Kruidengeneeskunde workshop + zalf/tinctuur maken
30/05/2023

Rens Spanjaard geeft een workshop in geneeskrachtige kruiden. Planten hebben effect op ons lichaam & geest, denk aan Lavendel & koffie (Yin – Yang). Tussen deze uitersten zitten nog eens 7000 planten die we medicinaal of in ons voedsel kunnen verwerken. Dit zijn we in onze westerse cultuur vaak kwijtgeraakt en kunnen ons verbinden met de natuur, onze directe leefomgeving & onze eigen gezondheid.

Deze middag op dinsdag 30 mei… van 15:00 tot 17:00 uur, is voor iedereen die kennis wil maken met geneeskrachtige kruiden en wil leren kruidenproducten te maken. We zullen geneeskrachtige kruiden verzamelen in zowel de boomgaard als de omliggende groene plekken voor de zalf of tinctuur die we gaan maken.

Deze middag is bedoeld om inzicht te krijgen in de basis van de kruidengeneeskunde. We maken een begin met het onderzoek naar jouw constitutie, volgens de kruidenleer die in de Ayurveda, de Chinese,- traditioneel Westerse,- en ook de moderne geneeskunde wordt gebruikt. We zullen kruiden ruiken & proeven en hiermee een zalf maken die past bij jouw constitutie.

Neem mee: – Notitieboekje – Klein glazen potje met deksel (voor zalf) – Eventueel zelf geoogste kruiden die je zou willen verwerken in de zalf, (geen must). Kruiden worden verzorgd.

kosten voor deze workshop zijn 25,- euro dit is inclusief koffie en thee, en de basis benodigdheden voor het maken van een producten geneeskunde product.

Een kaartje kunt u kopen via de onderstaande link:

https://eventix.shop/k9kfgxvj

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 15.00 - 17.00
Kruidengeneeskunde workshop + zalf/tinctuur maken
30/05/2023
Kruidengeneeskunde workshop + zalf/tinctuur maken
Rens Spanjaard geeft een workshop in geneeskrachtige kruiden. Planten hebben effect op ons lichaam & geest, denk aan Lavendel & koffie (Yin – Yang). Tussen deze uitersten zitten nog eens 7000 planten die we medicinaal of in ons voedsel kunnen verwerken. Dit zijn we in onze westerse cultuur vaak kwijtgeraakt en...
/ Metaal Kathedraal / 15.00 - 17.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
31/05/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
31/05/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER
31/05/2023

Ontdek de wonderlijke vermogens van mens zijn

We weten allemaal dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat we veel meer kunnen dan dat we nu als mens ervaren. Met het werk van Iris Huizing activeren we een deel van deze ongekende vermogens waarvan we het bestaan bijna vergeten waren.  Het is een zintuig dat over de hele wereld in scholen en praktijken wordt beoefend maar dat weinig bekend is binnen de wetenschappelijke wereld en bij de gemiddelde mens zoals jij en ik. Dit zintuig is ons vermogen waarmee we de fysieke wereld om ons heen direct kunnen zien TERWIJL we een masker dragen dat onze ogen compleet afsluit voor inkomend licht. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we boeken lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken, kortom alles wat we ook kunnen doen wanneer we onze ogen gebruiken.

Ons vergeten vermogen

Dit bijzondere zintuig activeer je door de kunst van  het ‘onbevangen ervaren’ weer te leren herinneren. De is kunst van spelen, vertrouwen en verbeelden! Geblindeerde kinderen kunnen het directe zicht vrij gemakkelijk ervaren doordat hun twee hersenhelften nog aardig in balans zijn. Volwassenen moeten vaak wat meer moeite doen om dit zintuig weer te activeren. Oftewel, volwassenen mogen eigenlijk eerder iets leren loslaten,  namelijk onze overtuigingen over wat mogelijk is en wat niet. 

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing, hart van het Lab Trilling, Frequentie en Licht. Binnen onze Leergemeenschap ondersteunen we kinderen in de breedste zin, om weer optimaal in hun kracht te gaan staan en op onderzoekende wijze ons zelfherstellend en creërend vermogen te herkennen, te activeren en te optimaliseren. Het herontdekken en ervaren van onze natuurlijke vermogens tot ‘direct zicht’ is hierin een geweldig vermogen. Op dit youtube kanaal geven enkele van de kinderen die ik heb mogen begeleiden het bijvoorbeeld en vind je meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=UkWRag9DrTQ.

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, van nature in ons dragen. Het is een expressie van ons bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Naast dat het super tof is om met een masker op een rondje door de tuin te kunnen fietsen is een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een innerlijke autoriteit. 

We gaan weer helder zien. Letterlijk. En van daaruit kunnen we weer helder voelen én handelen met een brein in balans. De weg terug naar een wereld in heelheid ligt voor ons open. En de kinderen wijzen ons de weg. Ga je mee op reis?

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein LABS in Metaal Kathedraal! Wij zijn al begonnen! Doe je mee?

WAT?

OPEN LAB TRILLING, FREQUENTIE & LICHT: ZIEN ZONDER OGEN

VOOR WIE? 

JONGE MENSEN VAN 4 – 21 JAAR (OUDERS ZIJN WELKOM AANWEZIG TE ZIJN)

WANNEER? 

IEDERE WOENSDAGMIDDAG TUSSEN 14.00 – 15.30

KOSTEN

Deelname kan op basis van inschrijving (we hebben beperkt plaats). De kostenbijdrage bestaat uit een ZILVEREN MUNT (one troy ounce) à ca. 26 euro OF een minimale donatie van 33 euro per keer + een DAGLICHTMAATSCHAP voor kinderen à 7 euro of een eenmalig kinder JAARLICHTMAATSCHAP à 55 euro.

Met je donatie draag je bij aan de groei en bloei van je kind(eren) èn steun je de groei van de leergemeenschap. Geef wat je kunt schenken. Voor niets gaat de zon op. Lang leve het leven!

Zilveren munten zijn bijvoorbeeld hier te koop: https://www.hollandgold.nl/zilver-kopen/zilveren-munten-kopen.html

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

MOMENTEEL ZIT DE GROEP VOL.

Stuur bij interesse een mail naar: Alchemist@metaalkathedraal.nl 

Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot? 

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

Metaal Kathedraal / 14.00 - 16.00
ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER
31/05/2023
ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER
Ontdek de wonderlijke vermogens van mens zijn We weten allemaal dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat we veel meer kunnen dan dat we nu als mens ervaren. Met het werk van Iris Huizing activeren we een deel van deze ongekende vermogens waarvan we het bestaan...
/ Metaal Kathedraal / 14.00 - 16.00
 
   
DAGWORKSHOP 'Terug bij Zinnen: de her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
02/06/2023

Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier heerlijke kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. 

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken, kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro òf 5 zilveren munten (à 1 Troy Ounce) per persoon. Daarin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en gezuiverd water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Zilveren munten zijn o.a. hier verkrijgbaar

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
DAGWORKSHOP 'Terug bij Zinnen: de her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
02/06/2023
DAGWORKSHOP ‘Terug bij Zinnen: de her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen. We zijn het licht waar we op...
/ 10.00 - 17.00
 
   
Hout wordt voedsel: paddenstoelen enten
02/06/2023

Buiten aan de slag! In de workshop leren we over eetbare paddenstoelen en we gaan zelf aan het werk.
Wat voor verschillende typen eetbare paddenstoelen zijn er? Wat heb je nog meer aan paddenstoelen in je tuin, behalve dat je ze kan eten?
Je leert enten van paddenstoelen op stammetjes. Aan het eind neem je je eigen stam mee en weet je wat de optimale omstandigheden zijn voor jouw zwammen, in je tuin of op je balkon.

2 juni 2023, 14:30 tot 16:30
Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, de Meern, Utrecht
€60,- inclusief koffie, thee en een stam met zelf geënte paddenstoel
Meld je aan

Tickets / 14.30 - 16.30
Hout wordt voedsel: paddenstoelen enten
02/06/2023
Hout wordt voedsel: paddenstoelen enten
Buiten aan de slag! In de workshop leren we over eetbare paddenstoelen en we gaan zelf aan het werk. Wat voor verschillende typen eetbare paddenstoelen zijn er? Wat heb je nog meer aan paddenstoelen in je tuin, behalve dat je ze kan eten? Je leert enten van paddenstoelen op stammetjes....
/ 14.30 - 16.30
 
   
ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER
07/06/2023

Ontdek de wonderlijke vermogens van mens zijn

We weten allemaal dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat we veel meer kunnen dan dat we nu als mens ervaren. Met het werk van Iris Huizing activeren we een deel van deze ongekende vermogens waarvan we het bestaan bijna vergeten waren.  Het is een zintuig dat over de hele wereld in scholen en praktijken wordt beoefend maar dat weinig bekend is binnen de wetenschappelijke wereld en bij de gemiddelde mens zoals jij en ik. Dit zintuig is ons vermogen waarmee we de fysieke wereld om ons heen direct kunnen zien TERWIJL we een masker dragen dat onze ogen compleet afsluit voor inkomend licht. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we boeken lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken, kortom alles wat we ook kunnen doen wanneer we onze ogen gebruiken.

Ons vergeten vermogen

Dit bijzondere zintuig activeer je door de kunst van  het ‘onbevangen ervaren’ weer te leren herinneren. De is kunst van spelen, vertrouwen en verbeelden! Geblindeerde kinderen kunnen het directe zicht vrij gemakkelijk ervaren doordat hun twee hersenhelften nog aardig in balans zijn. Volwassenen moeten vaak wat meer moeite doen om dit zintuig weer te activeren. Oftewel, volwassenen mogen eigenlijk eerder iets leren loslaten,  namelijk onze overtuigingen over wat mogelijk is en wat niet. 

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing, hart van het Lab Trilling, Frequentie en Licht. Binnen onze Leergemeenschap ondersteunen we kinderen in de breedste zin, om weer optimaal in hun kracht te gaan staan en op onderzoekende wijze ons zelfherstellend en creërend vermogen te herkennen, te activeren en te optimaliseren. Het herontdekken en ervaren van onze natuurlijke vermogens tot ‘direct zicht’ is hierin een geweldig vermogen. Op dit youtube kanaal geven enkele van de kinderen die ik heb mogen begeleiden het bijvoorbeeld en vind je meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=UkWRag9DrTQ.

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, van nature in ons dragen. Het is een expressie van ons bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Naast dat het super tof is om met een masker op een rondje door de tuin te kunnen fietsen is een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een innerlijke autoriteit. 

We gaan weer helder zien. Letterlijk. En van daaruit kunnen we weer helder voelen én handelen met een brein in balans. De weg terug naar een wereld in heelheid ligt voor ons open. En de kinderen wijzen ons de weg. Ga je mee op reis?

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein LABS in Metaal Kathedraal! Wij zijn al begonnen! Doe je mee?

WAT?

OPEN LAB TRILLING, FREQUENTIE & LICHT: ZIEN ZONDER OGEN

VOOR WIE? 

JONGE MENSEN VAN 4 – 21 JAAR (OUDERS ZIJN WELKOM AANWEZIG TE ZIJN)

WANNEER? 

IEDERE WOENSDAGMIDDAG TUSSEN 14.00 – 15.30

KOSTEN

Deelname kan op basis van inschrijving (we hebben beperkt plaats). De kostenbijdrage bestaat uit een ZILVEREN MUNT (one troy ounce) à ca. 26 euro OF een minimale donatie van 33 euro per keer + een DAGLICHTMAATSCHAP voor kinderen à 7 euro of een eenmalig kinder JAARLICHTMAATSCHAP à 55 euro.

Met je donatie draag je bij aan de groei en bloei van je kind(eren) èn steun je de groei van de leergemeenschap. Geef wat je kunt schenken. Voor niets gaat de zon op. Lang leve het leven!

Zilveren munten zijn bijvoorbeeld hier te koop: https://www.hollandgold.nl/zilver-kopen/zilveren-munten-kopen.html

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

MOMENTEEL ZIT DE GROEP VOL.

Stuur bij interesse een mail naar: Alchemist@metaalkathedraal.nl 

Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot? 

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

Metaal Kathedraal / 14.00 - 16.00
ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER
07/06/2023
ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER
Ontdek de wonderlijke vermogens van mens zijn We weten allemaal dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat we veel meer kunnen dan dat we nu als mens ervaren. Met het werk van Iris Huizing activeren we een deel van deze ongekende vermogens waarvan we het bestaan...
/ Metaal Kathedraal / 14.00 - 16.00
 
   
Didgeridoo Learning Day
11/06/2023

Professioneel didgeridoo artiest Lies Beijerinck (DidgeMama.com) & gepassioneerd didgeridoo speler en trainer Jeroen van der Sluis (DidgeJerome.com) organiseren zondag 11 juni een all-inclusive didgeridoo dag. Een dag waar elk type speler welkom is voor het aanleren of verfijnen van zijn of haar didgeridoo vaardigheden. 

De kans om je een gehele dag onder te laten dompelen. Of je nu een absolute beginner bent of de meest gevorderde didgeridoo speler. Hier kom je verder.

 

English version below

 

Voor wie?

 • De absolute beginner krijgt de mogelijkheid om vanaf nul alles in één keer goed aan te leren.
 • De licht ervaren speler leert verfijnen en doorgroeien.
 • De gevorderde speler leert perfectie en spiercontrole. 

 

Bijdrage

 € 185,00 Inclusief:

 • 21% btw
 • Parkeren
 • Koffie thee water
 • Vegetarische lunch (maaltijdsalade en broodjes)
 • Gebruik didgeridoo’s (gehele dag eigen materiaal)
 • Tickets uitsluitend via Metaal Kathedraal (bovenaan en onderaan deze pagina)

“Nog nooit heb je zoveel kunnen leren op één dag!”

 

 

Het programma

Een eigen didgeridoo is niet vereist. 

Per persoon zijn er twee verschillende didgeridoo’s beschikbaar (Teak hout en een slide didge Didgeribone) die je ook de gehele dag tot je beschikking staan met je eigen naam erop. Ook is er een voor beginners een oefen buis beschikbaar om de basistoon snel aan te leren. Heb je een eigen didgeridoo? Neem hem zeker mee.

 

Ochtend programma (10.00 – 13.00 uur)

Deel 1: Basis technieken

 • Beginners: De basistonen leren spelen op de juiste manier, om in de middag dieper te kunnen gaan.
 • Gevorderden: Verfijnen en perfectioneren, zodat meer geavanceerde technieken na de lunch mogelijk zijn.

Deel 2: Circulaire ademhaling

 • Beginners: Introductie; hoe werkt het en hoe gebruik je deze ademhaling bij het didgeridoo spelen?
 • Gevorderden: Verdieping en verfijning. Veel aandacht voor de tong en juiste buik-ademhaling en gebruik van middenrif.

Lunch (13.00 – 14.00 uur)

 

Middag programma (14.00 – 17.00 uur)

Beginners krijgen de mogelijkheid om wat langer bezig te zijn met wat er in de morgen is behandeld. Zoals tong-wang technieken, lippen, kaak en adem onderdelen.

Gevorderden gaan in de middag in op de isolaties van verschillen spieren die belangrijk zijn voor het didgeridoo spel. Om dingen apart te laten werken of juist door samenwerking van bepaalde spierengroepen. Waardoor je bijvoorbeeld een dubbele wobble kunt spelen of een inadem tooth.

 

Bijzonderheden

 • Inloop vanaf 9.30 uur (we starten om 10.00 uur)
 • Er zijn stoelen aanwezig, maar het kan ook fijn zijn om zittend vanaf de grond te spelen. Heb je een eigen stoeltje of kussentje om goed op de grond te zitten? Neem deze gerust mee.
 • Verder is het fijn om je eigen waterfles mee te nemen.
 • Een goed humeur en open staan om te leren is alles wat je verder mee hoeft te nemen. Voor de rest wordt gezorgd.
 • Na afloop is er eventueel de mogelijkheid zelf een didgeridoo aan te schaffen.

 


 

English version

Professional didgeridoo artist Lies Beijerinck (DidgeMama.com) and passionate didgeridoo player and trainer Jeroen van der Sluis (DidgeJerome.com) are organizing an all-inclusive didgeridoo day on Sunday, June 11th. This is a day where every level of didgeridoo player is welcome to learn and refine their skills.

This day-long event is an opportunity to fully immerse yourself in the didgeridoo, whether you are an absolute beginner or the most advanced player. You’ll come out of the day with new skills and knowledge.

 

Who is it for?

 • Absolute beginners who want to learn everything from scratch.
 • Slightly experienced players who want to refine and grow.
 • Advanced players who want to perfect their skills and muscle control.

 

Contribution

€185.00 Including:

 • 21% VAT
 • Parking
 • Coffee, tea, water
 • Vegetarian lunch (meal salad and sandwiches)
 • Use of didgeridoos (own material available throughout the day)
 • Tickets exclusively available via Metaal Kathedraal (at the top and bottom of this page)

 

“You’ve never been able to learn so much in one day!”

 

 

Program

An own didgeridoo is not required.

Two different didgeridoos (Teak wood and a slide didge Didgeribone) are available per person, which are available to you all day with your own name on them. A practice tube is also available for beginners to quickly learn the basic tone. Do you have your own didgeridoo? Definitely bring it with you.

 

Morning program (10:00 a.m. – 1:00 p.m.)

Part 1: Basic techniques

 • Beginners: Learn to play the basic tones correctly to be able to go deeper in the afternoon.
 • Advanced: Refining and perfecting to make more advanced techniques possible after lunch.

Part 2: Circular breathing

 • Beginners: Introduction; how does it work and how do you use this breathing when playing the didgeridoo?
 • Advanced: Deepening and refining. A lot of attention is paid to the tongue and proper abdominal breathing and use of the diaphragm.

 

Lunch (1:00 p.m. – 2:00 p.m.)

 

Afternoon program (2:00 p.m. – 5:00 p.m.)

Beginners get the opportunity to spend more time on what was covered in the morning, such as tongue-cheek techniques, lips, jaw, and breathing components.

Advanced players will focus on the isolations of different muscles that are important for didgeridoo playing. This allows you, for example, to play a double wobble or an inhaled tooth by making certain muscle groups work separately or in cooperation.

 

Special features

 • Doors open at 9:30 a.m. (we start at 10:00 a.m.)
 • Chairs are available, but it can also be nice to play while sitting on the ground. Do you have your own chair or cushion to sit comfortably on the ground? Feel free to bring it.
 • It’s also nice to bring your own water bottle.
 • A good mood and openness to learning is all you need to bring. Everything else is provided.
 • Afterwards, there is the possibility to purchase a didgeridoo yourself.
Tickets / Metaal Kathedraal / 10.00 - 17.00
Didgeridoo Learning Day
11/06/2023
Didgeridoo Learning Day
Professioneel didgeridoo artiest Lies Beijerinck (DidgeMama.com) & gepassioneerd didgeridoo speler en trainer Jeroen van der Sluis (DidgeJerome.com) organiseren zondag 11 juni een all-inclusive didgeridoo dag. Een dag waar elk type speler welkom is voor het aanleren of verfijnen van zijn of haar didgeridoo vaardigheden.  De kans om je een gehele...
/ Metaal Kathedraal / 10.00 - 17.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
14/06/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
14/06/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
DAGWORKSHOP 'Terug bij Zinnen: de her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
16/06/2023

Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen.

We zijn het licht waar we op wachten. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

WE ZIJN GROOTSER DAN GROOTS

Wanneer we ons brein weer in balans brengen en afstemmen op de wijsheid van ons hart en onze innerlijke leider (intuïtie) krijgen we weer toegang tot ons volle bewustzijn en ons volle elektromagnetishe potentiaal (onze Chi, levensenergie, innerlijk licht, …). Een expressie daarvan (naast telepathie bijvoorbeeld) is ons vermogen om de fysieke realiteit te kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we een boek lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken terwijl we een verduisterend masker dragen. Kijk maar eens hier en laat je verwonderen: https://youtu.be/gKGKWnHKclE

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, in ons dragen. Het is een expressie van ons non-lokale bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing. Ik ben moeder van vier heerlijke kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel. In deze lezing vertel ik daar meer over https://www.youtube.com/watch?v=wIeCWBqEWI8.

Een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht is dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen weer toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een krachtige innerlijke autoriteit. 

Herstelde heelheid op aarde

Met het terugvinden van onze natuurlijke balans ligt de weg terug naar heelheid in de wereld voor ons open. Een wereld waarin, onderweg ernaar toe onze ego-identificaties meer en meer zullen oplossen en als vanzelf wegvallen. Doordat wij zelf weer in balans raken. Je zou kunnen zeggen dat we aan het ontwaken zijn. Dat de mens weer opstaat. In haar volle licht.

Wanneer onze hersenen weer goed samenwerken, kunnen onze emoties weer in balans komen met ons denken, weten, voelen en handelen. We kunnen ons weer beter afstemmen op en laten leiden door onze intuïtie en gaan de wereld weer van binnen naar buiten ervaren. Minder vatbaar voor verleidingen, misleidingen, manipulaties of dominantie omdat we vanuit een sterk onderscheidingsvermogen waarlijkheid en onwaarlijkheid kunnen zien voor wat het is. Zowel in ons Zelf als in de wereld om ons heen. We krijgen letterlijk (weer) helder zicht!

WORKSHOPDAG

Tijdens deze dag deel ik mijn inzichten over wat in mijn ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden 😉 bij het ervaren van hun licht en bied ik een praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met de maskers en onze intuïtie.

Over mijn pad tot dit werk: in 2018 ben ik opgeleid tot trainer van het ICU Awareness Programma van www.icuacademy.co.uk, ook in 2018 volgde ik een volwassenen training bij www.SehenOhneAugen.de (Infovision methode) en begin 2020 nam ik deel aan een trainers cursus voor de Superhero training van Matthew Chan in Maleisië. Hiernaast heb ik veel geleerd van mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen, een uitvoerige internetstudie en bovenal het EEG onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem.

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, berijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00  uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro òf 5 zilveren munten (à 1 Troy Ounce) per persoon. Daarin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en gezuiverd water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Zilveren munten zijn o.a. hier verkrijgbaar

Inschrijven

Wil je deelnemen? Stuur mij svp een mailtje via alchemist@metaalkathedraal.nl en geef daarbij aan welke workshopdatum het betreft.

10.00 - 17.00
DAGWORKSHOP 'Terug bij Zinnen: de her-ont-dekking van ons Heldere Zicht'
16/06/2023
DAGWORKSHOP ‘Terug bij Zinnen: de her-ont-dekking van ons Heldere Zicht’
Een kennis-, ervarings- en verwonderingsdag voor (jong) volwassenen die het Licht in zichzelf willen terugvinden en/of anderen hierbij willen ondersteunen. Met inzichten in de principes van spaceholding en in de wetenschap over onze natuurlijke (elektromagnetische) potentie om te kunnen zien zonder onze ogen. We zijn het licht waar we op...
/ 10.00 - 17.00
 
   
De Magie van het Hart
16/06/2023

Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken en te gebruiken in je dagelijks leven. Schrijf je nu in en ontdek hoe deze krachtige combinatie je kan helpen om meer emotionele balans en veerkracht te vinden!4 uur programma met Dana Schaferova, gebaseerd op HeartMath “
4 uur  workshop  met Dana Schaferova Prijs: 100 excl. btw.

Ontdek

 • een van de snelste methoden om in balans te komen
 • de kracht van je eigen intuïtie en hart intelligentie
 • hoe je de taal van je het hart kunt ontcijferen
 • hoe je bewuster en harmonieuzer kunt leven

Inhoud: Theorie, interactieve oefeningen en korte meditaties

1. Stress herkennen en veerkracht opbouwen (HeartMath)
2. Hart intelligentie, incl. demo HRV (hartritme variabiliteit) en coherentie meting
3. Intuïtie als gids. Leer hoe je toegang krijg tot je intuïtie.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op: https://www.mindsetsolutions.nl

 

Tickets / Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
De Magie van het Hart
16/06/2023
De Magie van het Hart
Ontdek de kracht van je eigen hart en intuïtie tijdens onze workshop over hartcoherentie en intuïtie! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren en ontwikkel de vaardigheden om je intuïtie te versterken en te gebruiken in je dagelijks leven. Schrijf je nu in en ontdek hoe deze krachtige combinatie je...
/ Metaal Kathedraal / 13.00 - 17.00
1 2 3