Schwalbe speelt Steen


We starten deze TisMis met FilmOntbijt Biggest little Farm om u met groen te inspireren. Daarnaast nodigt Collectief Schwalbe u uit om ruimte te laten. Een helder vervolg na het werk van Kunstenaar Robbert van der Horst met UNBUILD(T).

STEEN is een ritueel /werkplaats /actie /kunstwerk waarin ruimte is voor andere soorten aan de onder- en zijkant van een straatsteen. Collectief Schwalbe nodigt u uit voor De Avonden; een interactief diner op maandag 28 september, met daarna een samenwerking in hun tijdelijke werkplaats Steen in Metaal Kathedraal tijdens TisMis op 4 oktober.

De Avonden incl. diner op maandag 28 sept | 19.00 – 22.00 | €15,00
Workshop op zondag 4 oktober | diverse tijden | €7,50

Schwalbe COLLECTIEF

Schwalbe is een theatercollectief dat sinds 2008 fysieke, minimalistische voorstellingen maakt en speelt in Nederland en daarbuiten. In 2013 maakten zij met een groep van 35 Rotterdammers Schwalbe zoekt massa. In elke stad waar zij speelden nodigden ze mensen uit om samen een massa beweging op het podium te maken. De voorstelling won de BNG Bank nieuwe theatermakersprijs en werd genomineerd voor de Nederlandse Dansdagen en de VSCD Mimeprijs. Sinds 2017 onderzoeken zij een vorm van theater waar uitwisseling, plek en proces een grotere rol speelt, vanuit het idee ‘organisatie is inhoud en inhoud is organisatie’.

Tickets