WELLNESS CENTER METAAL KATHEDRAAL VEWELKOMT PRAKTIJK REGENSY EN ALEX BORODAY

 

PER MEI 2023 KUN JE OP DONDERDAG EN VRIJDAG TERECHT VOOR EEN AFSPRAAK BIJ PRAKTIJK REGENSY BINNEN METAAL KATHEDRAAL

PRAKTIJK REGENSY

Praktijk Regeneratie systeem is een praktijk geheel volgens de leer van Holistische en Natuurgeneeswijzen, met als doel het ontgiften, het verjongen en het vitaliseren van het menselijk lichaam. De praktijk is gespecialiseerd in het diagnosticeren, analyseren en het behandelen van zowel acute als chronische klachten.

IN EEN GEZOND LICHAAM IS DE GEEST NOG GELUKKIGER

De naam van mijn praktijk Regensy staat voor Praktijk Regeneratie Systeem. Het Regeneratie Systeem is een integratief systeem dat gebaseerd is op de synthese van de traditionele oosterse geneeskunde met een moderne wetenschappelijk onderbouwde kijk op de frequentie aard van alle materie.

De traditionele oosterse geneeskunde is gebaseerd op het herstel en behoud van de balans van de ‘Vijf Elementen’. De vijf elementenleer gaat er vanuit dat alles in de natuur is opgebouwd uit: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Het zijn symbolen voor levensprocessen, bewegingstendensen, transformatieprocessen en natuurlijke processen. De Oosterse term voor De Vijf Elementen is Wu-Xing wat letterlijk ‘vijf bewegingen’ betekent. Het (her)vinden van deze balans beschrijven we door te voelen: “Ik ben gezond!

De wetenschap dat alle materie in de natuur voortgebracht wordt op basis van frequentievelden onderschrijft, bevestigt en verklaart de principes van de traditionele oosterse geneeskunde. Het geeft ons inzicht in de processen die nodig zijn om ons evenwicht te begrijpen en te hervinden.

De taak van het regeneratiesysteem is om de processen van DEgeneratie te bestuderen en te begrijpen, die we associëren als bewustzijn van het proces: “Ik word oud…

De activatie en optimalisatie van REgeneratie processen stelt ons in staat om de maximale natuurlijke capaciteit van het lichaam aan te spreken. Dit vraagt om een persoonlijke benadering van diagnostiek en behandelmethoden.

Het KOSA systeem (Korean Orthodox Saahm Acupuncture) bijvoorbeeld is zonder twijfel het eerste systeem ter wereld dat is gebaseerd op de beschikbaarheid en het begrip van PVS, Primo Vascular System. Het is deze benadering die het begrip van het oplossen van gezondheidsproblemen verandert en resultaten levert voor o.a. MS, CTS, etc.

Alex biedt behandelingen als KOSA (Korean Orthodox Saahm Acupuncture), bioresonantie en de frequentie technologie van Wilhelm Reich en George Lakhovsky.

BEZOEK REGENSY.NL VOOR MEER INFORMATIE OVER DE BEHANDELINGEN DIE ALEX BIEDT EN HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

‘Verleng een gezonde jeugd.
Het is makkelijker dan vechten tegen een zieke ouderdom.’

-Turritopsis Nutricola

WIE IS ALEX BORODAY?

Met een moeder als professor in de biochemie en een grootmoeder als kruidenvrouw is Alex van jongs af aan gaan begrijpen hoe je harmonie realiseert.

Lange tijd was Alex professioneel musicus en sinds 15 jaar stemt hij zich met zijn praktijk Regensy af op het optimaliseren van jouw zelf-herstellend vermogen.

We hebben Alex leren kennen als een kundige en veelzijdige therapeut met jarenlange ervaring en diepe kennis van diverse natuurlijke heelmethoden waaronder oosterse geneeskunde en frequentieheling. Op zijn website vind je meer informatie over de behandelingen die Alex biedt.

Als we tot balans terug willen keren, in ons zelf en in de wereld om ons heen, is het van belang dat we her-kennen hoe de natuur zich moeiteloos zelf-organiseert bij de gratie van coherente harmonische frequentievelden. Dat is de basis van onze visie op heelheid en herstel.

De grootste heel-bron zit namelijk in onszelf. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat dis-ease een manifestatie is van geestelijke, mentale en/of fysieke on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen. We kunnen hierbij ondersteund en geholpen worden maar uiteindelijk zijn we allemaal onze eigen heelmeester.

Alex Boroday is zo iemand die je kan begeleiden op je eigen reis naar herstelde heelheid. Dit doet hij vanuit zijn praktijk Regensy in het zuiden van Nederland en sinds mei 2023 ook twee dagen per week ook bij Metaal Kathedraal.

Bij Metaal Kathedraal kun je terecht voor kennis en ervaringen die je lichaam, geest en ziel her-inneren aan natuurlijke harmonische orde en zelfheling. We zijn dan ook erg verheugd om Alex en zijn praktijk Regensy te verwelkomen binnen onze leergemeenschap.

Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Word jij ook Deelgenoot? 

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

, , ,