Vortex Roulette toont circulaire proeftuin

 

Tis Mis december Vortex Roulette toont de circulaire proeftuin Metaal Kathedraal. Een film gemaakt door Edward Cook, voor het project Co Creatie Circulaire escaperoom.

Deze film is vertoond tijdens De Vortex Roulette aan Gedeputeerde Huib van Essen en Gerbrich Kuperus, directeur Sociaal Domein. Een goed gesprek tijdens de Vortex Dialoog met kernteam Metaal Kathedraal om samen met stad Utrecht te bouwen aan en een zelfherstellende samenleving te stimuleren.

Op initiatief van Stichting Technotrend werken we samen met geweldige partijen in de stad en bouwen we aan een escaperoom om bezoekers te laten ervaren wat circulair is. En, in de optiek van Metaal Kathedraal, wat regeneratief is! Met partners als Castellum Hoge Woerd, Utrecht Natuurlijk, Technotrend, Hof van Cartesius etc.

Waar anders dan in de stad Utrecht. Gezond stedelijk leven voor iedereen, toch? Laat je inspireren, kom ook kijken in de circulaire proeftuin! Samen kunnen we leren!

Bezoek de circulaire proeftuin bij Metaal Kathedraal op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. Download de plattegrond via: metaalkathedraal.nl/ecologie/circulaire-proeftuin