in soundhealings en het spelen tijdens (plant)ceremonies.

# Waarom deze avond?
Wij worden blij van het doorgeven van fijne energie. We zien wat we kunnen doen voor mensen en worden daar zelf ook heel gelukkig van. En eigenlijk geven wij, wat wij zelf ook graag zouden ontvangen en gelukkig zo nu en dan ook mogen ontvangen. Op deze avonden voelen wij geen prestatiedruk. Het gaat er juist om dat ook wij helemaal ons ding doen en in ons element zijn. Dan is er ruimte voor magie.

# Wat is belangrijk voor ons?
Wat voor ons belangrijk is: zorgvuldigheid, afstemming, veiligheid, eigen ruimte en dat alles er mag zijn. Dit uit zich erin dat er ruimte is voor maximaal 10 deelnemers. Hierdoor kan ieder languit liggen met voldoende ruimte en persoonlijke aandacht.

# Kosten
De kosten voor deze avond bedragen € 55,00 per persoon (+ €0,80 Hipsy boekingskosten)
Tickets kun je bestellen via Hipsy.
Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

# Praktisch
* Inloop vanaf 19.00 uur (we starten om 19.30 uur)
* Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht
* Parkeren: Metaal Kathedraal heeft op eigen terrein ruimte voor 20 auto’s die gratis kunnen parkeren.
* We maken gebruik van de bijzondere ruimte “De Dome” achter de Kathedraal.

# Zelf meenemen
Er zijn op de locatie geen matrasjes aanwezig, dus zorg zelf voor iets fijns om op te liggen. Denk aan een yoga matje, schapenvel, dekentje, slaapzak, etc. En eventueel fijne dikke sokken of sloffen. Alles wat voor jou nodig is om je ontspannen te voelen.

# Vragen
Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op:
Jeroen 06 – 411 410 93 of stuur je e-mail naar jeroen@didgejerome.com
Agnes 06 – 52 315 911 of stuur je e-mail naar agnes@purenes.nl

Tickets / 19.30 - 22.00
Didgeridoo Sound Journey
20/06/2024
Didgeridoo Sound Journey
Welkom in ons exclusieve soundbath voor maximaal 10 personen. Laat je meenemen in een reis rond de wereld. Van diepe didgeridoo trillingen uit Australië, Keltische invloeden via de handpan, harmonische tonen uit India tot diverse geluiden uit het regenwoud. Cacao uit Zuid Amerika en Blauwe Lotus uit Egypte. Geef je...
/ 19.30 - 22.00
 
   
'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht' - Kennismaking/Inzicht/Ervaringsdag
29/06/2024

Een inzicht-, ervarings-, speel en verwonderdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

TERUG BIJ ZINNEN

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en ons afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, liefde …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. De kinderen laten het ons zien: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten verzachten van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht. Samen met Patrick Botte en Dan Winter doe ik EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren kortom terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid van onwaarlijkheid kunnen onderscheiden. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige (internet)studie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, begrijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om jezelf en ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage is 150 euro per persoon. Hierin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht' - Kennismaking/Inzicht/Ervaringsdag
29/06/2024
‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’ – Kennismaking/Inzicht/Ervaringsdag
Een inzicht-, ervarings-, speel en verwonderdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen. We zijn...
/ 10.00 - 17.00
 
   
Wormenhotel maken met de Compostacademie
29/06/2024

Bijna 40% van wat we in de vuilnisbak gooien is vrij eenvoudig zelf om te zetten naar prachtige compost, ook als je geen tuin hebt! Expert Peter Jan Brouwer van de Compostacademie komt ons niet alleen leren over compost, maar ook begeleiden bij het maken van een eenvoudig wormenhotel. Met je zelfgemaakte wormenhotel kun je meteen thuis aan de slag met het maken van compost van zeer hoge kwaliteit. Wat zullen jouw (tuin)planten blij zijn!

Voor het maken van het normenhotel moet je zelf drie gelijke emmertjes meenemen die in elkaar kunnen schuiven (10L of meer) Peter Jan zorgt voor de wormen, startmateriaal en gereedschap.

Waar: Landgoed achter Metaal Kathedraal
Wanneer: Zaterdag 29 juni
Tijd: 13:00 tot +/- 14:30
Meenemen: drie gelijke emmertjes van 10L of meer + eventueel een accuboormachine
Bijdrage: €25 of betaal-wat-je-kunt of betaal-voor-een-ander*
Tickets: metaalkathedraal.nl/tickets
Voor: alle leeftijden, kinderen onder graag onder begeleiding

*de standaardprijs is 25€ maar zit je even krap bij kas, dan is dat geen probleem en draag je bij wat je zelf wil bijdragen (niets/koekje bij de koffie/€5/etc.). Kan je meer bijdragen dan is dat ook erg welkom! Je mag er ook voor kiezen om voor een ander te betalen om te zorgen dat iedereen mee kan doen.

Tickets / 13.00 - 14.30
Wormenhotel maken met de Compostacademie
29/06/2024
Wormenhotel maken met de Compostacademie
Bijna 40% van wat we in de vuilnisbak gooien is vrij eenvoudig zelf om te zetten naar prachtige compost, ook als je geen tuin hebt! Expert Peter Jan Brouwer van de Compostacademie komt ons niet alleen leren over compost, maar ook begeleiden bij het maken van een eenvoudig wormenhotel. Met...
/ 13.00 - 14.30
 
   
(Ver)ken je Voedselbos: Shipovalaan en Persimoenstraat
04/07/2024

Stap voor stap gaan we samen het voedselbos leren kennen met behulp van verschillende experts. Op 4 juli komt voedselboswachter Sarah Lugthart ons begeleiden door de Shipovalaan en Persimoenstraat om te leren wat er elke hoek van onze mooie voedselboswijk specifiek groeit. Per keer leren we een paar planten echt goed kennen.

Waar: verzamelen bij speeltuin Shipovapad
Wanneer: 4 juli
Tijd: 19:45 – 21:00
Bijdrage: €5 of betaal-wat-je-kunt of betaal-voor-een-ander*
Tickets: metaalkathedraal.nl/tickets
Meenemen: telefoon en/of notitieboekje, leeg tasje of bakje, evt. plukgids

*de standaardprijs is 5€ maar zit je even krap bij kas, dan is dat geen probleem en draag je bij wat je zelf kan en wil bijdragen: niets/koekje bij de koffie/€2/etc. Schrijf je in door een mail te sturen naar voedselboswachter@metaalkathedraal.nl. Je mag er ook voor kiezen om (deels) voor een ander te betalen om te zorgen dat iedereen mee kan doen.

Tickets / 19.45 - 21.00
(Ver)ken je Voedselbos: Shipovalaan en Persimoenstraat
04/07/2024
(Ver)ken je Voedselbos: Shipovalaan en Persimoenstraat
Stap voor stap gaan we samen het voedselbos leren kennen met behulp van verschillende experts. Op 4 juli komt voedselboswachter Sarah Lugthart ons begeleiden door de Shipovalaan en Persimoenstraat om te leren wat er elke hoek van onze mooie voedselboswijk specifiek groeit. Per keer leren we een paar planten echt...
/ 19.45 - 21.00
 
   
Inmaken met Buur Silvia
07/07/2024

In juli is het voedselbos in volle glorie aan het groeien en bloeien en een mooie manier om dat te behouden is inmaken: een kruidige chutney of een frisse zoetzure pickle, het kan allemaal. Of je nu een doorgewinterde inmaker bent of je het nog nooit hebt gedaan, kom lekker mee doen en ga naar huis met potjes vol heerlijkheid. We verzamelen met onze lege potjes in de buitenkeuken met op het landgoed van de Metaal Kathedraal. Daarna gaan we samen plukken en onze oogst inmaken onder begeleiding van jullie eigen Buur Silvia en dan gaan jullie met volle potjes weer naar huis.

Waar: Buitenkeuken Metaal Kathedraal & Rijnvliet
Wanneer: Zondag 7 juli
Tijd:
10:00
Meenemen: lege potjes, een schone theedoek en een leeg bakje/tasje voor het plukken
Bijdrage: €3,50
Tickets: metaalkathedraal.nl/tickets

*de standaardprijs is 3,50€ maar zit je even krap bij kas, dan is dat geen probleem en draag je bij wat je zelf kan en wil bijdragen: niets/koekje bij de koffie/€1/etc. Schrijf je in door een mail te sturen naar voedselboswachter@metaalkathedraal.nl. Je mag er ook voor kiezen om (deels) voor een ander te betalen om te zorgen dat iedereen mee kan doen.

Tickets / 10.00 - 12.00
Inmaken met Buur Silvia
07/07/2024
Inmaken met Buur Silvia
In juli is het voedselbos in volle glorie aan het groeien en bloeien en een mooie manier om dat te behouden is inmaken: een kruidige chutney of een frisse zoetzure pickle, het kan allemaal. Of je nu een doorgewinterde inmaker bent of je het nog nooit hebt gedaan, kom lekker...
/ 10.00 - 12.00
 
   
'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht' - Kennismaking/Inzicht/Ervaringsdag
13/07/2024

Een inzicht-, ervarings-, speel en verwonderdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

TERUG BIJ ZINNEN

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en ons afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, liefde …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. De kinderen laten het ons zien: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten verzachten van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht. Samen met Patrick Botte en Dan Winter doe ik EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. We keren kortom terug naar ons natuurlijke staat.

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken en we weer in contact zijn met ons hart kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid van onwaarlijkheid kunnen onderscheiden. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige (internet)studie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, begrijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om jezelf en ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage is 150 euro per persoon. Hierin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
'De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht' - Kennismaking/Inzicht/Ervaringsdag
13/07/2024
‘De her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’ – Kennismaking/Inzicht/Ervaringsdag
Een inzicht-, ervarings-, speel en verwonderdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over ons natuurlijke vermogen om met ons bewustzijn direct waar te kunnen nemen, zonder onze ogen. We zijn...
/ 10.00 - 17.00
 
   
De Magie van het Hart
13/09/2024

Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath.

– Ontdek een van de snelle methoden om in balans te komen
– Leer de taal van het hart te ontcijferen om bewuster en harmonieuzer te leven
– Activeer de kracht van intuïtie en hart-intelligentie om beter in je leven kunnen
navigeren.

Inhoud:

Theorie, interactieve oefeningen en korte meditaties
1. Stress herkennen en veerkracht opbouwen (HeartMath)
2. Hart intelligentie, incl. demo HRV (hartritme variabiliteit) en *hart-coherentie meting
3. Intuïtie als gids. Leer hoe je toegang krijg tot je intuïtie.

*Door te meten, krijg je inzicht in wat er in je lichaam gebeurt. Op het scherm zie je real-time resultaten, waardoor je direct leert hoe je hier zelf meer invloed op kunt uitoefenen.

Prijs: €100 excl. btw

Let op! Tickets zijn verkrijgbaar tot 7 dagen voor aanvang van het evenement.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op: https://www.mindsetsolutions.nl

“In slechts vijf minuten liefdevolle en compassievolle gevoelens ervaren, terwijl je je op je hart richt, boost je je immuunsysteem wel tot zes uur lang.”

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De Magie van het Hart
13/09/2024
De Magie van het Hart
Ontdek de magie van je hart en je hartintelligentie in deze 4 uur durende workshop met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath. - Ontdek een van de snelle methoden om in balans te komen - Leer de taal van het hart te ontcijferen om bewuster en harmonieuzer te leven - Activeer...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
 
   
workshop: Sound healing Kind en ouder
14/09/2024 - 15/09/2024

 

       Praktische informatie

  • Data: zaterdag 14 en zondag 15 september 2024
  • Tijd: 2 dagen van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht
  • Docent: Peter Gouw
  • Voor wie: voor kinderen tussen 6-15 jaar en hun ouders/verzorgers
  • Investering kind: 2-daagse training inclusief 3 stemvorken € 325
  •                Inclusief: Auracleaners €80, Soul stemvork €55, per cursusdag €95
  • Investering ouder/verzorger: 2-daagse training inclusief 4 stemvorken en cursusboek € 375
  •                Inclusief: Auracleaners €120, Mid Ohm stemvork €55, per cursusdag €100 en cursusboek
  • Aanmelden: meld je aan door een mail te sturen aan info@ohmpunctuur.nl

Meer info volgt snel, inschrijven is al mogelijk

 

Metaal Kathedraal / 10.30 - 16.30
workshop: Sound healing Kind en ouder
14/09/2024 - 15/09/2024
workshop: Sound healing Kind en ouder
         Praktische informatie Data: zaterdag 14 en zondag 15 september 2024 Tijd: 2 dagen van 10.30 – 16.30 uur Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht Docent: Peter Gouw Voor wie: voor kinderen tussen 6-15 jaar en hun ouders/verzorgers Investering kind: 2-daagse training inclusief 3 stemvorken € 325                Inclusief:...
/ Metaal Kathedraal / 10.30 - 16.30
1 2