Met Pit, zoet & zuur van Sandra

 

Als kind plukte Sandra, van Pit, zoet & zuur, al bramen en klom in de kersenboom van haar oma. Haar beide opa’s en oma’s hadden een moestuin, alles kwam altijd vers van het land op mijn bord. Zo begon haar voorliefde voor het zelf maken van alles met eten te maken heeft.

Zij is altijd in de keuken te vinden waar ze het liefst alles zelf maakt met verse producten.

Taarten bakt Sandra graag, van een eenvoudige appeltaart tot gevulde speculaas en van mascarponetaart met eetbare bloemen tot een complexe chocoladetaart.

Ze wordt ook blij van het bakken van brood, pizza’s en pestobroodjes.

In de (moes)tuin valt veel moois te zaaien om op te laten groeien tot een prachtig product. Ook is er in Nederland genoeg in de natuur te vinden waar je iets lekkers van kan maken. Tijdens de oogsttijd maakt Sandra veel jam, chutney, zoetzuur en andere lekkernijen.

Haar huisgemaakte producten verkoopt Sandra onder de naam Met Pit, zoet & zuur van Sandra.

Bekijk alle kraamhouders van de aanstaande Bio Markt