Toelichting training gezondmakend onderwijs


Interesse en nieuwsgierig naar de training Gezondmakend Onderwijs?
Een aarde en een samenleving in balans vraagt om mensen in balans. Mensen in balans vraagt om gezondmakend onderwijs. Daarom bieden we de training gezondmakend onderwijs. Deze training wordt tussen 23 juni en 7 juli in 4 dagdelen gegeven op woensdagen en zaterdagen.

Gezondmakend onderwijs is een holistische visie op hoe leren van binnenuit nu werkelijk verloopt via ons lichaam en ons bewustzijn. Dat gaat verder dan lesjes geven over gezondheid. Gezondmakend onderwijs is veelomvattend en heeft diepgaande gevolgen voor wat, hoe en wanneer we iets leren. Het gaat over ons innerlijk potentieel ontwikkelen in relatie met het bijdragen aan een mooiere en gezondere wereld. Wie ben jij en welk talent kom je hier brengen?

Metaal Kathedraal start na de zomer een buitenschool. Een basisschool die zal werken met gezondmakend onderwijs en leren van binnenuit. Leren van en met elkaar, in en met de natuur. We zijn pioniers en way-showers in hoe een regeneratieve inclusieve gezonde en gelukkige samenleving eruit zou kunnen zien.

Meer weten over de training

Ben jij benieuwd? Wil jij deel zijn van deze beweging en groei? Voor jezelf als professional of voor je kind?
Claudia Jansen en Maureen Baas geven maandag 14 juni en donderdag 17 juni een toelichting in een online zoommeeting met inzichten in wat je kan verwachten bij de training. Claudia en Maureen lichten de ambities buitenschool toe vanuit de Beweging Ecologische Sociëteit op Landgoed Metaal Kathedraal. Een living lab om onderwijs vanuit de praktijk te ontwikkelen.

Schrijf je online voor €7,50 in voor deze toelichting. Inschrijven via de online ticketshop kan tot 18.00 uur op de dag van de zoommeeting. Wil je je na 18.00 uur nog aanmelden? Stuur Maureen Baas een sms met je e-mailadres op +31 6 28 12 39 73.

Voor aanvang van de meeting ontvang je de zoomlink per mail.