! gewijzigd: ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ | vanaf 2 jaar


!! Wijziging !! ‘Een huis voor Harry’ vervangt ‘Gonnie en Gijsje’ op zondag 3 maart – 10.00 uur

Hoofdrolspeelster Katiuscia Principato heeft gisteren haar been gebroken en dat betekent dat de voorstelling ‘Gonnie en Gijsje’ aanstaande zondag 3 maart helaas niet kan doorgaan.

Wij wensen Katiuscia veel sterkte in haar herstel en hopen Gonnie en Gijsje later dit jaar alsnog te verwelkomen bij Metaal Kathedraal!

Info tickets Gonnie en Gijsje

Iedereen met een ticket voor Gonnie en Gijsje is met dit ticket ook van harte welkom bij ‘Een huis voor Harry’.

Als je niet naar de vervangende voorstelling wilt, vul dan voor zondagochtend 3 maart 09.00 uur online het retour formulier in. Meer info vind je onder nieuws en in de e-mail die je van ons hebt ontvangen.

Een huis voor Harry; vervangende voorstelling

Wij zijn heel blij dat we op deze korte termijn een fantastische vervangende voorstelling hebben weten te regelen: ‘Een huis voor Harry’ van theatergroep Toren van Muziek. Deze intieme voorstelling gaat over Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!

Theatergroep de Toren van Geluid neemt de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels en het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag.

Creatief Buitenlab

Na de voorstelling is er ook Creatief Buitenlab. Het thema was eerder Gonnie en Gijsje, maar daar voegen we nu gewoon Harry aan toe 😉

Om 11.30 uur kunnen kinderen hun creativiteit kwijt bij het Creatief Buitenlab. Met natuurlijke materialen die ze zelf gaan zoeken in de tuin van Metaal Kathedraal (trek dus niet je nieuwste pak aan.. ;)) maken ze hun eigen Gonnie en Gijsje of Harry. Of misschien wel een huisje voor deze blije beestjes? of … ? Als je mee wilt doen, meld je dan bij Stadsherberg Boelens om je in te schrijven. De kosten per kind zijn €4,50 en kunnen ter plekke contant worden voldaan.

Mis op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mis op Zondag met markt & meer op elke 1e zondag van de maand. Mis op Zondag heeft een vermakelijk rijk gevuld en educatief programma voor alle leeftijdsgenoten in de wijk met muziek, theater, kinderprogramma, kunst en workshops. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend van 09.30 – 17.00 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door DOEN en gemeente Utrecht.