Metaal Kathedraal presenteert Veilig en Vrij:


Als mens en ondernemer floreer en groei je vanuit een leven in vrijheid. Maar wat is vrijheid eigenlijk? Er gebeurt veel goed werk door allerlei juristen en een enkele advocaat, wat bij velen bewustzijn creëert. Maar krijgen we daarmee onze vrijheid terug? Om aan deze vraag tegemoet te komen nodigen we daarom de komende tijd experts uit om ons als gemeenschap meer (juridisch) inzicht te verschaffen over het ‘systeem’ waarin we leven. Onderstaande heren hebben veel gedegen onderzoek gedaan naar het juridisch, morele en praktische leef veld. Ze hebben ontdekt dat het terugwinnen van onze vrijheid niet in het (juridisch) systeem van Nederland ligt.

Veilig en vrij start bijeenkomsten waarbij zij de ontmoeting faciliteren met deze materie en wereld van Russel J. Gould en hoe we dit gaan toepassen in onze leefwereld.  Hun doel is de materie van Russell-Jay Gould in Nederland te verspreiden en er voor te zorgen dat mensen het kunnen toepassen:

In dit drieluik leer je: 

  • Live Life Claim aanvragen – 1ste serie 
  • (Parsé) Syntax Grammar – 2e serie 
  • Fictie versus Postmaster – 3e serie

De 1ste bijeenkomst heeft plaats gevonden op 24 november en worden gecontinueerd op de maandag avonden.

De tweede bijeenkomst van Veilig en vrij die nu in het teken staat van: Syntax Grammar of wel Quantum Taalgebruik
Wat wil dat zeggen? De term ‘quantum’ impliceert dat dit over het meest originele en daarmee feitelijke deeltje gaat; een brondeeltje zeg maar. Quantum deeltjes zijn uniek in hun bestaan en hun betekenis. Quantum taal is dat daarmee ook; althans dat is de opzet. Als ‘quantum’ voor originele feitelijkheid staat zoals elk basale rekensom in de wiskunde dat ook is, kan onze dagelijkse taalgebruik dan ook zo worden ingericht, zodat misverstanden in de onderlinge communicatie vermeden kunnen worden? Ja dat kan. Quantum taal bedient zich van de feitelijke originaliteit en de zinsbouw bestaat daarmee louter uit feitelijkheden, in de Now-Space of wel het heden of elk moment van het nu. Dat betekent dat de betekenis van de taal gelijk blijft, ongeacht wanneer men het leest en wie het leest. Het is simpelweg gebaseerd op een rekensom als 2 + 4 = 6 en 6 = 4 + 2. Het = teken duidt de tijdloosheid; altijd in het nu. Als ik de som op 2 manieren terug lees, dan kan ik 6 – 2 = 4 als ook 4 = 6 – 2 lezen. Als ik mijn taalgebruik dus andersom lees, moet de betekenis ervan onveranderd blijven; de feiten blijven de feiten en de waarden aan weerskanten van het =-teken blijven daarmee correct.

Op 13 december aanstaande geven wij de eerste inleiding en uitleg over Quantum taalgebruik.

Dit is een online bijeenkomst van 19.00 -20:30.

Kaartje: 15 euro, te koop via onze online ticketshop.

Tot dan!