Een huis voor Harry vervangt ‘Gonnie en Gijsje’

 

De voorstelling ‘Gonnie en Gijsje’ kan niet doorgaan op zondag 3 maart – 10.00 uur.

Hoofdrolspeelster Katiuscia Principato heeft haar been gebroken en dat betekent dat de voorstelling Gonnie en Gijsje aanstaande zondag 3 maart niet kan doorgaan. Wij wensen Katiuscia veel sterkte in haar herstel en hopen Gonnie en Gijsje later dit jaar alsnog te verwelkomen bij Metaal Kathedraal!

Vervangende voorstelling

Wij zijn heel blij dat we op deze korte termijn een fantastische vervangende voorstelling hebben weten te regelen: ‘Een huis voor Harry’ van theatergroep Toren van Muziek. Deze intieme voorstelling gaat over Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!

Theatergroep de Toren van Geluid neemt de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels en het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag.

En nu?

U bent van harte welkom bij de voorstelling ‘Een huis voor Harry’. Het ticket voor Gonnie en Gijsje kunt u ook voor deze voorstelling gebruiken.

Als u niet naar de vervangende voorstelling wilt, dan kunt u uw geld terug krijgen. Dit gaat als volgt:

  • Vul vòòr zondagochtend 3 maart 09.00 uur het online formulier “Retour tickets ‘Gonnie en Gijsje‘” in. Alleen reacties die op tijd bij ons zijn binnengekomen, komen in aanmerking voor terugbetaling.
  • Op het formulier wordt gevraagd om het ordernummer, deze kunt u vinden in de bevestigingsmail van ‘Ik ben aanwezig’ na aankoop van de tickets.
  • Na het insturen van het formulier ontvangt u binnen 3 werkdagen de ticketgelden terug op uw rekening.

Wij hopen u aanstaande zondag te zien,

Zonnige groeten,

Lotte Timmermans
Weldoener bij Metaal Kathedraal