Verhuur

 

Bent u geïnteresseerd in het huren van een of meerdere van onze ruimtes? Vraag vrijblijvend een offerte aan!offerte-aanvragen

Voor andere vragen over onze verhuur kunt u mailen naar hallo@metaalkathedraal.nl of tijdens kantoortijden bellen met 030-237 4060.

Een passende zaal voor elk evenement

U kunt het bedenken en Metaal Kathedraal maakt het mogelijk.

Een unieke inspirerende plek, met prachtige zalen, voor het bedrijfsleven en kunstenaars. Als ecologische culturele broedplaats bejegenen we de kruisbestuiving tussen cultuur en commercie met ecologie hoog in het vaandel.  Een bedrijf met een op de toekomst gerichte missie en visie,  gehuisvest in een bijzonder en uniek historisch pand. Een inspirerende werkplek voor bedrijven, voorstellingen, particulieren, congressen, trouwerijen, begrafenissen, festivals, seminars etc. Kortom tal van mogelijkheden; Wij bieden ruimte voor een dag, meerdere dagen en soms voor een aantal maanden.

Er zijn diverse ruimtes beschikbaar met elk hun eigen bijzondere eigenschappen:
Het Hemelryck, De Buyck, Hollandia Het Voorportaal van de Hemel, het Bramenbosch en de Dome. Daarnaast is er de Stadsherberg en zijn er in Metaal Kathedraal en op het buitenterrein werkplekken voor ZZP’ers te vinden

Metaal Kathedraal beschikt over audio, video, tafels, stoelen, div. (thema) inrichtingen, keuken, cateraars, gratis WiFi, vuurplekken, open haarden, toiletten, parkeerwachters, parkeerplaatsen, locatie managers, BHV’ers, vuurmeesters, entertainment en veel meer.

Onze historische ruimtes zijn niet geschikt voor dansfeesten of andere bijeenkomsten met luide muziek. Op het buitenterrein kan geen versterkte muziek, we doen niet aan drones, drumstellen, ballonnen  en confetti en om 23:00 uur sluiten we de deuren. En hebben we graag weer rust op het terrein

Aankleding & Thema’s

Bohemian, klassiek, elegant, parade, Moulin Rouge, exclusief of eenvoudig?
 Wenst u een bijzondere aankleding die aansluit bij uw evenement of uw ideale huwelijksdag? 
U wenst, wij leveren, ontwerpen en richten in! Metaal Kathedraal beschikt over exclusieve rekwisieten en uniek decoratiemateriaal. Denk aan Chesterfields, Barok meubilair, Parade terras, schemerlampen, prikkabel, bar inrichting etc.
 Vraag vrijblijvend een gesprek aan om uw wensen te bespreken of laat u inspireren en op nieuwe ideeën brengen!

Trouwen in stijl

Metaal Kathedraal biedt heel veel mogelijkheden om uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken! Trouwen onder de hemelse kap van de Neogotische Kathedraal, dineren aan lange tafels in een sferische, monumentale setting, een uniek feest in een van de ruimtes waar vele jaren geschiedenis zichtbaar en voelbaar is.

Metaal Kathedraal als trouw locatie

Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige locatie en het is moeilijk om haar mogelijkheden in een zin te noemen. Een uniek, sferisch, monumentaal pand in het hart van Nederland. Er worden diverse ruimtes beschikbaar gesteld, zowel binnen als buiten, om uw ceremonie, dienst, diner of feest te organiseren. Elke ruimte heeft een zijn eigen unieke sfeer! Per jaar biedt Metaal Kathedraal aan 15 Bruidsparen de mogelijkheid om Metaal Kathedraal als huis, decor en podium te gebruiken.

Mogelijkheden

Trouwen onder de nok van een Kathedraal? Buiten dineren aan een lange tafel omgeven door vuren, fakkels, flora en fauna? Dansen rond het vuur? Borrelen in een voormalige fabriek, een decor van vergane glorie, aangekleed met uniek meubilair, kroonluchters, chesterfields en kunst aan de wand? Of een ontvangst door jazz muzikanten? Geef ons uw wensenlijstje door; wij hebben alles in huis om uw huwelijk tot een droomdag te maken!

Catering

Al onze catering wordt verzorgd door Kasvio catering, een volledige plantbased cateraar gehuisvest in ons pand. Op verzoek sturen we u graag het foodboek van Kasvio.

Drank wordt verkocht door Metaal Kathedraal.

Virtuele tour

Maak een online wandeling door Metaal Kathedraal. Hint: neem de trap omhoog naar het Hemelryck!