Eco-systematische ‘High Tea’


 
 

Schuif aan bij de interactieve eetbare installatie. Tijdens deze ‘high tea’ geven kunstenaars en designers hun visie op het voedselweb, voedsel en afval.

Ga mee op reis en ontdek een nieuwe vorm van voedselwijsheid. Hoe is het om je een weg te eten door het voedselweb? Kan je de schijf van 5 in een compleet andere daglicht zien met afval als hoogste goed? Wanneer is afval de bron van voeding? Verschillende sprekers geven hun visie en delen hun verhaal met u, consumerende reiziger, tijdens Eten met geweten.
Als toetje kun je om 16.30 uur aanschuiven bij de film Wasted (ticket film €10,00 – los te koop)

Met: Jasper Pos – ChefKok en fermentatie specialist, Jeffe van Holle – social & Fooddesigner, Roland van Dierendonck – Kunstenaar en founder van de eco-systematische lunch en Christel Solleveld – themamanager voeding bij jonge klimaatbeweging. Zij bevraagt de persoonlijke verbinding met voeding. Emma Luitjens, biomimicry master, speelt met u het spel waarbij u ervaart dat verandering geen moeite kost. Jong talent van de Herman Brood Academie verzorgt muziek in lijn met de interactieve expositie.

Weet u wat u eet? Reserveer een plekje voor €20,00 via onze online ticketshop.

T’IS MIS OP ZONDAG

Deze activiteit is onderdeel van T’is Mis op Zondag. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van T‘is Mis op Zondag bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.