Zo kan het ook! Online boekpresentatie.

 

Wauw, zo kan het echt!: Online én offline boekpresentatie van “Zo kan het ook”. Onlangs hebben wij de geweldige boekpresentatie van het boek “Zo kan het ook” off- en online mogen hosten. Er waren 60 kijkers online, en 30 in real life bij dit event aanwezig. We zijn mega trots dat we zoveel mensen met dit inspirerende boek en belangrijke boodschap konden bereiken. Want een nieuwe wereld bouwen is dus gewoon een keuze. Het boek laat zien wie er allemaal al voorop lopen en vernieuwing toepassen.

Tijdens de presentatie nam wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Verder kwamen verschillende mensen uit het boek aan het woord over hun visie op een nieuwe wereld waarin mens en natuur beter op elkaar zijn afgestemd, waaronder: Marieke Eyskoot (duurzame lifestyle-expert), Friso Klapwijk (oprichter De Dakdokters, Justine Kontou (Biophilic Design/KONTOU), Natasha van der Velden en Aniela Hoitink (beide: mode-innovatie). De presentatie werd geleid door de auteurs van het boek; Jaco Appelman, Mireille Langedijk en Anoek van der Leest. 

Een toekomst met de natuur als leidraad. Stromingen als biomimicry, biophilia en de circulaire economie kunnen ons helpen. Het boek biedt een handvat om te laten zien dat we al lang in staat zijn een wereld te bouwen in samenspraak met de natuur. En dat dit ons veel op kan leveren! Jaco Appelman: “Het is fantastisch te merken hoe snel en met veel enthousiasme leren van de natuur wordt opgepakt, en hoe veel zin mensen in verandering krijgen. Dat was ook goed te merken bij de presentatie.”

Het boek “Zo kan het ook” is online en in de boekhandel te verkrijgen, of kijk op de website https://www.bioinspiredinnovation.nl/.

Metaal Kathedraal: biotoop van dagelijks circulair leven
De visie van Jaco, Mireille en Anoek sluit goed aan bij Metaal Kathedraal, dé ecologische en circulaire biotoop van Utrecht. Wij waren dan ook zeer verheugd om bij dit event betrokken te zijn!

De online en offline boekpresentatie is een voorbeeld hoe Metaal Kathedraal ook in tijden van de 1.5meter samenleving een inspirerende locatie kan zijn voor allerlei evenementen. Naast evenementenlocatie is Metaal Kathedraal nu Studio Metaal Kathedraal; in samenwerking met onze AV partners hebben wij alle techniek in huis om events, vergaderingen en bruiloften online te streamen. Zo kan verbinding en kennisdelen gewoon goed doorgaan.

Jaco Appelman: “Van ver af nabij, het was geweldig dat door de goede ondersteuning mijn ouders en schoonouders toch konden meegenieten van de presentatie en met minimaal gedoe.”

Livestream gemist? Kijk hier de opname terug. Ook een groen event bij ons hosten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij bieden met liefde voor de planeet, inhoud én locatie in onze groene biotoop!