Studio Metaal Kathedraal is gewilde locatie!

 

Studio Metaal Kathedraal verbindt met anderen door live streaming, webinar en videoregistratie en casting. Zoals bij een nieuwe reeks van het gelauwerde programma ‘De Achterkant van het Gelijk’ met Alexander Pechtold met zes afleveringen over de ethische principes van beroepsgroepen.

Alexander Pechtold: “Vanuit Metaal Kathedraal in Utrecht bevraag ik in iedere uitzending op ‘socratische wijze’ zo’n zes gasten uit één beroepsgroep. Niet om te debatteren. Niet om iemand in een hoek te drijven. Maar om gezamenlijk achter de waarheid te komen.” Pechtold (Delft, 1965) was o.a. Kamerlid en politiek leider van D66, minister, burgemeester en wethouder. Tegenwoordig is hij algemeen directeur van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

De Achterkant van het Gelijk is vanaf 23 maart zes weken lang op dinsdag te zien, om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Studio Metaal Kathedraal voor u

Zoekt u ook mogelijkheden om een grotere doelgroep te benaderen, dan biedt Metaal Kathedraal verschillende opties om het event of de vergadering niet alleen offline te laten plaatsvinden op locatie, maar op te nemen en/of online te streamen. Metaal Kathedraal heeft alle faciliteiten om dit soepel te laten verlopen. U concentreert zich op de inhoud, wij doen de rest. Meer weten? Neem contact met ons op voor de technische mogelijkheden en een offerte toegespitst op uw evenement, vergadering, webinar of online (video) training of registratie. U kunt mailen met hallo@metaalkathedraal.nl of tijdens kantoortijden 09:30 / 17:00 bellen met 030-237 4060.