Podcast ‘Doorvanvoor’ bij Metaal Kathedraal

 

Tijdens de Utrechtse DoorVanVoor-excursie van 25 september gingen we op pad met Shay Raviv, social designer en mede-oprichter van de Voorkamer in Utrecht. Op zoek naar plekken waar op een bijzondere manier wordt samengewerkt tussen de buurtbewoners en publieke instellingen.

Beluister de podcast

In deze aflevering hoor je hoe we ontmoetingsplek De Voorkamer bezoeken om daarna via de Kanaalstraat langs de satelliet-locaties van het Le Guess Who festival te lopen. We vervolgen de tocht richting Metaal Kathedraal en nemen een kijkje in de keuken van de Basis voor Actuele Kunst. Een aflevering over ontmoeten boven een zelfgemaakte tafel, leren van een co-creatieve natuur en een gevonden-voorwerpen-bingo. Reis mee!

Een podcast van het Stedelijk Museum Schiedam. Aan deze aflevering werkte mee Dorien Theuns, Shay Raviv, Hanan de Sain, Maureen Baas, Sanne Karssenberg, Jun Saturay, Peter, Sapin en Pim. De muziek werd gemaakt door Jaber Fayad, Nicky Liebregts en de tune door Sounds By Thomas. Presentatie Joost Dingemans.