Ambassadeurs & Kardinalen

Geachte ambassadeurs, Geachte Kardinalen! Wij buiten Diep! Dank U, Dank U!

Wij buigen dan ook diep voor U!
En vieren feest omdat het een eer is samen te werken, en om ons met uw adviezen en netwerken te mogen verrijken!

Excellerate Change; DO or DIE council

Peter Head – Sustainable Solutions Network
Bart van Bolhuis – Consul Generaal Istanbul, voormalig “director of international affairs” Ministery van infrastructuur en millieu.

AMBASSADEURS

Jules van den Vijver – Louise Vet –  Frits Lintmeijer – Henk Keizer – Kees van Aarle – Jorn Copijn – Floor Ziegler – Willie de Groot –  Esther Eij – Wineke van Muiswinkel- Jan Rothmans

KARDINALEN

Marinka Copier –  Joost Plattel – Friso Wiersum – Thijs Middeldorp – Mariken Gaanderse- Lidy Six – Jaco Appelman –

DAADRAAD

Appie Alferink – Chris van den Berg

Ambassadeurs Buiging

Note: Het soort buiging is afhankelijk van de mate van respect die moet worden getoond. Hoe dieper de buiging, des te groter het respect.

Pionieren en alles geven wat je in je hebt om het onmogelijke mogelijk maken, gewoon omdat je drive, passie en instinct je nou eenmaal op paden laat begeven die je zelf ook nooit voor mogelijk had gehouden…. Dat kan. Maar het kan nooit alleen!

Er is altijd expertise nodig en onbezoldigde hulp en kennis om niet je tijd te verliezen in wielen uit te vinden die reeds al rollen. Daarom ook zijn wij erg dankbaar voor onze ambassadeurs die hun kennis en expertise met ons willen delen. Dankbaar voor de expertise, levenslust en passie van de Kardinalen die met ons het ecologisch culturele programma Metaal Kathedraal uitrollen!

Hoezee!!

U bent Geweldig.