MEEBOUWEN

Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diepgeworteld geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Gedragen en ontwikkeld door de gemeenschap bieden wij praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn, Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab. Word jij ook Deelgenoot? Word lid of doneer en draag bij aan de Heelwording! 

steundebloei.metaalkathedraal.nl En zoek ons op Telegram: https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

Metaal Kathedraal zoekt:

– Verbindende communicator PER DIRECT

– Front of house manager PER DIRECT

ALTIJD WELKOM:

– Vrijwilligers / Woofers
– Stagiaires

WIL JE MEEBOUWEN AAN DE GROEI EN BLOEI VAN EEN BIJZONDERE LEERGEMEENSCHAP ? 

WIJ ZOEKEN PER DIRECT:

EEN TEAMGENOOT OM NOG MEER TOT BLOEI KOMEN. Kort en bondig geformuleerd zoeken we een heldere geest die met liefde en plezier voor een warm welkom zorgt,  koffie schenkt, leden verwelkomt, onze missie uitdraagt en verlengt, een gezonde relatie met geld heeft, de telefoon op neemt, het kantoor runt en de inkomstenstroom van de leergemeenschap helpt floreren en de ledenadministratie van de gemeenschap beheert en versterkt.

Hou je van het leven en wil je jezelf en iedereen om je heen tot bloei laten komen? 

Ben je administratief en organisatorisch sterk? Kan je met een diversiteit van software overweg en weet je dit naar je hand te zetten? Hou je van mensen, ben je empathisch en laat je het kaas niet van je brood eten? Kun je orde bewaren, leiding nemen en organisch meebewegen en groeien? Kun je mensen in hun kracht zetten en begeleiden? Kun je een kantoor runnen waar iedereen zich welkom voelt en zich optimaal inzet voor de heelheid? Zie je door de bomen het bos, en kijk je recht door mensen heen? Hou je van dingen afmaken en netjes maken en zijn?  En kan je nog steeds spelen als een klein kind? Heb je een goed gevoel van humor?  Heb je het vermogen om weer opnieuw te leren in samenwerking met, voor en door de ogen van kinderen? 

Waar we leren met, voor en door kinderen.

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jou! Bij een goede match zouden we per direct full time willen starten met onze samenwerking.

We bieden een leer, werk en groeiplek binnen een dynamisch team van zieners, ontdekkers en pioniers en betrekken je graag voor 5 dagen per week. De deuren staan 5 dagen per week open als je eerst even wil komen kijken. Heb je interesse? Stuur ons je persoonlijke reactie, graag aangevuld met je werkervaring, motivatie en referenties.

Meer info: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in het zelfherstellend en creërend vermogen. Gifstoffen horen voor ons niet thuis in onze samenleving. Gedragen en ontwikkeld door de gemeenschap bieden wij praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn, Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab. 

Word jij ook Deelgenoot? Word lid of doneer en draag bij aan de Heelwording! 

steundebloei.metaalkathedraal.nl En zoek ons op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVkWIJ ZOEKEN PER DIRECT:

VERBINDENDE COMMUNICATOR

BOUW JIJ MEE AAN DE GROEI EN BLOEI VAN DE LEERGEMEENSCHAP die vanuit een diepgeworteld geloof werk vanuit het creërend en zelfherstellend vermogen? 

BEN JIJ een krachtige verbindende communicator? Bij een goede match zouden we per direct willen starten met onze samenwerking. We denken aan twee dagen per week wat snel kan uitgroeien naar meer dagen.

WE WERKEN GRAAG SAMEN MET een heldere, positieve, proactieve, inventieve, nieuwsgierige, betrokken, out of the box denkende en daadkrachtige creatieve geest die autonoom kan werken èn een teamspeler is. Je bent iemand die met het grootste gemak onze website (technisch) kan beheren, up to date kan houden en deze inhoudelijk sterk kan voeden. Je kent en beheerst de kracht van de social media om uit te dragen waar we voor staan en wie we zijn. We bieden je een unieke plek vol kansen en mogelijkheden waarin je nieuwe kennis op kan doen, eigen inzichten kan verdiepen, en jouw vakgebied vernieuwend kan vormgeven om zo de gemeenschap te versterken.

WE ZOEKEN: Een mensen-mens en een verhalenverteller! Een verbinder met krachtige communicatieve skills. Iemand die in tijden van de corona systematiek het vak  en zichzelf opnieuw kan uitvinden en de wereld met een constructieve visie tegemoet treedt. Down to earth en  iemand die zaken terug weet te brengen tot de essentie. Een samenwerker en gemeenschapsbouwer. Iemand die met plezier uitreikt naar bedrijven, instituten, kids, de deelgenoten binnen onze gemeenschap en de bewoners om ons heen. Je hebt het vermogen ons verhaal en de visie krachtig in ‘onze stijl’ in het licht te zetten en de community on- en offline uit te bouwen.

DE WERKZAAMHEDEN: Je ontwikkelt snel feeling met wie en wat we zijn en laat de gemeenschap en haar domeinen optimaal tot hun recht komen via (nieuwe) social media (telegram, Bitchute etc.), website en andere media die podium bieden aan een rechtvaardige en gezonde wereld. Je verbindt en bouwt relaties op met de (nieuwe) media zoals het tijdschrift Gezond Verstand, De Andere Krant, Blckbx.tv, Jorn Luka en andere onafhankelijke krachtige on- en offline media. Je onderhoudt en verzorgt de website en weet de kennis en expertise binnen de gemeenschap te vangen en krachtig te vertalen naar de binnen- en buitenwereld. Je bent thuis in WordPress, Drupal,  indesign en andere design programma’s. Ook heb je de skills om te editen en met een camera en geluid te werken (of je wilt dit oppakken en in het werk eigen maken). Je speelt actief in op de actualiteit en je weet een gebeurtenis, programma, verhaal en actualiteit te versterken. Je creëert op eigen initiatief en gevoed vanuit de domeinen persberichten, editorials en visuele promotie. Je verzorgt alle communicatie uitingen in en om de kerk en houdt deze up to date. Je hebt een sterk gevoel voor placemaking en vormgeving. Je krijgt er energie van om onorthodoxe en inspirerende (guerilla) acties te initiëren en te ondersteunen en, in samenwerking met het team, uit te voeren waarmee we de missie en visie op creatieve, positieve en humorvolle wijze in het licht zetten. Je hebt het vermogen zowel buiten als binnen de te kaders denken. Je bent flexibel, empathisch en je kunt vanuit respect voor de medemens en de situatie meebewegen. Je weet onze netwerkpartners binnen de gemeenschap sterk te profileren en de heelheid hierin logisch voor de buitenwacht zichtbaar te maken. Je ziet het als een uitdaging om het aantal deelgenoten van de leergemeenschap in korte tijd uit te laten groeien naar minimaal 15.000 leden binnen twee jaar. 

BEN JIJ? 

Iemand die zichzelf en eigen vaardigheden goed kent en met plezier in het leven staat?  Ben je autonoom, een uitreiker, leergierig en nieuwsgierig? Herken je jezelf in een dienstbare doener die in de praktijk planmatig en strategisch kan werken vol fingerspitzengevoel? Kun je vol humor en relativeringsvermogen mee laveren in deze dynamische en groeiende leergemeenschap en haar in haar volste licht zetten naar de buitenwereld om zo de binnenwereld nog meer te laten floreren? Kun je overzicht houden en afmaken waar je mee bezig bent terwijl er 10 andere interessante dingen en kansen op je liggen te wachten? Kun je projecten zelf dragen? Kun je mensen die je graag willen ondersteunen zo betrekken dat het voor een ieder helder is waar eigen verantwoordelijkheden liggen? Floreer jij door een spil te zijn in onze organisatie, gemeenschap, netwerk en de wereld om ons heen? 

Denk je dat je de gemeenschap vanuit de verbinding met onze ambities en het team krachtig kunt profileren? Kun je ons actief verbinden met de doelgroepen die daadwerkelijk samen met ons een oprechte, intuïtieve en gezonde, voedende wereld willen bouwen voor alles dat leeft? 

Ben je iemand die vanuit de praktijk met inzicht en overzicht met verstand van zaken pro actief kan werken en handelen? Krijg je in de regel snel feeling met de dagelijkse gang van zaken van een organisatie en heb je het vermogen dit direct in zijn kracht te zetten via de website en in communicatie met onze netwerken? 

Ben je in staat de juiste doelgroepen te identificeren en aan ons te binden? Kan je ze een plek geven zodat wederkerigheid daadwerkelijk kan ontstaan, groeien en bloeien? 

Ben je iemand die met een diversiteit van doelgroepen kan levelen en communiceren en hen kan verlengen in wederkerigheid met wie wij zijn? 

Ben jij iemand die ons met ease kan verlengen en verrijken en ziet hoe we als gemeenschap kunnen groeien en bloeien? 

Dan zijn we super nieuwsgierig naar jou en staan we te popelen om met je aan de slag te gaan! Bij een goede match zouden we je per direct willen welkom heten. De deuren staan 5 dagen per week open als je eerst even wil komen kijken. Heb je interesse? Stuur ons je persoonlijke reactie, graag aangevuld met je werkervaring, motivatie en referenties!

Meer info: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diepgeworteld geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Gedragen en ontwikkeld door de gemeenschap bieden wij praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn, Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab. Word jij ook Deelgenoot? Word lid of doneer en draag bij aan de Heelwording! 

steundebloei.metaalkathedraal.nl En zoek ons op Telegram: https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 


 Altijd plek voor gedreven en enthousiaste vrijwilligers

Wij zijn doorlopend op zoek naar helpende handen en vrijwilligers. Bij Metaal Kathedraal zijn er veel mogelijkheden voor stages en vrijwilligerswerk; studenten van de HKU, bouwkunde, creatieve opleidingen enz. zijn allemaal welkom.  We zoeken mensen die affiniteit hebben met regeneratieve landbouw, quantum mechanica, biomimicry, cultuur,  kunst, theater en muziek. Ben je leergierig, heb je groene handen, weet je wat over kruiden, voedselbossen en of wil je dat leren?  Ben je ondernemend? Kan je snel en flexibel werken? Ben jij een organisatietalent? Houd je van handen uit de mouwen? Kan je met mensen samenwerken én autonoom werken? Kan je projecten uitwerken en vorm geven?  Wil je de leiding nemen over vrijwilligers? We zoeken  mensen die willen meewerken zeer uiteenlopende werkzaamheden.  Stuur een mail naar hallo@metaalkathedraal.nl met CV waarin je jezelf kan aanbevelen.

We kijken uit naar je reactie!