Metaal Kathedraal gaat viraal met haar aanbod en programma

 

Metaal Kathedraal gaat viraal. Tegenwind doet de vlieger stijgen! Broadcast uw programma veilig, vol inhoud en digitaal vanuit Metaal Kathedraal.

In verband met het corona-virus kan Metaal Kathedraal tot 1 juni helaas geen locatie bieden voor uw vergadering, evenement of congres. We denken wel graag met u mee voor evenement op een ander moment. Neem daarom contact met ons op over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de prachtige ruimtes. Ook de ontmoeting binnen ons artistiek programma is nu helaas fysiek onmogelijk. Echter!

Metaal Kathedraal is de plek van omdenken en het onmogelijke mogelijk maken. Dus ook in deze tijd van Corona. We gaan vleugels uitslaan met een interactief online programma. Bijeenkomsten, congressen en artistiek programma gaan vanuit Studio Metaal Kathedraal viraal.

Zo zijn we als Metaal Kathedraal ondersteunend in het tijdperk Corona, dat ons op onze grondvesten doet trillen. Het stemt ons tot nadenken en laat zien wat waardevol is en waar het eigenlijk over gaat. We worden als mens en burger intensief en wereldwijd betrokken bij dit proces. Wat betekent dit virus? Wat heeft dit voor impact op ons leven en bestaansrecht? Hoe blijven we gezond? Hoe gaan we met elkaar het tij keren? Geeft dit ons het perspectief om het oude denken, doen en laten te kantelen?

Als culturele ecologische broedplaats en evenementenlocatie, in het hart van Nederland nemen we in het tijdperk Corona het voortouw om: U te faciliteren, te informeren en te verbinden. Om in gezamenlijkheid wijzer te worden.

Studio Metaal Kathedraal broadcast Uw programma veilig, vol inhoud en digitaal vanuit de sfeervolle ambiance van Metaal Kathedraal. Neem contact met ons op en ga binnenkort viraal!

Ook TisMis op Zondag in Metaal Kathedraal gaat viraal! Nu de deuren gesloten zijn en wij iedereen graag een hart onder de riem steken in deze tijd van COVID-19, gaan we ons opnieuw uitvinden. In samenwerking met wetenschappers en kunstenaars zijn we mooie maatschappelijk actuele programma’s aan het maken. Online. Om thuis te bekijken. 

We houden u op de hoogte wanneer wat plaats vindt, zodat u dit kunt kijken wanneer dat voor u wenselijk is. Stay Tuned via metaalkathedraal.nl/nieuwsbrief