‘Terug naar je Pure Zijn’

 

Carolien De Boo- de Vries (1980) is een yogi in hart en nieren. Haar baan als psychiatrisch verpleegkundige heeft ze aan de wilgen gehangen om zich volledig toe te gaan leggen op de hogereinnerlijke ontwikkeling. Tijdens een meditatie in India heeft ze een openbaring gehad. Voor het eerst heeft ze toen het pure zijn ervaren. Sindsdien is het haar doel om mensen te helpenom de verbinding te maken met het pure zijn. Dàt wat ons allen verbindt.

Op vrijdag 21 juli is haar nieuwe boek ‘Terug naar je Pure Zijn’ verschenen.

Het boek ‘Terug naar je Pure Zijn’ is een praktisch boek met als doel bewustwording. Mensen stimuleren om vanuit hun eigen kracht te handelen. Om niet te leven vanuit verstand/ratio, maar juist stil te worden en te luisteren naar je diepste wezen. De bron van zuiver handelen en gezonde verlangens zit namelijk in je pure zijn. Zowel op geestelijk als ook op lichamelijk niveau. In dit boek beschrijft Carolien vier methoden die kunnen helpen om meer in de connectie met je pure zijn te komen. Per methode wordt achtergrondinformatie gegeven en concreet beschreven wat kan worden gedaan om dichter bij je pure zijn te komen.

Op de biomarkt zal Carolien aanwezig zijn om te vertellen over haar ervaringen en natuurlijk kun je ter plekke haar boek kopen!

Website: https://www.carolien-yoga.nl

Facebook: https://www.facebook.com/praktijkcarolien/?pnref=lhc

Instagram: https://www.instagram.com/carolienyogamassage/