Online MISsie met TisMis dialoogtafel: Hoe gaaf is 5G?


TisMis op Zondag in Metaal Kathedraal gaat viraal! Nu de deuren gesloten zijn en wij iedereen graag een hart onder de riem steken in deze tijd van COVID-19, gaan we ons opnieuw uitvinden. In samenwerking met wetenschappers en kunstenaars zijn we mooie maatschappelijk actuele programma’s aan het maken. Online. Om thuis te bekijken.

Tune zondag 5 april rond 12.00 uur live in via ons Facebook kanaal.

De uitzending zal daarna terug te zien zijn op ons YouTube kanaal.

Op de hoogte blijven? Stay Tuned via metaalkathedraal.nl/nieuwsbrief. 

MISsie met TisMis Dialoogtafel: Hoe gaaf is 5G?

Als culturele organisatie met maatschappelijk engagement worden de vleugels uitgeslagen met een interactief online programma vanuit Studio Metaal Kathedraal. Zondag 5 april zal de MISsie voor het eerst vanuit alle huiskamers met een internetverbinding te volgen zijn. Tijdens een 1 uur durende live stream komen verschillende actuele thema’s aan bod. Hoe gaaf is 5G! En in welke mate resoneert de huidige gezondheidscrisis met dit thema?

Wat is 5G? Waarom is dit gaaf? Wat is straling? Wat voor effect heeft 5 G op ons als mens, natuur en onze omgeving? Specialisten nemen je mee in de wereld van wifi en straling.

De Dialoogtafel van zondag 5 april wordt vanuit Studio Metaal Kathedraal gecureerd door Rianne Makkink van de Waterschool met spraakmakende gasten waaronder: Ecobouwer en woonbioloog Gary Barham, wetenschapper en biomimicry expert, Jaco Appelman en online feeds van kunstenaar Vincent Thornhill en Timothy Lui. Samen reflecteren zij op: Hoe gaaf is 5G.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht.

???? ????? ??? ??? ??? ?? ??????????? ??? ?? ??????!

Wij denken dat de kennis, kunde en kracht vd natuur ons de hoop en verbinding geeft die we als mens nodig hebben om het tij te keren. En dat het onze taak is onze medemens intensief te betrekken bij de magie en genialiteit van (onze) natuur! In samenwerking met wijkbewoners en oa de Waterschool, Building Conversation en de Onkruideniers maken we dit ervaarbaar en belichten we het ingenieuze zelfherstellende vermogen van lichaam en geest, de aarde en universum. In de vorm van veldonderzoek herontdekken we onze directe omgeving. We gaan met wijkbewoners op onderzoek en in gesprek. We maken cultureel programma met datgene dat leeft en aangereikt wordt door de lokale omgeving. Hun vragen bepalen de inhoud van het programma in TisMis. We gaan met elkaar onderzoeken hoe we samen lokaal kunnen produceren, consumeren en communiceren om te bouwen aan een eetbare en zuurstofrijke omgeving.