Wasted: Voorprogramma

 

1 dec – High Tea, inleiding & nagesprek

Eten met geweten! 1 december is T’ Weer Mis in Metaal Kathedraal!

De maand van het grote innemen is begonnen. Ga mee op reis en ontdek een nieuwe vorm van voedselwijsheid. Eet vanaf 14.45 uur mee in het Wasted! voorprogramma bij de High Tea voor consumerende reizigers en ervaar nieuwe zienswijzen van jonge voedselontwerpers. Schuif aan bij de interactieve eetbare installatie waar kunstenaars & designers hun visie geven op het voedselweb, voedsel en afval en speel het spel waarbij je ervaart dat verandering geen moeite kost! Echt waar! Dit alles met muziek van jong talent van de Herman Brood Academie.

Weet u wat u eet?

Om 16.30 uur start Hoogt on Tour met de film Wasted. Deze film belicht een van de grootste problemen van de eenentwintigste eeuw: het jaarlijks weggooien van ruim 1,3 miljard kilo voedsel…  

Een inleiding & nagesprek met vertegenwoordigers van de nieuwe tijdsgeest! 

Voor en na de film Wasted hebben we een bijzonder gesprek met jongelui die ons grootste probleem als kans zien om het tij te keren! Met gespreksleider Fides Lapidaire (broodje Poep), Maureen Baas (Metaal Kathedraal), Jeffe van Holle (Broodje Gezond), Emma Luitjens (Biomimicry Master), Jasper Pos (Fermentatie specialist) en Christel Solleveld (Mood menu).

Tickets & Tijden

14.45 uur Eco-systematische ‘high tea’ – €20,00 pp via onze online ticketshop.

16.30 uur Wasted! The Story of Food Waste – €10,00 pp via de website van Hoogt on Tour.