'Leer uw RECHT'
17/06/2023

17 juni 2023 Metaal Kathedraal

Interactieve Juridische training

Nog een paar plekken vrij en dus nog een aantal dagkaarten te koop!

‘Leer uw RECHT’ inclusief rollenspellen

het basisprincipe van Vrijheid is jouw gedrag’

Deze interactieve training wordt vol plezier begeleid door Jurist – Leo Bijl

om deze materie echt te verankeren in jouw doen en laten.

Op deze dag wordt jou extra duidelijk dat het recht wat je hebt in Zelfbeschikking, Autonomie en Gelijkheidsbeginsel nooit gewijzigd kan worden zonder een nadrukkelijke wilsuiting conform art 3:33 BW! Als je naar huis gaat is de basiskennis van het recht jou aangereikt, door oefenen word je steeds sterker om uiteindelijk werkelijk autonoom rechtshandelingen te kunnen verrichten die rechtsgevolgen hebben.”

Programma:

Ochtend: 10.00 inloop

10.30 Start lezing en programma

12.30- 13.00 lunch ( reserveren en afrekenen op de dag zelf)

Middag: 13.00 tot 15.30 rollenspellen – tot 16.30 uitloop

Locatie: Utrecht, Metaal Kathedraal Rijksstraatweg 20, 3545NA Utrecht.

Eten en koffie en thee op locatie

Gedurende de dag: koffie en thee 1 euro per stuk – gelieve cash te betalen

de lunch van Kasvio bestaat uit een overheerlijke soep met een rijk gevulde focaccia, en kost 15,-euro.

GELIEVE deze VOOR 10 juni vooraf RESERVEREN

Kasvio is het genomineerde veganistische inhouse restaurant bij Metaal Kathedraal.

Er is ook een ambachtelijke bakkerij. Daar kan je ‘s morgens ook brood halen.

TICKET: Dagkaartje 55 euro

Meer info:

https://bondoverheidszaken.nl/juridische-training-ken-uw-recht-met-rollenspellen.html

Tickets / Metaal Kathedraal / 10.00 - 16.30
'Leer uw RECHT'
17/06/2023
‘Leer uw RECHT’
17 juni 2023 Metaal Kathedraal Interactieve Juridische training Nog een paar plekken vrij en dus nog een aantal dagkaarten te koop! 'Leer uw RECHT' inclusief rollenspellen ‘het basisprincipe van Vrijheid is jouw gedrag’ Deze interactieve training wordt vol plezier begeleid door Jurist - Leo Bijl om deze materie echt te...
/ Metaal Kathedraal / 10.00 - 16.30
 
   
Een Andere Kijk Op Het Leven
26/06/2023

“Een andere kijk op het leven”.

Maandag 26 juni 2023.

Met onderwerpen als: uitsluiting UVA, de grootste zwendel van de wereld, chemtrails, echte vluchtelingen, energie, ontwaken bij defensie, passie, het MKB, mindset en meer…

Luister, huiver en praat mee!

Inloop 19.00

Start 20.00

Borrel 22.00

Sluit: 23.00

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt met geweldige sprekers die in de praktijk andere paden aan het manifesteren zijn.

Luister deze avond mee met: Tabitha voor Waarheid, Eddie Tjon Fo, Shohreh Feshtali, Elsa Feshtali, Militair 17 Mick, Welmer ten Seldam, Chadi Akdah, Maureen Baas, Laurens Lindeman, Henriette Ankone, Fred Stift, Samira You-ala, Ruben Baars, Carollyne Tjong Ajong, Laurens Buijs en Michel Reijinga.

 

 

Tickets / 19.00 - 23.00
Een Andere Kijk Op Het Leven
26/06/2023
Een Andere Kijk Op Het Leven
“Een andere kijk op het leven”. Maandag 26 juni 2023. Met onderwerpen als: uitsluiting UVA, de grootste zwendel van de wereld, chemtrails, echte vluchtelingen, energie, ontwaken bij defensie, passie, het MKB, mindset en meer… Luister, huiver en praat mee! Inloop 19.00 Start 20.00 Borrel 22.00 Sluit: 23.00 Deze bijeenkomst wordt...
/ 19.00 - 23.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
28/06/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
28/06/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
Paddenstoelen bedden opmaken
30/06/2023

Sommige zwammen groeien aan bomen; anderen op de grond. In deze workshop werken we met die bodemzwammen. Je leert – door te doen – hoe, waar en waarom je een paddenstoelen bed maakt. We maken kennis met verschillende soorten die verschillende functies in de tuin hebben. Behalve dat de schimmels composteren, het bodemleven verrijken en nutriënten uitwisselen met planten, kan je ze ook nog opeten.

Aan het einde van de workshop neem je een startkit voor een bedje bij jou thuis mee. En je weet wat je ermee kan doen.

30 juni, 14:30 tot 16:30
Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, de Meern, Utrecht
€60,- inclusief koffie en thee en een startkit
Meld je aan

Extra startkit: €25,- (3 kilo)

Tickets / 14.30 - 16.30
Paddenstoelen bedden opmaken
30/06/2023
Paddenstoelen bedden opmaken
Sommige zwammen groeien aan bomen; anderen op de grond. In deze workshop werken we met die bodemzwammen. Je leert - door te doen - hoe, waar en waarom je een paddenstoelen bed maakt. We maken kennis met verschillende soorten die verschillende functies in de tuin hebben. Behalve dat de schimmels...
/ 14.30 - 16.30
 
   
REIKI FESTIVAL
01/07/2023

‘’Samen de helende kracht van Reiki vieren tijdens het allereerste Reiki festival. Zaterdag 1 juli organiseren Marjolein Berendsen en ZoMa Opleidingen een onvergetelijke middag voor haar Community-leden in  Metaal Kathedraal in Utrecht. Het belooft een inspirerende dag te worden vol transformerende meditaties, workshops, ontmoetingen en liefdevolle verbinding. Een hartverwarmend festival waar iedereen zijn authentieke zelf kan zijn.’’

T   +31 85 400 00 20

ZoMa Opleidingen

Metaal Kathedraal / 12.00 - 18.00
REIKI FESTIVAL
01/07/2023
REIKI FESTIVAL
‘’Samen de helende kracht van Reiki vieren tijdens het allereerste Reiki festival. Zaterdag 1 juli organiseren Marjolein Berendsen en ZoMa Opleidingen een onvergetelijke middag voor haar Community-leden in  Metaal Kathedraal in Utrecht. Het belooft een inspirerende dag te worden vol transformerende meditaties, workshops, ontmoetingen en liefdevolle verbinding. Een hartverwarmend festival...
/ Metaal Kathedraal / 12.00 - 18.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
12/07/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
12/07/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
Verander je gedachten Creëer nieuwe resultaten
22/07/2023 - 23/07/2023

Transformeer je leven met NeuroChangeSolutions! Ontdek de kracht van je hersenen voor gewenste resultaten en doorbreek emotionele patronen. Creëer verandering door het gebruik van de juiste hersenfrequenties en ontgrendel je volledige creatieve potentieel.

Ontdek je volledige potentieel met de tweedaagse NeuroChangeSolutions workshop van Dr. Joe Dispenza! Ben jij klaar voor een diepgaande transformatie in je leven? Ervaar de kracht van je brein en leer hoe je je eigen realiteit kunt creëren tijdens deze inspirerende workshop.

Of je nu al bekend bent met Dr. Joe Dispenza’s werk of nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van neuroplasticiteit, deze workshop is geschikt voor iedereen. Stap in een wereld van grenzeloze mogelijkheden en ontdek hoe je jezelf kunt herprogrammeren voor succes en geluk.

Tijdens deze twee dagen zul je:

 • Diepgaand inzicht krijgen in hoe je brein werkt en hoe het je leven beïnvloedt
 • Leren hoe je beperkende overtuigingen kunt loslaten en nieuwe krachtige overtuigingen kunt creëren
 • Ontdekken hoe je je emotionele staat kunt beheersen en stress kunt verminderen
 • Praktische tools en technieken leren om je brein te trainen voor positieve verandering
 • Ervaren hoe meditatie en visualisatie je kunnen helpen je doelen te bereiken
 • Verbinding maken met een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar persoonlijke groei en transformatie

Deze workshop biedt je een unieke kans om jezelf te herontdekken en je potentieel te ontsluiten. Dr. Joe Dispenza’s bewezen methoden en inzichten zullen je begeleiden op een reis van persoonlijke groei en empowerment.

Schrijf je vandaag nog in voor deze buitengewone tweedaagse workshop en maak de eerste stap naar een leven vol vervulling en succes.

Workshop is interactief, maakt gebruik van beeldmateriaal, video’s en oefeningen.

Prijs: 399 Euro,- ex BTW

Wat je leert:

 • Hoe je persoonlijkheid je realiteit creëert
 • Over de verbinding en werking tussen lichaam, hart en brein
 • Hoe het brein werkt en waarom dit van belang is voor duurzame verandering
 • Het verschil begrijpen tussen overleven (stress) en leven in creatie
 • Hoe je emotionele patronen kan doorbreken
 • Hoe je gewoonten verandert, leert wat ze zijn en hoe je nieuwe maakt
 • Hoe je je brein kan trainen voor een andere uitkomst
 • Hoe je gebruik kunt maken van de juiste hersenfrequenties om verandering te creëren
 • Hoe je meditatie en mentale oefening kan gebruiken om je doelen te bereiken
 • Hoe je je volledige creatieve potentieel kunt benutten
 • Nieuwe modellen voor verandering gebaseerd op neurowetenschap

We werken met een Nederlands werkboek, video’s van Dr. Joe Dispenza zijn in het Engels.

Je ontvangt:

  • Gedrukt werkboek (80 pagina’s)
  • 10 x exclusieve audio-opnamen van Dr. Joe Dispenza (Engels)
  • 2 x exclusieve meditaties/ mentale repetities van Dr. Joe Dispenza
  • 1 uur groepsopvolging Q +A (na 4 weken) via zoom met Dana

BESTEL HIER JE TICKET

Metaal Kathedraal / 9.00 - 17.00
Verander je gedachten Creëer nieuwe resultaten
22/07/2023 - 23/07/2023
Verander je gedachten Creëer nieuwe resultaten
Ontdek je volledige potentieel met de tweedaagse NeuroChangeSolutions workshop. Ervaar de kracht van je brein en creëer je eigen realiteit voor een diepgaande transformatie in je leven.
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 17.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
26/07/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
26/07/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
09/08/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
09/08/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
 
   
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
23/08/2023

CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 

Heb je één of meerdere corona injecties gehad? Om de week op woensdag tussen 09.00 en 16.00 uur kun je jezelf informeren en ontdekken hoe gezond je bloed eruit ziet.

Waarom? 

Vol vertrouwen in de overheid werken we mee aan een medisch experiment. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je bloed na het nemen van een vaccin? Dit kun je meten en zien!

Wat hebben we in de aanbieding? 

Levend bloed analyse

Je kunt de kwaliteit van je bloed samen met een professional beoordelen a.d.h.v. een levend bloed analyse. Een levend bloed analyse geeft een algemeen beeld van de vitaliteit en de kwaliteit van je bloedcellen.

Samen met de therapeut bekijk je een druppeltje van je bloed ‘live’ onder de microscoop.

De levend bloed analyse wordt uitgevoerd door Liesbet Muijlwijk en Anja van Maaren. In Liesbet’s praktijk www.santura.nl kun je terecht voor een scala aan natuurlijke therapieën die je helpen om zelf verbetering aan te brengen in je gezondheid en welzijn. Anja van Maaren biedt naast levend bloed analyse in haar praktijk www.voetreflexleusden.nl ondersteuning in het activeren en stimuleren van jouw zelfhelend vermogen met voetreflexzonemassage als uitgangspunt.

D-dimeer sneltest

Omdat een van de bekende bijwerking van de injecties kans op bloedklontjes in de kleine haarvaten is bieden we ook een D-dimeer sneltest aan. Deze test geeft een indicatie van de mate van stolsels in je bloed.

Zowel de levend bloed analyse als de D-dimeer test wordt gedaan door met een klein prikje een druppeltje bloed uit je vinger te halen.

Zelf doen: aanvullende antistoffen test aanvragen via je huisarts

Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid antistoffen tegen spike eiwitten in je bloed kun je ook via je huisarts een antistoffen test laten doen. Deze test laat zien hoe goed je immuunsysteem functioneert.

Waarom dit onderzoek?
De synthetische mRNA injecties die momenteel worden toegediend bevinden zich, tot 31 december 2023, nog in een experimentele fase. Ze zijn op de markt toegelaten op basis van een voorlopige toestemming. Ze zijn nog niet officieel goedgekeurd.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek en bevindingen van artsen over de hele wereld weten we inmiddels dat de injecties niet ongevaarlijk zijn en een risico geven op o.a. verhoogde d-dimeer niveaus in het bloed veroorzaakt door bloedstolsels in de kleine haarvaten (micro-trombocieten). Hierdoor bestaat de kans op overbelasting voor je hart, hersenen en andere organen. We weten ook dat de kans op (ernstige) bijwerkingen met iedere volgende injectie toeneemt.

De tests die we je aanbieden kunnen je, eventueel aangevuld met een antistoffen test via je huisarts, helpen bij het beoordelen van de gezondheidseffecten van de injectie(s) die je misschien al nam en bij het  maken van een afgewogen keuze voor een eventuele (volgende) booster.

Mocht je benieuwd zijn naar je eigen natuurlijke zelfherstellend vermogen dan biedt ook de website www.zelfgezond.nl een goede ingang met vele handvaten en inzichten om je lichaam te ondersteunen bij het terugkeren naar optimale gezondheid. 

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein ZIJN ZORG in Metaal Kathedraal!

WANNEER? 

Om de 14 dagen op WOENSDAG  tussen 09.00 – 16.00 uur

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

We hebben elke twee weken 6 plekken beschikbaar. Aanmelding gaat op basis van inschrijving.

Stuur een mail naar: anja.voetreflex@gmail.com dan laten we je weten of er een plekje beschikbaar voor je is.

NB – Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die een of meerdere corona injecties hebben ontvangen of mensen die een bloedtransfusie hebben gehad en niet weten of het van een donor is die wel of niet één of meerdere corona injecties hebben ontvangen. Mocht je niet gevaccineerd zijn en ben je benieuwd naar de kwaliteit van je bloed en-of er een manifestatie van schedding heeft plaatsgevonden, neem dan gerust contact op met Liesbet van Muijlwijk via www.santura.nl of Anja van Maaren via www.voetreflexleusden.nl voor een afspraak.

KOSTEN

Deelname is op basis van een daglichtmaatschap Metaal Kathedraal en een bijdrage in de kosten voor het werk dat wordt uitgevoerd door de professionals in gezondheid.

De minimale bijdrage voor de totale gezondheidscheck bedraagt 65 euro (meer doneren mag ;). Er is een pin apparaat aanwezig maar het zou ons erg helpen wanneer je de donatie cash kunt doen. De kosten bestaan uit:

– 11 euro daglichtmaatschap (en entree) Metaal Kathedraal
– 45 euro minimale bijdrage levend bloed analyse
– 9 euro minimale bijdrage D-dimeer snel test
– 0 euro detox/gezondheids protocol per mail

Lang leve het leven! 

ZIJN ZORG: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot?

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram, klink hier voor het  https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk

 

Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
23/08/2023
Levend bloed analyse: meten is weten & zien is geloven
CHECK DE GEZONDHEID VAN JOUW BLOED NA VACCINATIE! 
/ Metaal Kathedraal / 9.00 - 16.00
1 2 3