Paasconcert Muziek in de Meern ♫


Zondag 1 april vier je samen met familie & vrienden Pasen bij Metaal Kathedraal. Naast een heerlijke paasbrunch is er voor jong & oud weer een hoop leuks te beleven! Waaronder het Voorjaarsconcert door Muziek in de Meern. Klik hier voor het gehele programma op eerste paasdag.

Voorjaarsconcert

Het voorjaar! Alles bloeit op, knoppen komen uit en nachtegalen zingen. Sopraan Linde Schinkel heeft samen met de musici van Muziek in de Meern een programma samengesteld met muziek die bijdraagt aan het voorjaarsgevoel. Zo hoort u aria’s van Handel een ‘nachtegalencantate’ van Caldara en omdat het Pasen is ook nog paasmuziek van J. S. Bach. Susanna (fluit), Gadze (cello) en Herman (kistorgel) spelen daarnaast nog een aantal instrumentale werken. Het programma begint om 15.00 uur.

Kaarten

Kaarten zijn €15,00 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen/studenten en online te koop via onze ticketshop.

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.