Charly’s All Is Fair

 

“Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Charly’s zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de aarde. Elke smaak wordt met de hand en met liefde bereid. Een mooi Nederlands product waar ik ontzettend trots op ben.” – Charlotte, oprichter Charly’s All is Fair

De wens om bij te dragen aan het welzijn van mens, dier en milieu zorgde voor de start van het bedrijf. Waar het de eerste jaren gericht was op zoetigheden en catering, kwam steeds vaker de reactie dat men wel plantaardiger wilde eten, maar kaas opgeven een brug te ver is. Dus ging Charlotte in 2015 de keuken in en zo ontstonden de eerste Charly’s. Charly’s All is Fair biedt duurzame voeding die past binnen een bewust voedingspatroon, zonder ook maar iets in te leveren op de smaak. Charly’s zijn heerlijke delicatessen waar je op elk moment van de dag van kan genieten; op toast of op de boterham, in je pasta of salade, of ’s avonds heerlijk bij de borrel.

Charly’s is vrij van zuivel, waardoor de footprint vele malen lager is dan bij kaas, en daarmee ook erg geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor lactose. Bij Charlotte vind je ook geen e-nummers, geur-, kleur- of smaakstoffen. Alles is puur natuur en vol goede voedingsstoffen; al onze producten zijn namelijk op basis van gezonde en lekkere noten en zaden, in plaats van goedkope vulmiddelen. Zo maakt Charly’s impact op alle gebieden: dier, mens en milieu!

Bekijk alle kraamhouders van de aanstaande Bio Markt