Poppentheater ‘De Zeven Tuinen van Wang’ (5+) – losse verkoop


 

Midden in de Zeven Tuinen staat het kruid van Wang! Dit kruid geeft je leven maakt je zielsgelukkig. Dat wil toch iedereen! Maar draken loeren op het kruid. Zonder wordt het donker en zal leven en geluk verdwijnen. Kan de Prins de wereld redden? Een juweel van een voorstelling en vakmanschap van André Verhagen van Poppentheater het @penstaartje.

Dag van de Tao kids

Deze voorstelling is onderdeel van het programma van de Dag van de Tao. Voor de Dag van de Tao zijn dagkaarten te koop. Met een dagkaart kun je het gehele programma van De Dag van de Tao bezoeken. Als je geen dagkaart hebt dan kun je hier een los kaartje kopen voor enkel deze voorstelling.

T’is Mis op Zondag

Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van T‘is Mis op Zondag bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.